עבור לתוכן

Windows 7 - הדיון הרשמי (הPRE בטא נחשפה היום).

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 64
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה, לדעתי זו הולכת להיות מערכת הפעלה מעולה, לפחות כמו ויסטה.

פורסם

תודה, לדעתי זו הולכת להיות מערכת הפעלה מעולה, לפחות כמו ויסטה.

אתה צוחק, כן?

פורסם
  • מחבר

די ציפיתי לתגובה כזאת, ולא, אני לא צוחק.

ויסטה מהירה, נוחה, חכמה, יציבה יותר מXP בנוסף לכל הפיצרים שנוספו אצלה.

ונחזור לנושא, הצפי הוא שמשתתפי הכנס יקבלו דיסק עם ההתקנה מחר או מחרתיים ואז היא תופץ בטורנטים אני מניח, גם אם לא, בטא 1 צפוייה לצאת לקהל הרחב בקרוב.

פורסם

גם אני לא מבין מה יש לאנשים נגד ויסטה. בתור אחד שהשתמש בXP 4 שנים בערך ובויסטה שנה+ ויסטה זה פשוט הרבה יותר טוב. למען האמת בXP היו לי המון מסכים כחולים, על בסיס שבועי/יומי אפילו, בויסטה לא היה לי עד עכשיו אפילו אחד

אני לא יכול לחשוב על דבר אחד שיותר דבר בXP מויסטה. הממשק של ויסטה לדעתי משופר פי כמה וכמה לעומת זה בXP. אי אפשר אפילו להשוות ביניהם, זה עולם אחר לחלוטין.

וWINDOWS 7 נראה משהו מבטיח למדי בינתיים... אהבתי :)

פורסם

אישית מה שמפריע לי בויסטה לעומת XP זה שיש לי ירידת FPS משמעותית בCS:S בויסטה ובXP זה קבוע על 180FPS. חוץ מזה הויסטה מערכת חביבה בהחלט. נוחה יותר מ XP.

פורסם

VISTA הייתה זוועה בתחילת דרכה גם באשמתה וגם באשמת המפתחים, אבל כיום אני לא רואה שום סיבה לחזור לXP, מכיוון שVISTA עובדת הרבה יותר מהר יותר אפקטיבי מXP, ניתן לעשות הרבה פעולות והמערכת תמיד תגיב, מה שלא תמיד היה עם XP מהצד השני, לא הייתי ממליץ לקנות VISTA מכיוון שWINDOWS 7 בדרכו אלינו.

פורסם

מתי הוא יוצא?

פורסם

אתה צוחק, כן?

כנ"ל. לפי ניסיון העבר, WIN 7 הולכת להיות מערכת ההפעלה הטובה ביותר מבית מיקרוסופט. למה? כי אחרי WIN ME שהיתה מערכת

ההפעלה הגרועה ביותר של מיקרוסופט אי פעם הגיעה הXP. עפ"י אותו משקל - אנחנו הולכים לקבל את מערכת ההפעלה היציבה והמהירה

ביותר אי פעם.

פורסם
  • מחבר

יש כרגע שני תאריכים עיקריים, או השלישי ביוני 2009, או תחילת 2010 (3 שנים מויסטה).

פורסם

יאללה !!! העתיד כבר כאן...

מקווה שנרגיש שיפור ולא עבודה בעיניים !!!

פורסם

אני מאוד מקווה בשבילי [וכנראה גם עבור MS] ש Windows 7 תביא איתה מערכת הפעלה חדשה ומהירה,

ש"תדע" לעשות אופטימיזציה בהתאם לחומרה ומשאבי החומרה, שתדע להשתמש ולנצל ריבוי מעבדים/ליבות באופן מובנה

ועם מנגנון קבצים חכם ויעיל וניהול זיכרון נורמלי לשם שינוי.

VISTA הייתה ותהיה כנראה בסה"כ פיאסקו קצר [ועצם קיום Windows 7 מעיד על הכישלון]

כי בעצם לא הייתה וגם עד עכשיו אין שום סיבה מעשית לעבור אליה מ XP אלא אם אתה קונה מחשב חדש [אולי...]

להפך, צריך להצטייד בהרבה יותר משאבי מחשוב כדי שמעה"פ תוכל "לשאת את עצמה" עוד לפני שהפעלת ישום כלשהו...

פורסם

תאכלס אני גם מרוצה מויסטה, לא עושה לי בעיות.

זה שאנשים עם מחשבים ישנים בוכים שזה לא עובד להם טוב... :nixweiss:

פורסם

זה לא המקום לדון בויסטה, אם תמשיכו ככה הדיון ינעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים