עבור לתוכן

Windows 7 - הדיון הרשמי (הPRE בטא נחשפה היום).

Featured Replies

פורסם

ה"סיידבאר" החדש מזכיר לי מאוד את ה dashboard של OS X :P

• תגובות 64
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים איתך מאוד מזכיר ממה שאני ראיתי בתמונות

פורסם

בקיצור windows xp 2009....

למורות שאני מוכרח לציין שעדין ה Vista 64bit

הרבה יותר טובה מה XP

אם זה בעבודה השוטפת וגם במשחקים.

פורסם

אתם מודעים לזה שביטלו את הסיידבאר לגמרי ושבמקום זה כל הגאדג'טים מרחפים, נכון?

@Office_Depot

אתה על סף קבלת אזהרה בגין ספאם.

זה לא המקום לדון בויסטה, אם תמשיכו ככה הדיון ינעל.

פורסם

אתם אשכרה מתפעלים מהגועל נפש הזה? נראה כמו חיכוי של KDE 4

פורסם

למה ישר מעלילים על ה- WINDOWS - הוא עוד לא יצא

אמורות להיות עוד תוספות ושינויים

הבטא כבר יצאה ברחבי הרשת... :o

פורסם
  • מחבר

אני יחכה לבטא הראשונה שכניראה תצא באמצע דצמבר.

פורסם

אני חייב להבין את "ההגיון" של מיקרוסופט, לפני שנתיים שיצאה ויסטה למחשבים חזקים היה ג'יגה זיכרון

,אז הם הוציאו מערכת הפעלה שצריכה במינימום 2 ג'יגה זיכרון שלא נגיד 4.

מאז עברו הרבה מים בנהר וכיום מחשב במינימום יש לו 2 ג'יגה וכל מחשב חדש כבר נקנה עם 4 , אז הם מחליטים להוציא מערכת שמספיק לה ג'יגה 1 של זיכרון??

וואלה בוקר טוב אליהו עד שהווינדואס הזה יצא רוב השוק יהיה כבר עם מינימום 2 ג'יגה זיכרון גם כתוצאה מהויסטה שלהם שלא נדבר על זה שאלה עם הג'יגה זיכרון ישארו כנראה עם הXP שלהם עד שהמחשב ימות..

פורסם

הם רוצים שיריצו את זה על netbooks כמו EEE וwind. אל תצפה ליותר מידי, אני אומר שקודם נחכה ונראה שהיא באמת רצה על 1 גיגה זכרון ואז נחליט אם הם באמת קיימו את מה שהם תכננו.

זה כמו שאמרו שלא תהיה בעיה להריץ את ויסטה על GMA950 וכולנו יודעים איך זה נגמר בסוף.

הבטחות הם יכולים לזרוק כמה שהם רוצים אבל בסופו של דבר יהיה להם קשה מאוד לגרום למערכת לתפוס פחות זכרון. הם הרי יודעים שכמו שאמרת, למחשבים הבסיסים כבר יהיה 2 גיגה זכרון. חבל על ההשקעה שלהם.

פורסם

דרישות המערכת של הXP כשהיא יצאה היה 128 מגה זכרון :P אמנם שאני מכיר משיהו שהסתדר איתה איכשהו עם 80 מגה זכרון במשך

כחצי שנה. הדבר המצחיק היה שדווקא הקספרסקי לא היה מוכן להתקין את עצמו בטענה שהוא צריך לפחות 128 מגה זכרון.

פורסם

אני חייב להבין את "ההגיון" של מיקרוסופט, לפני שנתיים שיצאה ויסטה למחשבים חזקים היה ג'יגה זיכרון

,אז הם הוציאו מערכת הפעלה שצריכה במינימום 2 ג'יגה זיכרון שלא נגיד 4.

מאז עברו הרבה מים בנהר וכיום מחשב במינימום יש לו 2 ג'יגה וכל מחשב חדש כבר נקנה עם 4 , אז הם מחליטים להוציא מערכת שמספיק לה ג'יגה 1 של זיכרון??

וואלה בוקר טוב אליהו עד שהווינדואס הזה יצא רוב השוק יהיה כבר עם מינימום 2 ג'יגה זיכרון גם כתוצאה מהויסטה שלהם שלא נדבר על זה שאלה עם הג'יגה זיכרון ישארו כנראה עם הXP שלהם עד שהמחשב ימות..

אני מאמין שהשאיפה תמיד צריכה להיות להשתמש בכמה שפחות משאבי מערכת, כי בכל זאת - זאת בסה"כ מערכת הפעלה, שה"כ אמורה לתפעל את רכיבי החומרה במחשב (עדיף בצורה כמה שיותר נוחה, אבל זה לא תירוץ כדי לקחת משאבים מיותרים). ויסטה נבנתה בשאיפה להשתמש בכל משאבי המערכת, ואם חס וחלילה זה לא מצליח אז חובה להעמיס על המחשב עוד ועוד פיצ'רים מיותרים. תודה לאל שעכשיו הם התעשתו.

פורסם

כנ"ל. לפי ניסיון העבר, WIN 7 הולכת להיות מערכת ההפעלה הטובה ביותר מבית מיקרוסופט. למה? כי אחרי WIN ME שהיתה מערכת

ההפעלה הגרועה ביותר של מיקרוסופט אי פעם הגיעה הXP. עפ"י אותו משקל - אנחנו הולכים לקבל את מערכת ההפעלה היציבה והמהירה

ביותר אי פעם.

יכול להיות או ש-7 הוא מספר מזל :P

(או שהיא מערכת ההפעלה השביעית שתצא אבל זה שולי ;))

אגב,זה היה כדי כך מפורסם שזה הגיע למדור היום ברשת של ישראל היום:

מיקרוסופט חושפת:

מערכת חלונות 7

גרסת ניסוי ראשונית הוצגה אתמול לפנות בוקר למפתחים בכנס בלוס אנג'לס.

המערכת הרבה פחות כבדה מויסטה ויושמו בה לקחים בעקבות תלונות המשתמשים"

פורסם

הבטא שמישהו אמר שאמורה לצאת בדצמבר, זה בעצם כמו הRTM שיצא לויסטה בזמנו?

שאני זוכר שהייתה לי ויסטה כמה חודשים לפני שהיא בכלל יצאה :) היה מגניב..:P

פורסם

לדעתי אחרי SP1 ויסטה מערכת מצויינת הרבה יותר נוחה מXP וחבל שלא נתקלתי בה הרבה יותר.

בקשר לחלונות 7 כל הממשק הגרפי לא מעניין אותי כל כך והחלק שיותר מעניין אותי זה הפרטים הטכניים של המערכת, מה שינו ומה הוסיפו אני מחר אקרא את הלינקים בדיון, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים