פורסם 2003 ביוני 2122 שנים אני רוצה לדעת האם המחשבים הניידים של- HP COMPAQ נחשבים לטובים (איכות המוצר לא במפרט המחשב) ביחס לשוק הניידים בארץתודה לכל מי שיעזור.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים תלויי בדגם. כמו במחשבים רגילים יש לכל חברה ציוד דפוק וציוד טוב, השאלה היא כמה משלמים.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים זולים , תמורה מעולה לכסף.. לטווח הקצר.מתאימים בעיקר לתלמידים.. ולבית, כתחנה נוספת.. כלל לא ל-PowerUsers..האמינות של מחשבים אלה שואפת לרמת אמינות של מכונית אנגלית..
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים בא נראה...יגואררולס רוייסרוברנשמע לא רע בכלל :-*ויותר ברצינות, יש להם דגמים לכל סוג משתמש, רק צריך לקנות את מה שמתאים לך.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מצטער,טעות שלי.. בחן זאת במישורי 4X4..(רכבים שנוסעים אך ורק על הכביש לא נזכרים אצלי.. , טעות שלי)
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר מצטער,טעות שלי.. בחן זאת במישורי 4X4..(רכבים שנוסעים אך ורק על הכביש לא נזכרים אצלי.. , טעות שלי)זה טוב או לא ?אני חושב לקנות את הדגם PRESARIO2105, למישהו יש אחד כזה? אם כן תגידו לי מה דעתכם.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מצטער,טעות שלי.. בחן זאת במישורי 4X4..(רכבים שנוסעים אך ורק על הכביש לא נזכרים אצלי.. , טעות שלי)חמוד שלי, איך אתה יכול להשוות בכלל את LandRover Discovery לצעצועי השטח היפניים המתחרים ?
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר זה טוב או לא ?אני חושב לקנות את הדגם PRESARIO2105, למישהו יש אחד כזה? אם כן תגידו לי מה דעתכם.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים נראה טוב לפי האתר של קומפאק, רק שים לב שהוא מגיע עם מגוון של מעבדים.גם הזיכרון ונפח הדיסק לא קבועים.תרשום את המפרט שלו כפי שהוא מגיע אליך ונראה.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר באופיס דיפו המפרט הוא-Celron 160020 GBDVD256DDR14.1"אבל אני לא מדבר על הכוח של המחשב.אני רוצה לדעת האם הניידים של HP COMPAQ הם טובים או לא מבחינת איכות הבנייה אמינות ואיכות בכלל.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים דווקא עם HP יש לי ניסיון לא רע בכלל ! לא שבירים כלל ומרגישים אפילו מאסיביים בהחלט !
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים כי אתה לא מוציא כמעט את הנייד מהחדר,שנית, המחשב של HP שלך.. זה כבר לא מה ש-HP מוכרת.. היום קומפאק מייצרת את המחשבים הללו..ואתה כבר ראית את שלי.אם עופר יוכל להגיב כאן זה יוכל לעזור לך לקבל דעה מקצועית על הניידים של קומפאק.Maphisto התנסה רבות עם ניידי קומפאק.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אני התרשמתי דווקא די לטובה מקומפאק, לא יודע בקשר ל HP.כל לפטופ ב 6000 ש"ח לא יהיה מציאה גדולה וזה לא קשור בחברה שלו, מי שרוצה לשלם 15,000 בשביל לפטופ עם Quadro מארז טיטניום ברור שיקבל משהו יותר חזק, אבל בכל זאת בשביל שימוש רגיל קומפאק לא רעים בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.