עבור לתוכן

עזרה בבחירת זכרונות בבקשה..650 ש"ח+-

Featured Replies

פורסם

אני רוצה 6gb של זיכרון, עכשיו בחרתי 4gb את זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm

ועכשיו השאלה שלי לגבי ה2gb הנותרים שאני רוצה, האם ללכת על 2 של ג'יגה או אחד של 2 ג'יגה? ואם על 1 של 2 ג'יגה איפה אני מוצא כזה תואם למה שקניתי?

פורסם
  • מחבר

כן, זה מה שחשבתי לקנות אבל אמרו לי שעדיף שכל הקיטים יהיו באותו נפח אחרת זה לא טוב או שפחות טוב, לא יודע משהו כזה..אין קיט pk אחד של 2 ג'יגה?

או לחילופין לקנות של חברה אחרת ואז אולי זה יסתדר..מה אתם אומרים?

פורסם

לא תהיה שום בעיה.. ואתה גם תעבוד ב-Dual Channel.

רק להעיר שאתה חייב מערכת הפעלה 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף 3 קיטים של 2 ג'יגה בכדי לא לתפוס את כל המקומות שיש על הלוח לזכרונות..ישנה אפשרות של קיטים כאלה של חברה אחרת? או שכבר עדיף להשאיר ככה עם שתי קיטים של 2 ו2 של 1 של g skil ?

פורסם

3 קיטים יתפסו יותר מ-2 קיטים.. אתה לא חושב?

בקיצור קח קיט של 4GB וקיט של 2GB.

פורסם
  • מחבר

1. ראשית, אתה חושב שקיט אחד של 4 וקיט אחד של 2 יותר טוב מבחינת ביצועים מ3 קיטים של 2 או 2 קיטים של 2 ו2 קיטים של 1?

2. אם כן, אז אשמח אם תוכל לעזור למצוא קיט 1 של 4 ועוד קיט 1 של 2 ...(800mhz cl4 )

פורסם

אתה צריך לעושת סדרת קיט זאת אומרת שני זיכרונות..אתה לא יכול להגיד "3 קיטים של 2"..

בכל אופן אני לא מבין מה הבעיה כאן..השילוב שהציעו לך הוא הכי יעל מבחינת ביצועים/זמני תגובה וכו...אם אתה מתעקש תרכוש מה שנראה לך..

פורסם

ממליץ מאוד על קיט 2GB של G.SKILL או של OCZ 800MHZ

אני קניתי של OCZ, ממש מרוצה מהם, ובשביל 4GB ומעלה זכרון צריך 64BIT

2GB כאלה עולים בסה"כ 200+- בנע מחשבים

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לעושת סדרת קיט זאת אומרת שני זיכרונות..אתה לא יכול להגיד "3 קיטים של 2"..
לא הבנתי מה את מתכוון...

חוץ מזה אני לא מתעקש, אני רק רוצה להבין מה עדיף..מצד אחד כמו שאתה אומר אם אני יעשה 3 קיטים של 2 אז ה2 השלישי לא יעבוד בדואל צ'אנל ומצד שני אמרו לי שעדיף שהנפח בג'גה יהיה תואם בכל הקיטים לכן חשבתי על 3 קיטים של 2 ..

אז בסופו של דבר,אתם ממליצים על 2 קיטים של 2 ושתי קיטים של 1 ? זה הכי טוב מבחינת ביצועים ומהירות והכל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים