עבור לתוכן

חיבור מסך דרך agp זה פחות טוב ?

Featured Replies

פורסם

בהמשך לתרד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371023.0

יש לי fx5200 בל יציאת dvi

במפרט של ה asus mw221c כתוב שהוא גם מתחבר ביציאת vga באתר של אייבורי.

הוא יפעל באותה איכות כמו בחיבור dvi ? או שאני צריך כרטיס מסך אחר ?

פורסם

אותו הדבר

רק באיכות הווידאו במידה ומדובר בסרטי FULL HD 1080P \ HD READY 720P אני מאמין שהוא לא ממש יחזיק.

יש כרטיסים יעודיים לכך כמו הHD2400P \ HD3650\ HD2600

פורסם
  • מחבר

וואלה אותה האיכות בדיוק ? אז סתם אני ניסיתי לחפש פיתרון ? סרטי Hd זה סרטים של 8 גיגה נכון ?

אם הסרטים הרגילים שאני רואה במחשב באיכות dvd rip אני אראה באותה איכות כמו ב crt ?

חשבתי שלחבר ב dvi זה יותר טוב ? בכלל זה חשבתי להחליף כרטיס מסך. כלומר למה בכל מסך בתכונות אומרים יתרון כניסת dvi ?

יש לי מחשב , ספק ומארז ג'ניריים , p4 2.6 fx 5200 ,512 ram . המסך ככה יפעל לי בצורה תקינה בסרטים ומסמכים ודברים פשוטים ?

היית מציע לי להשקיע עוד כסף ולקנות שני ג'יגה זיכרון פנימי , ואת הכרטיס מסך הזה ? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4126

ממה שהבנתי המחשב שלי ישן ויש בו רק כניסות AGP , אבל בכרטיס הזה יש גם יציאת dvi. ככה שגם תהיה לי איכות צפייה ואולי גם אפשרות למשחקים ?

או שלא כדאי כי לצפייה בסרטים ועבודה משרדית ה fx5200 גם עם חיבור agp יעבוד בסדר עם המסך ?

פורסם

הHD2400P יהיה מצוין לסרטי HD

אם זה לטקסט ,סרטים בפורמט DVDRIP , עבודה משרדית הFX5200 יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

לא ענית לשאלה שלי. hd זה סרטים שכל אחד תופס 8 ג'יגה ? אני לא מתעסק עם סרטים באיכות כזו.

ממה שהבנתי שענו לי בפורום כרטיסים גרפיים , המחשב שלי ישן וכנראה יש בו רק מקום ל AGP

hd2400 לפי זאפ הכל עם כניסת pci . שכנראה לא מתאימה ללוח אם שלי.

חוץ מזה ה hd3650 נראה לי כרטיס הרבה יותר טוב. רק אני לא יודע מה זה AGP * 8 ואם זה יתאים למחשב שלי

פורסם

אם אתה לא בטוח לגבי החומרה שמותקנת לך במחשב..פשוט תוריד CPU-Z ותעלה צילום של לשונית המעבד/לוח אם/זיכרון..

פורסם

מה שהוא כתב זה מספיק

אם אתה לא מתעסק עם סרטי HD אז שוב,הFX5200 יספיק לך.

יש HD2400 לAGP אבל אין צורך לרכוש אחד כזה כי אתה לא רואה סרטי HD בכול אופן

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי זה לא בקשר לסרטי hd. הבנתי שאני אוכל לתפקד עם המסך גם עם ה fx5200 בחיבור agp.

אני שואל עם שווה לי להשקיע עוד 700 שקל ? על שני גיגה זיכרון פנימי ו hd3650 512 mb agp ?

תראו מה הבחור הזה כתב בביקורת עליו http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=710954

זה מה שאני שואל בעצם טאטו. הורדתי cpu -z : מעבד: Intel Pentium 4 2.6

זיכרון : 512 mb ddr

לוח אם : MSI - ms-6278 - Intel cheapest -i865p

graphic interface : AGP VERSION 3 , Transfer rate : 8x , site band enabled

אם אני שם זיכרון פנימי ddr2 הלוח יקבל אותו בכלל ? את הכרטיס מסך נראה לי שהוא יקבל.

