עבור לתוכן

Windows 7 - הדיון הרשמי (הPRE בטא נחשפה היום).

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לקחו את ויסטה, ועכשיו היא עוברת תהליך יעול בצריכת משאבים, לרמה שהיא תתאים לנטבוקים (המחשבים הטנים האלה עם 900MHZ סלרון/מעבד ATOM ועד 1GB RAM). ושיפור בנוחות למשתמש, פיצ'רים חדשים, אין יותר UAC מפגר שניתן למצוא איך לבטל תוך 2 קלקים בגוגל אבל רוב האנשים לא יודעים, עכשיו הUAC חכם יותר ויותר ניתן להתאמת משתמש ועוד המון דברים. תזכרו שהWIN7 שיש פה להרבה זה רק חצי הדרך לWIN7 RTM שיהיו בה עוד המון שיפורים.

למעשה אני מניח שהיא תעבוד מעולה על מחשב מ2004 כמו שלי.

לומרות שויסטה מעולה, מייקרוסופוט יודעים שמבחינת רוב המשתמשים היא גרועה, בגלל שניסו אותה בהתחלה, או קראו את כל הקטילות בהתחלה שהיו על ויסטה באינטרנט, והם צריכים מיתוג מחדש של ווינדוס.

• תגובות 64
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מניח לפי הזיהוי של המערכת הפעלה שלך שמזוהה כ WIN NT אז כנראה מדובר ב XP 64

וזאת מערכת הפעלה הכי טובה שיכלו לייצר , תאמין לי רק עם היו משקעים בה היא הייתה נמצאת בכל מחשב היום.

פורסם

יוציאו גירסת 32 ביט של ה7? אני אישית חושב שמיקרוסופט צריכה להוציא רק גירסת 64 וכך להכריח את השוק לעבוד ל64 ביט.

פורסם

יוציאו גירסת 32 ביט של ה7? אני אישית חושב שמיקרוסופט צריכה להוציא רק גירסת 64 וכך להכריח את השוק לעבוד ל64 ביט.

ממש אבל ממש לא שיקול נכון!

פורסם

לא כתבתי את השיקול אז איך אתה קובע שהוא לא נכון? היום מחשב ממוצע נמכר עם 4 גיגה זכרון ולא מנצל את כולם. WIN7 (בהנחה שתחזיק

מעמד זמן ולא תסולק כמו הויסטה) כבר תראה מחשבים עם 8, 16 ואולי יותר גיגות של זכרון. אם מיקרוסופט יוציאו רק גרסת 64 ביט הם יכריחו

את המפתחים להתחיל לעבוד בצורה זו ולא רק לעשות התאמות למינהן וכך נראה שיפור אמיתי בביצועים (ההבדל בין גרסאות 32 ביט ל64

בCRYSIS הגיע לכ15% על אותו מחשב! אנשים משלמים הרבה יותר כסף על כרטיס מסך כדי להשיג ביצועים כאלו).

פורסם

64 יכול להביא גם ל20-30 אחוז שיפור אם מנוצל כמו שצריך

זה ממש לא רק התמיכה ביותר זכרון, אלא העובדה שאתה פונה בכל רגע למילה שהיא לא 32 ביט אלא 64 ביט.

מה שאומר שיש לך רוחב פס כפול בעצם.

אז נכון שלא כול התוכנות מנצלות את זה וכו' וכו'

אבל אם תוכנות ידעו לעבוד במצב 64 ביט אמיתי, ולנצל היכולות של 64 ביט, יהיה שיפור ביצועים לא רע בכלל.

לא נראה לי שמישהו פה יתנגד אפילו ל"רק" עוד 10 אחוז שיפורים ככה בלי כלום, בלי להחליף חומרה ובלי שום דבר כזה.

פורסם

בוא נניח שמעל 60% אלא משתמשים ממוצעים שאין להם ממש הבנה במחשבים (ואני ממעיט באחוזים)

ונניח שיש 10% אנשים בעולם שאפילו לא יכולים להרשות לעצמם מחשבים

ובוא נניח שאנשים כמוך וכמוני וכמו רוב חברי האתר הזה לא מכסים 10% ממשתמשי enthusiastic.

יותר מזה, תעשה משאל אם מישהו יודע מה זה 64BIT ומה המשמעות של זה , אני מניח שתוצאות משאל כזה יחזקו את הטענה.

לחנך שוק של מערכות הפעלה זה לא פשוט כמו שאתה חושב בייחוד אחרי הכביכול נפילה של ויסטה מבחינת התפיסה של הכלל.

אז ליצור מערכת הפעלה שלא יכולה לענות לצורך של חומרה ישנה וכדומה זה טעות

ולכן אני מניח שתיהיה גירסה של 32BIT גם אחרי ההפצה של WIN7 ולפחות לעוד אחת המבאות אחריה

פורסם

כל המחשבים ב6 שנים האחרונות תומכים ב64 ביט, השאר לא יוכלו להריץ את ה7 גם אם ירצו. מקסימום אפשר להוציא גרסה מסורסת ל32

למי שבאמת חייב.

פורסם

אוקיי

הבעיה היא אחרת.

אין לי בעיה שימשיכו להוציא גרסאות 32 ביט.

אבל סתם שתדע

שחלונות VISTA בגרסת 32 ביט עשתה כאב ראש אדיר !!!

מיקרוספוט היו צריכים לעשות שם המון עבודה, כי יש דברים כמו HANDLERS וכו' שיצרו בעיות, כמויות שונות, BUFFERING, קבצים וכו'

בקיצור

הם השקיעו פי כמה זמן בחלונות הזאתי במקום ב64 ביט

ומה שקיבלנו זה שבמקום 100 אחוז השקעה במערכת הפעלה 64 ביט אחת טובה ויציבה, קיבלנו מערכת שהשוקע בה (טוב ליתר דיוק בקרנל שלה) רק 50 אחוז או פחות (כנראה שפחות) בגלל ה32 ביט.

כלומר, אי אפשר ליצור עולם מושלם בו כל המערכת הפעלה תהיינה מדהימות באותה המידה

אתה חייב להתמקד במשהו מסויים.

תחשוב על זה ככה

אתה עכשו בעלה חברה עם 100 עובדים שעוסקים בתכנות וכל אחד מהם מעולה במערכות הפעלה וכו'.

איך תצא לך תוכנה טובה יותר, אם תשקיע 100 אחוז רק בתוכנה אחת בודדה, או 30 אחוז בה?

דבר נוסף ויותר מטריד זה העובדה שמפתחי התוכנה (וגם DRIVERS בעיקר) אינם מפתחים ל64 ביט

אז המון תוכנות לא מנצלות בכלל את הכוח ויכולת של 64 ביט

וגם תוכנות שכן נבנו ל64 ביט, לרוב זה רק איזה PORT חסר ערך של גרסת ה32 ביט (כלומר פה ושם שינו דברים מינורים)

ברגע שכולם יעברו ל64 ביט ויפתחו כמו שצריך עבור 64 ביט, נקבל מערכת גם יותר יציבה ואמינה מצד אחד, וגם הרבה יותר מהירה מצד שני.

דרך אגב, 64 ביט זה משהו שהרבה יותר קל לנצל מאשר נניח לנצל ריבוי ליבות.

פורסם

בואו נזכור גם אם תוכנה מסויימת תשוכתב ב64 ביט לא בהכרח היא תנוצל טוב יותר מאשר 32 ביט .

פורסם

ברור, אבל הגישה של מיקרוסופט זהה בדיוק לזאת שהייתה של אינטל לפי שהאטלון 64 שבר אותם הם טענו גם אחרי שייצרו ליבות עם EMT64 שאין שום צורך ב 64BIT למשתמש הביתי.

לפי הכתבות שקראתי על WIN7 זה שיהיה למשתמש אפשרות לבנות אותו כרצונו (לפי הרעיון של LINUX) שהיא יכולה להיות מותקנת מאוד "עירומה" והמשתמש יוכל לעצב אותה פחות או יותר, מעניין כמה זה ייושם.

מה אני אגיד לך הלוואי ואני טועה ויינסו להתחיל לחנך, אבל לא את השוק, אלא את המפתחים לבנות תוכנות 64BIT טהורות, אבל אני סקפטי שזה ייקרה בקרוב

פורסם

אין מה לעשות

כל עוד תוכנות ומערכות הפעלה לא יהיה PURE או TRUE

64 ביט

וגם ידעו קצת לנצל ריבוי ליבות

כל המעבדים החזקים שלנו, לא יעזרו לנו הרבה מבחינת שיפור ביצועים :(

פורסם

אני משאר שהחברות יתחילו לתכנת את התוכנות בתמיכה ל64 ביט בסמיכות לWIN7 תחילה הדרייברים ותוכנות הגרפיקה (עם לא עשו עד עכשיו) ואחרי זה השאר .

פורסם

בCRYSIS הגיע לכ15% על אותו מחשב! אנשים משלמים הרבה יותר כסף על כרטיס מסך כדי להשיג ביצועים כאלו).

אני אומנם פרסמתי גם את הבנצ'מרק הזה בסטיקי 64 ביט אבל לצערנו אף אחד לא הצליח לשחזר את ההצלחה הזאת אז זה די מוטל בספק בשלב זה. אבל יש עוד בנצ'ים על 64 מול 32 ביט. בחלק מהתוכנות יש שיפור של כמה אחוזים ובחלק יש האטה.

זה לא הכל זהב.

ונניח שיש 10% אנשים בעולם שאפילו לא יכולים להרשות לעצמם מחשבים

זה יותר באזור של 90%

פורסם

הכל טוב ויפה אהל העובדה היא שמחשבים שימכרו החל מעוד שנה שנתיים יהיו חייבים לרוץ על מערכות הפעלה של 64 ביט וחבל שלמפתחים

5 שנים עד שיעברו לתכנת כך בברירת מחדל ולא כפורטים למיניהם. מיקרוסופט נמצאת בעמדה שבה היא יכולה לכפות זאת על השוק וחבל

שהיא לא עושה זאת (בניגוד לכפיות אחרות שהיא ששה לעשות). בקשר ל90% שלא יכולים להרשות לעצמם מחשב תומך:

כל המחשבים ב6 שנים האחרונות תומכים ב64 ביט, השאר לא יוכלו להריץ את ה7 גם אם ירצו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים