פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים Starcraft+BroodwarEmperor Battle for DuneTiberian SunRayman 2Mohaaזה הקלאסיים של פעם
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים SACRIFICE גם מאד מומלץ. דניס, תבורך! אני כל פעם מחדש שוכח את השם של המשחק המצויין הזה (שאסור לפספס דרך אגב, הוא פנינה נדירה) DOOM 3 פרויקט מאוד מרשים ומסקרן, תודה. חבל שכולם שללו את הקישור שהבאת לפני שבכלל העיפו בו מבט. לגבי DOOM3 - לא מעניין ולא אפקטיבי.. אעדיף להימנע מתגובות מהסוג הזה... גם ביושוק אפשר להריץ על וודוו 3 כמה אירוני שדווקא את אחת ההצעות הכי מעניינות ורלוונטיות כאן אתה מנפנף בביטול בוטה :
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר זה לא שלא קראתי, הכרתי את העובדה שאפשר להריץ את DOOM3 על הוודוו... אבל אני לא מנסה כי 1 - זה לא יעבוד טוב לא משנה מה אני אעשה כי מדובר על P3 550MHZ..2 - גם את המשחק עצמו ברגיל אני לא ממש אוהב.. ככה שזה לא יעזור..בכל מקרה המשחקים המותקנים כרגע על המחשב הם :RA2FIFA2000PRO 06(כן כן זה עובד למרבה הפלא)Q3UT99NFS:U 2000Tony hawk's pro skater 2Motocross madness 1/2Midtown Madnessנגמר המקום למשחקים פחות או יותר.. ככה שאני חושב שמיציתי... זה המשחקים שאז ממש אהבתי לשחק..יש יאמרו שאני מעט שטחי.. אבל מה לעשות הייתי אז בן 10-11
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים ככה שאני חושב שמיציתי... זה המשחקים שאז ממש אהבתי לשחק..יש יאמרו שאני מעט שטחי.. אבל מה לעשות הייתי אז בן 10-11 :-\אז למה לא להתנסות דווקא בדברים שלא שיחקת בהם? זה לא קשור לשטחיות, אלא בעובדה שבגיל הזה לא היית מודע למשחקים אחרים. אני לא בא לשפוט אותך חלילה, אבל אני חושב שאתה מפספס, במיוחד שאתה לוקח כ"כ הרבה משחקים מאותם ז'אנרים לעוסים שאין לי ספק שכבר שיחקת בעבר, במקום לנסות דברים קצת אחרים ובאמת מרשימים (שגם מגדירים מחדש את הז'אנרים שלהם) כמו deus ex, system shock 2, sacrifice, LBA1+2 ועוד פנינים שהוצעו כאן.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים space jam אם אתה מוצא הורדה עם התקנה נורמלית ולא הרבה חארטות מסביב שלח לי גם לינקפעם היה לי מקורי אבל הלך מזמן
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים פיפוש.. לא משחק מלחמה משחק יותר קומדיה, ממש נחמד יש לי את כל הפיפוש מקורי.. אולי רובכם לא תכירו אבל משחק ממש טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.