עבור לתוכן

Gill זקן העדה שאלה לי אליך.{כרטיס קול}

Featured Replies

פורסם

אתה כותב שיש לך כרטיס הקול הטוב בעולם?

בדקתי והכרטיס שלך עולה 360 שקל אצל החבר'ה מקיסריה

וכרטיס Hudigy 5.1 פשוט עולה כמעט כפול?

זה לא מסתדר מבחינה שיווקית

אתה מוכן להסביר לי למה הוא הטוב בעולם?

אני רוצה לקנות כרטיס קול, אני אמתין לתשובתך.

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לא שמת לב, כל מה שכתוב במפרט שלי נכתב קצת "בצחוק". יש לי את ה- terratec sixpack 5.1 וזה אחרי שהשתמשתי כמה חודשים ב- soundblaster live platinum 5.1. אני הרבה יותר מרוצה מהכרטיס של TERRATEC מאשר מהכרטיס של קריאייטיב עם כל השם הגדול שיש להם בארץ ובעולם. אבל כל אחד חופשי לעשות מה שהוא רוצה ולהשקיע את הכסף שלו במה שנראה לו הכי טוב. הכרטיס הזה עולה 96 דולר בפלונטר, ושוב, אין קשר בין מחירו של המוצר לאיכות שלו. זה תלוי בכל מיני דברים. ב-TERRATEC למשל יש מצב של 5.1 שגם מקור סטריאו פשוט (לא סראונד) נפרס על פני 5.1 רמקולים וזה משפר את האיכות (מדגיש את הבאס למשל). ב-TERRATEC יש גם אקולייזר 10 ערוצים שמשפר עוד יותר את הסאונד מול ה-TERBLE ו-BASS שיש במקרה הטוב בכרטיסים של קריאייטיב (ובכרטיסים של חברות אחרות גם את זה אין..). בכל מקרה, הרמקולים שלי שהם קריאיטיב DTT2200 (זה כבר לא דגם חדש כל כך והם בין הזולים שיש) נשמעים טוב יותר עם ה-TERRATEC וגם הקלטות שאני עושה המון במחשב נשמעות מצוין וזה כל מה שאני צריך. הבנתי ממישהו שהאודיג'י של קריאייטיב מתאים יותר למשחקים. לא יודע איך הוא הגיע לזה אבל אם זה נכון אז גם זה שיקול חשוב למי שהולך לקנות כרטיס קול חדש. אני לא משחק וזה לא מעניין אותי כך שאין לי בעיות להשתמש בכרטיס שהוא לא של קריאייטיב.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול ;)

פורסם
  • מחבר

כמו שאומר אחינו עלי ג'י

nuf said

:)

שקראתי את השורות החלטתי לקנות את העסק עד שהגעת למשחקים, אני לא גיימר כבד, אבל משחקים כמו אנריל טורנמנט המצוין, ועוד כמה FPSים, יושבים אצלי במחשב, לי יש קריאטיב 5.1 שעולה 300 350 שקל, אני מעונין בהחלט לשדרג, אין לי רצון בסראונד 4.1 או 5.1 או כל מספר אחר, הזמנתי את הATP 3 , ואני לא צריך יותר, השאלה היא שאתה מדגיש שהוא לא למשחקים, אתה מתכון, המשחקים לא מנצלים אותו היטב?

השמיעה קצת "לקויה" במשחקים??, אני מוכרח להבין היטב את המשמעות לפני שאני עושה צעד קדימה.

וזה יהיה הכל ידידי.

פורסם

כמו שאומר אחינו עלי ג'י

nuf said

שקראתי את השורות החלטתי לקנות את העסק עד שהגעת למשחקים, אני לא גיימר כבד, אבל משחקים כמו אנריל טורנמנט המצוין, ועוד כמה FPSים, יושבים אצלי במחשב, לי יש קריאטיב 5.1 שעולה 300 350 שקל, אני מעונין בהחלט לשדרג, אין לי רצון בסראונד 4.1 או 5.1 או כל מספר אחר, הזמנתי את הATP 3 , ואני לא צריך יותר, השאלה היא שאתה מדגיש שהוא לא למשחקים, אתה מתכון, המשחקים לא מנצלים אותו היטב?

השמיעה קצת "לקויה" במשחקים??, אני מוכרח להבין היטב את המשמעות לפני שאני עושה צעד קדימה.

וזה יהיה הכל ידידי.

שמע בחור, אלו אחלה רמקולים שבעולם, מי שאומר לך אחרת לא יודע על מה הוא מדבר.

צליל חלק ונקי. קנייה מצויינת, באמת לא תתחרט. ;)

פורסם

כמו שאומר אחינו עלי ג'י

nuf said

וזה יהיה הכל ידידי.

