פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים שלום וערב טוב!בעוד שבועיים אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שליהתקציב שלי הוא בסביבות ה-800 ש"חהמפרט שלי:כיום כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגהלוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 3.3REVמעבד של אינטל כפול 6420ספק כוח אנרמקס ליברטי 400אני משחק במשחקים לא ברזולוציות גבוהות-יש לי מסך 19 אינץתודה רבה ושבוע טובליאור
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה דניסאבל למשל במשחק קרייסיס 2 אני על הגדרות בינוניותעכשיו יצא גם פרקריי 2 ובטח גם המצב יהיה אותו הדברבנוסף נכנסתי לאתר של CAN I RUN ITבטח אתה יודע שזהו אתר שבוחן את הרכיבים שלך במחשב ונותן לך ציון איך תריץ משחקבכל המשחקים החדשים עברתי בקושי ורק בגלל הכרטיס מסךלכן אני רוצה לשדרגמחכה להמלצהשוב תודהליאורנ.ב:המליצו לי על 4850 של ATIמה דעתך?,הוא בתקציב שלי
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים לדעתי חבל לשדרג כרטיס לא רע בכלל כזה (לא תקבל שיפור עצום).לרזולוציה הזאת מומלץ 9600GT בד"כ, והוא חזק מהכרטיס שלך רק בקצת.מומלץ לעשות OC, מה שישפר את הביצועים של הכרטיס משמעותית.וכמו כולנו תצטרך להתפשר על הגדרות בקרייסיס.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר שוב תודה דניסרציתי להזכיר לך שהכרטיס שלי הוא ה-8800 GTS עם 320 מגה זכרוןזהו ה-8800 הישן G80 ולא כמו ה-8800 החדשים עם G92אבל אם אתה אומר לי לא לשדרג בינתיים אני לא אשדרגפשוט התבאסתי בגלל האתר ההוא CAN I RUN ITביאס אותי שבמשחקים שרציתי אני מקבל ציון עובר בלבדשוב תודה דניסשיהיה לך אחלה יוםליאור
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים כעיקרון הכרטיס שלך בסדר גמור אפילו למשחקים החדשים אבל עם בכל זאת בא לך לשחק כמו שצריך יש לך תGF9800GT שיכול לספק לך חווית משחק טובה מאוד
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר תודה רבהנראה לי אני אנסה להסתדר ככהאמרו לי לחכות עוד קצת לדור החדש של הכרטיסיםמשהו כמו חצי שנהאני פשוט מתלבט,באמת שלא יודע מה לעשותסה"כ קניתי את הכרטיס מסך לפני שנה ואז הוא היה חזקשוב תודה לכולםליאור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.