פורסם

לוח האם שלך תומך בAGP X8/X4 ובDDR1 ככה שDDR2 לא תוכל להתקין עליו...

לגבי הכרטיס מסך ישראל כבר ענה לך..אם אתה לא מנגן HD..אין סיבה לרכוש כרטיס יעודי..

פורסם
  • מחבר

באמת ? איך אתה יודע שאי אפשר להוסיף ללוח זיכרון ddr2 ? מה הוא כזה מעפן ??

שוב פעם אני לא דיברתי על סרטי hd חח. זה שהכרטיס הזה מתחיל בשם hd לא אומר שאפשר להשתמש בו רק ל hd.

קראתם את הביקורות בזאפ ? הכרטיס הזה יכול להפעיל משחקים חדשים בלי בעיות ברוולוציה של 768*1024

אז חשבתי שאם אני שם 2 גיגה זיכרון ואת הכרטיס הזה , אני אוכל להנות גם בסרטים יותר , וגם להפעיל פה משחקים כמו nba2k9 וכל מיני.

האם זה נכון במידה ואקנה גם 2 גיגה של ddr רגיל ? או שזה סתם בזבוז של כסף שעדיף לי לשמור למחשב חדש ? ddr2 זה כפול יותר מהר מהרגיל ?

אני משחק משחקים באקס בוקס , אבל ככה חשבתי שאני יכול לנצל גם את המחשב הזה למשחקים. טוב קצת גלשנו מנושא מסכים.

אם אני אקנה את ה asus mw221c הו יחזיק לי לכמה שנים ? גם שאני אקנה מחשב חדש ?

פורסם

כתבת שאתה מחפש לעבודה משרדית וסרטים לא רציניים ולא למשחקים.

אל תצפה שניתן לך עגבניה כאשר בקשת תפוח

פורסם
  • מחבר

אוקיי צודק.

אבל אשמח אם תאמרו לי גם מה אתם חושבים קשר ל "תפוח"...בהתחלה רציתי רק לסרטים.

אבל אם אני רואה שאפשר לנצל עוד מהמחשב ב700 שקל לא שווה ?

פורסם

שווה או לא זה כבר עניין שלך..אם יש לך את התקציב אז כן הוספת זיכרון ושידרוג של הכרטיס מסך יתנו חיים למערכת שלך..

עד כמה אתה צריך את זה וזה שווה זה בחירה שלך...שכן לסרטים אין לך צורך ביותר ממה שיש לך כרגע..

פורסם

נראה לי חבל לפתוח שרשור נוסף....

אם כבר מדברים על חיבורים.

האם החיבור Multi Link With USB (או משהו דומה)

למשל במסך הבא

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=101&prodid=345&keySearch=

מאפשר חיבור המסך ללא כרטיס מסך בכלל?

ואם כן אז כמה איכותי/טוב החיבור הזה? (האם אפשר לחבר מחשב באופן קבוע בצורה הזאת?)

האם צריך דרייברים או פשוט אפשר לחבר למחשב כבר עם הפעלה (למשל לראות את ביוס ואת כל הפעלה לפני וינדוס)?

וכל מידע אחר על סוג החיברו האמור התקבל בברכה.

פורסם

כל כרטיס מסך בסיסי גם מלפני כמה שנים טובות..מאפשר חיבור של יותר ממסך אחד בלי הרבה בעיות (כבל והגדרה בדרייבר)..

המסך שאתה מדבר עליו מאפשר שירשור של מסכים לעבודה מרובה עם מספר גדול של מסכים..לא משהו מיוחד..

החיבור הוא אותו חיבור DVI/D SUB למסך הראשי..ולאחר מכן שירשור בעזרת USB לכל השאר..

סתם מיותר ולא ממש נחוץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים