פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים אהלן. קניתי מסך חדש (מגיע לי מזל טוב).. של Samsung. דגם 2253BW. שזה 22 אינצ'. הגדרתי הכל כמו שצריך.. גם במשחקים עצמם.. וגם התקנתי את הדרייבר המצורף. אבל במשחקי ספורט (זה מה ששמתי לב לבינתיים), מתי שיש איזה שליחה של הכדור במהירות.. כל החלק האמצעי של המסך נמרח לי. כרטיס מסך 9600GT. מה אפשר לעשות בנידון? (נ.ב. משחקי הספורט שדיברתי הם: NHL 09, NBA2k9, PES09, FIFA09). תודה אנשים.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים אני גם קניתי את אותו מסך וכשאני משחק בPES09 עם כרטיס מסך INVIDIA 8500 אין אצלי שום הפרעות במשחק.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים תבדוק במשחקים אחרים עם גרפיקה מהירה - מירוצי מכוניותתבדוק בסרטים עם מעברים חדיםזה לא אמור להופיע - יש לך מסך 2MS
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים תעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלך ובנוסף לכך תסיר את הדרייבר שהתקנת של המסך.אל תתקין שום דרייבר למסך ש Windows יתקין את הברירת מחדל שלו.זה אמור לעזור במידה ולא, בדוק את המשחקים האלו עם מסך אחר, אם אין שם את הבעיה, כנראה יש בעיה עם המסך שלך, אם גם שם יש את אותה בעיה אז זה אומר שיש בעיה עם כרטיס המסך שלך.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר תודה רבה אנשים.. עשיתי את הכל.. ועדיין יש את התקיעות.ובמסך הישן שלי (CRT של MAG) הכל עובד חלק !!תיכנס להגדרות (SETTINGS) של המשחק ותסמן וי ב- V-SYNC.הדבר הזה לא אמור להרוס את האיכות של המשחק?עריכה:סימנתי את האופציה הזו, ובאמת הקירטועים באמצע המסך נעלמו.. אבל שיש איזה תזוזה חדה במשחק.. אז כל הדמויות ניהיות מטושטש.מה הבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים להפסיק לשחק משחקי ספורט במחשב כי זה משעמם ובמקום לזה לשחק עם חברים בPS/BOX?
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר אני משחק עם חברים שלי.. יש לי GAMEPAD כאן.. חחבבקשה פתרון יעיל. :\
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים להפסיק לשחק משחקי ספורט במחשב כי זה משעמם ובמקום לזה לשחק עם חברים בPS/BOX? לא עם שני שלטים זה אותו דבר
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים גם לי יש את אותו בעיה ויש לי כרטיס 8800 GTS 320 MB ויש לי מסך T220 ואני גםלא יודע ה עושים בבקשה תעזרו לנו מה ניתן לעשות אני גם משחק בפרו אוולושן 09 ובפיפא 09 .
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר זה ממש מבאס שאתה קונה מסך חדש וזה קורא לך.בניתי עליו חבל על הזמן עם PES ו-NBA :\
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים יכול להיות שזה תופעת הGhosting ??A problem in LCD screens when tiny pixels creating the image take time to switch on and off and can't do it fast enough. The problem, widely recognized as the main drawback of LCD screens, is apparent in fast moving objects such as tennis balls, but even slower moving images get fuzzy. This can happen especially when the device is exposed to cold for long periods of time. This problem is usually not apparent on modern LCD screens.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.