פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים היה לי את זה במגסון....יש לי את זה לבפלאפון לסוני אריקסון אם אתה רוצה....אני רוצה את זה אני מאד מחפש.רק אני אחדד שאני מחפש את bomberman VS digger שזה כמו דיגר רק יותר משוכלל
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אני יעלה לך את זה מחר שאני יהיה בבית אחרי הבסיסאבל זה לסוני אריקסון לא למחשבואין לי את ה VS digger
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים Abuse Incoming MDK 2 Carmageddon 2 Soldier of Fortune 1+2 משחקים עתיקים אבל הגיימפליי אגדי. COD, WC3, Morrowind לא יעבדו על המחשב הזה (דרישות המינימום הן 32MB זכרון גרפי, לוודו יש 16MB)
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים איך אף אחד פה לא מדבר על golden axe hexenheretic bloode משחקי המשך של DOOMומריו על כל הגילגולים שהוא עבר.קומנדר קין מ 1 עד 12 קוויק הראשון אנריל הראשון
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים SOLDATשכחתי איך קוראים למשחק האסטרטגיה שיש לך חיילים מפלסטיק. עריכה: נזכרתי, ARMY MENCOMMANDOSכוכב כחולAGE OF EMPIRESRED ALERTRED FACTIONוולפנשטייןJAZZ הארנבMACH3 זה משחק כזה שבעתיד במקום טנקים יהיו רובוטים שבני אדם יכנסו לתוכם וילחמו אחד בשניSWAT3
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים +1סיימתי אותו שלוש פעמים ..RUNAWAY ADVENTURE-צריך לבדוק אבל אם הדרישות מספיקות..MONKEY ISLAND 3,4GRIM FANDANGOSYSTEM SHOCK 2BALDUR'S GATE 1,2ICEWIND DALEיש מלא, תלויי מה אתה אוהב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.