שמע בחור, אלו אחלה רמקולים שבעולם, מי שאומר לך אחרת לא יודע על מה הוא מדבר.

צליל חלק ונקי. קנייה מצויינת, באמת לא תתחרט. ;)

הוא לא דיבר על רמקולים

הוא שאל בקשר לכרטיס קול

אני באמת לא יודע מה לענות לך. לי אישית לא נראה שזה נכון כי הכרטיס של TERRATEC תומך בכל מה שצריך בשביל משחקים (EAX, וכל שאר ה"שטויות"). אם מישהו ניסה את זה והיו לו בעיות משמעותיות, שיכתוב פה. אם זה רק שמועות אז אני לא יודע איך לבדוק את זה בשבילך.

אם אתה לא קונה רמקולים לצליל היקפי (לפחות 4.1) אז אתה בהחלט לא צריך את הדגם של הכרטיס קול שיש לי (SIXPACK 5.1) כי לא תנצל את היתרונות שלו וחבל על הכסף..

פורסם

לי יש את הAUDIGY וATP 5 ואני מרוצה עד הגג

:jump:

פורסם

טוב נו..

תשמע..

תראה..

הוא שאל אותי על ה-TERRATEC אז ברור שהאופציה האחרת היא משהו של קריאייטיב, AUDIGY מן הסתם.. וזה למרות שיש היום עוד אפשרויות בשוק המחשבים, למשל של הרקולס..

אבל אנחנו לא נתחיל את הויכוח המיותר הזה שוב, זה רק עניין של טעם. בעיניי (ובעיקר באוזניי) מוצא חן הכרטיס של TERRATEC ואני שמח שהוצאתי עליו 96 דולר.

פורסם

גיל, בקשר לטארטק והפריסה ל5.1 בסטאריו רגיל, מכיון שיהיה לי בקרוב סט רמקולים 5.1, (אנלוגי, אין כניסה דיגיטלית) אני

מתלבט איזה כרטיס לקנות.

האפשרות של הפריסה מאוד חשובה לי, מאוד.

לכן, חשוב לי שהדריברים יכילו את האופציה הזאת - אני יודע שהאודיוגי מכיל את האופציה הזאת, השאלה אם הכרטיסים האלה יכילו את האופציה : קראיטיב לייב 5.1 או, גיניוס SM 5.1

אני לא רואה בארץ עוד כרטיס מתאים לי במחיר הוגן.

אם לגיניוס יש את האופציה הזאת, אני ילך עליו כי הוא יותר מחצי במחירו, ואני מאמין שהבדלי איכות בסאונד לא ישמעו.

(עריכה: יש עוד כרטיס שיתאים לדרישותי, מחיר זול, 5.1 באמלוגי?)

פורסם

[attachment deleted by admin]

פורסם

לי יש GTXP כבר חצי שנה, ואני מאוד מרוצה.

תמונה למטה.

פורסם

מגניב לאללה !!

תוכל לשים תמונה של האקולייזר ?

פורסם

ממש שומעים את ההדלים לדוגמא בין הקרטיאב לבין הגיניוס? או שההבדלים הם מאוד קטנים יחסית.

ד"א, אם תיתן לי את האיציק שלך בפרטי אני ישמח.

עריכה : הדריברים החדשים לגיניוס (WIN XP) פועלים עם אקוליזר? (יש חדשים)

ואי אפשר להוסיף אקליזר "חיצוני"? (שמעשה ע"י תוכנה, במשחקים למשל. (במוזיקה אפשר וינמאפ.)

פורסם

מגניב לאללה !!

תוכל לשים תמונה של האקולייזר ?

לא כדאי, אחרי הכל, כל תמונה שאתם שמים לוקחת בעקרון עוד כסף מכיס שליט הערנב... :hat:

פורסם

עדיף שתשימו אותם במקום אחר, למשל בפורום של אורט.

ואז יש אפשרות להראות את התמונות כאן בפורום.

ליחצו על הכפתור הזה img.gif

פורסם

שישאיר את התמונה הקודמת למשל עד מחר ואז יחליף אותה בתמונה של האקולייזר. אני ממש סקרן לראות את זה. אחרי שהתרד יעבור לעמוד הבא, הערנב יכול לפנות את התמונה לעולם שכולו טוב (גם את זאת שאני שלחתי).

האקולייזר בתוכנה הוא חארטה. זה לעולם לא נשמע אותו הדבר כמו אקולייזר של כרטיס קול. אלא אם אתה קונה רמקולים שיש להם טרבל ובס והם כבר מפצים על זה. הדרייברים ה"חדשים " של ג'ניוס לא עושים שום הבדל בסאונד ועדיין אין שם שום אפשרות לשפר את האיכות של הקול.

מצד שני אולי אתה לא כזה בררן ותוכל להסתפק במה שיש, לא ? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים