עבור לתוכן

HWzone Monitor - עקוב אחרי הדיונים/הודעות שלך באופן מהיר !

Featured Replies

פורסם

גם להוסיף את הלינק לחתימה שלכם יכול לתת :)

DONE!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יוזמה מבורכת ::)

טרנספורמציה ל Portable זה בכלל לא בעיה, סה"כ להוסיף כפתור "Make Portable" ולחיצה עליו תעביר את קובץ ההגדרות לתיקיה שה EXE נמצא בה.

ואז לשנות את הקטע קוד בתוכנה שטוען את הקובץ הגדרות ולעשות שיחפש קודם בתיקיה של ה EXE, אם לא מצא, שיחפש איפה שזה מחפש עכשיו.

2 דקות וסיימת.

פורסם

^

:xyxthumbs:

תעדכן אותנו...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקוד משתמש עכשיו בשירותים נוחים של .NET לשמירת ההגדרות, שבאופן מפליא לא נותנים לשנות את מיקום קובץ ההגדרות ולהפוך את זה לפורטבילי בלי שכתוב של מערכת ההגדרות. (אבל נחמד להגדיד "טרנספורמציה ל Portable זה בכלל לא בעיה").

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה.

איך אני מצליח לגרום לתוכנה להתמזער לסרגל הצד (ליד השעון)? או בכלל להיות מוצגת על שולחן העבודה שלי..אני כל הזמן צריך לחלץ אותה מהRAR.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשים אותה על DESKTOP במקום כל פעם לחלץ אותה (את הקובץ עצמו). כשאתה ממזער זה ממזער ליד השעון.

פורסם

הוא מתמזער לי ליד השעון, אבל איך אני מעביר אותו לשולחן עבודה?

פורסם
  • מחבר

יש קובץ EXE בתוך ה RAR ? תגרור אותו לשולחן העבודה.

פורסם

הקוד משתמש עכשיו בשירותים נוחים של .NET לשמירת ההגדרות, שבאופן מפליא לא נותנים לשנות את מיקום קובץ ההגדרות ולהפוך את זה לפורטבילי בלי שכתוב של מערכת ההגדרות. (אבל נחמד להגדיד "טרנספורמציה ל Portable זה בכלל לא בעיה").

ברבע שעה כתבתי תמיכה לאלפיקציה ב .NET שמאפשרת Portable ו Immigrate עם שלל אפשרויות.

התוכנה משתמשת בספריה של Windows לניהול קבצי INI וניתן להעביר ולהגדיר path לאותה המחלקה. קשה? לא.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

מתי אתה מעדכן את התוכנה שלך ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים