פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים יש לי במחשב שתי מחיצות סי שעלייה המערכת הפעלה ודי שעלייה כול החומר שלילאחורה הוינדוס נדפק ואני רוצה לעשות פורמט דרך המערכת הפעלהאבל בלי למחוק את דירק את סי כאשר אני מכניס את הדיסקלא דרך הבוטעולה לי ההתקנה והוא רושם לי.איזה פעולה ברצונך לבצע..התקנת וינדוס אקס פילמד אודות תהליך ההתקנההתקנת רכיבי וינדוס אפצונלייםביצוע משימות נוספותבדיקת תאימות מערכת..אני רוצה לעשות התקנת וינדוס אקס פיאם אני יעשה התקנת וינדוס אקס פי הוא ימחק את הוינדוס שיש לי ויתקין לי חדש על סי?ומה יהיה עם החומר שלי בדי ?הוא לא ימחק?אין לי אפשרות לעשות גבויי לכן אני שואל ..ואם זה ככה..אחרי ההתקנהמה שנשאר לי זה להוריד לרייברים למחשב ולעדכן תוכנות ?ממה הולך עם זה ?אפ פעם לא יניסיתי בצורה הזאת ..
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים לא עשוים התקנה דרך מערכת הווינדוס, תעשה בוט מהדיסקאתה רוצה למחוק את C או לךהתקין עליו בלי לאבד את החומר שבו?אם אתה רוצה למחוק אז תגיע למסך של בחירת מחיצה תמחק את מחיצה C ותיצור אותה מחדש.אם אתה רוצה להתקין בלי למחוק את החומר שיש עכשיו על הכונן אז אל תמחק את המחיצה ותגיד לו להתקין בלי לפרמט את המחיצה.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר אבל ממה שהבנתי זה יותר פשוט ככה....אם אני לא רוצה גם לפרמט את הבוטאם אני יעשה ככה?ואני יתקין את הוינדוס ככה..זה ימחק לי את הדי ?אני חושש על החומר מאחר ואף פעם לא עשיתי בלי גבויאבל עכשיו אין לי אפשרות לגבות והמחשב עושה ריסטרטים כול 6 דקות
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים דבר ראשון - חבל שאתה לא יכול לעשות גיבוי לחומר - במידה והוא באמת חשוב תמצא דרך לעשותובלי שום קשר - גיבוי, גיבוי, גיבוי!בכל מקרה בזמן ההתקנה אתה לא חייב לפרמט כלל (אלא להתקין על אותה מחיצה בלי פירמוט) - מה שייצא לך זה התקנה נקיה ביחד עם כל הקבצים שהיו קיימיםעל המחיצה הלוגית לפני שבכלל התחלתלחילופין בזמן ההתקנה אתה יכול לבחור לפרמט את מחיצת ההתקנה - רק שים לב שאתה בחור את המחיצה הנכונההאם שני המחיצות שלך הם באותו גודל?האם למחיצות שלך יש שמות שונים -> כפתור ימני מאפיינים על המחיצה הלוגית ואז תתן שם (אני כמעט בטוח שבזמן ההתקנה אתה יכול לראות את השםשל המחיצה אותה אתה הולך לפרמט)בנושא הדרייברים - תוריד את הדרריברים (במיוחד דרריבר לצ'יפסט ולכרטיס הרשת) מבעוד מועד ושים אותם על איזושהיא מדיה כל טוב,גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר דבר ראשון - חבל שאתה לא יכול לעשות גיבוי לחומר - במידה והוא באמת חשוב תמצא דרך לעשותובלי שום קשר - גיבוי, גיבוי, גיבוי!בכל מקרה בזמן ההתקנה אתה לא חייב לפרמט כלל (אלא להתקין על אותה מחיצה בלי פירמוט) - מה שייצא לך זה התקנה נקיה ביחד עם כל הקבצים שהיו קיימיםעל המחיצה הלוגית לפני שבכלל התחלתלחילופין בזמן ההתקנה אתה יכול לבחור לפרמט את מחיצת ההתקנה - רק שים לב שאתה בחור את המחיצה הנכונההאם שני המחיצות שלך הם באותו גודל?האם למחיצות שלך יש שמות שונים -> כפתור ימני מאפיינים על המחיצה הלוגית ואז תתן שם (אני כמעט בטוח שבזמן ההתקנה אתה יכול לראות את השםשל המחיצה אותה אתה הולך לפרמט)בנושא הדרייברים - תוריד את הדרריברים (במיוחד דרריבר לצ'יפסט ולכרטיס הרשת) מבעוד מועד ושים אותם על איזושהיא מדיה כל טוב,גבריאלכן זה מה שרציתי לדעת ...אני חושב שאין לי ברירה אני יחכה עוד לגבי שלי אם הוא לא מגיע אני מפרמט מהבוט ייאלה מה יהיה יהיה חחחחתודה על העזרה
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים אתה לא יכול לפרמט את הכונן עם מערכת ההפעלה בהתקנה מהווינדווס, כי הקבצים נמצאים בשימוש ע"י מערכת ההפעלה.אתה חייב להתקין דרך ה BOOT.לפני הההתקנה אתה יכול לבחור על איזה כונן להתקין את ווינדווס, וגם לבחור אם אתה רוצה לפרמט, כן, אפשר רק את C.יהיה לך קל לזהות את כונן C לפי הקיבולת שלו.בהצלחה!
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר אז לא ידעתי שאפשר גם ככנהבדרך כלל הייתי מגדיר מחיצות וישר מפרמט את שתייהןמאחר ואין לי גבוי חשבתי לעשות ככהאבל אם אפשר גם כמו שאמרת אז זה טוב חח
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים ...אבל עכשיו אין לי אפשרות לגבות והמחשב עושה ריסטרטים כול 6 דקותהאם אתה בטוח שהבעיה היא במערכת ההפעלה או בתוכנות\דרייברים המותקנים?יכול להיות שיש לך איזושהיא בעיית חומר (התחממות, ספק כח שאינו יציב וכיוב') - שאתה סתם תפרמט\תתקין מחדשתנסה להריץ את המחשב ממערכת הפעלה אחרת (BARTPE לדוגמא) ותראה אם גם שם אתה חווה את האיתחוליםכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר לא זה לא הבעיה בספקהאמת שהייתי לי ספק 400החלפתי עכשיו ל250 כי זה המחשב של אחותי ואת ה400 לקחתי לימאז הוא התחיל להישתגעבעבר עשיתי צ'קדיסק ושחזור וזה עבר......עכשיו שאני מנסההוא נופל באמצע השיחזור ורושם לי שהשחזור לא הוצלך .....
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים ספק של 250 וואט? איזו מערכת בדיוק הוא מחזיק?תנסה בכלל להעלות את המערכת דרך LIVE CD ולראות אם הוא מחזיק אותה
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר מאז ומתמיד הייה לאחותי 250 חח 4 שנים המחשב שלה עבד טוב..החלפתי לה ל400 כי לא הייתי צריך אותו והייה לי מיותרעכשיו יוצאתי אותו כי אני כן צריך אותוווולכן אני לא חושב שהבעיה היא מהספקמופיעיפם לי לפעמים מסכים כחוליםוהוא אומר שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורהזה הייה לי גם עם ה400 ופתרתי את זה כמו שאמרתי בשחזורעכשיו מישומה הוא נופל בשיחזור הוא מחזיק מעבד 2.8 כרטיס מסך OB סידי קשיח 120 ושתי מאוררים....והוא החזיק את המערכת הזאת אז....
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים תכנס לביוס ותבדוק שם טמפרטורות, ועדיין אני מציע שתנסה להפעיל עם LIVE-CD ולראות אם המחשב עובדבנוסף תוציא קבצי DUMP ותפענחבמצב בטוח המחשב גם קורס אחרי 6 דקות?
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר מצב בטוח אני נכנס הוא קורס ישר נופלהטמפרטורות תקינות 48 על המעבד...והוא לא מתכבההוא קורסעושה ריסטרט מה שאומר שזה לא טמפרטורות כי אם זה הייה הוא הייה מתכבה לא עולה ...מה שניראה לי זה שחסרים קבציםאחרת למה הוא אומר המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה?
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים קבצי DUMP...בכל מקרה אם אתה רוצה להתקין מחדש תכניס דיסק של ווינדוס ותתקין, אם אתה חייב לפרמט אז גם דרך הדיסק של הווינדוסכאמור דרך מערכת ההפעלה אתה יכול מקסימום לבצע התקנה חדשה, לפרמט בלתי אפשרי דרך מערכת ההפעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.