עבור לתוכן

פרטים חדשים על ההמשך לסדרת WOLFENSTEIN

Featured Replies

פורסם

http://www.gamer20.com/gamehub/wolfenstein-pc/previews/1018

אני אישית אהבתי מאד את המשחק הקודם ומחכה למשחק הזה שנרמז כבר מייד לאחר ש - DOOM 3 הזדהב והוכרז רשמית רק לפני כמה חודשים.

המשחק ישתמש במנוע של COD4 ומפותח כמובן ע" RAVEN שאחראית למשחקי פעולה משובחים.

פורסם

גם אני אהבתי מאוד את המשחק ומחכה לגרסה המחודשת שלו.

הזדמן לי לשחק במשחק לכל דורותיו, החל כמשחק Quest/מבוך (עם קצת Action) במחשב קומודור 64 [כן, היה מחשב כזה]

ואח"כ ב Wolfenstein Castle בסביבת DOS של מחשב IBM ועוד 2 משחקי המשך (האחרון Spear of Destiny)

ועד ל Return To Wolfenstein Castle המשלק האחרון ב XP.

נראה מה נקבל ב 2009...

פורסם

יש לי הרגשה שהם הולכים להרוס אותו, אני שם לב שכל מה שיש למשחק עם מלחמת העולם השניה זה הMP40, יותר מדי מפלצות ונשקים עתידניים...

פורסם

יש לי הרגשה שהם הולכים להרוס אותו, אני שם לב שכל מה שיש למשחק עם מלחמת העולם השניה זה הMP40, יותר מדי מפלצות ונשקים עתידניים...

טוב, זה הבסיס של המשחק.

טירה נאצית, מרתפים חשוכים, חדרים סודיים עם נשקים מתקדמים ו/או אוצרות כמובן יריבים קשים ומפלצות (אנדרואידים למינהם) וכו'...

אם אתה משנה את בסיס המשחק, זה כבר משחק חדש ואז תן לו כותר מתאים...

פורסם

לא, הבסיס זה WW2 SHOOTER

בRTCW אתה נלחם ברובוטים רק כשאתה מגיע לLAB שזה יותר מחצי משחק...

ותגיד לי איפה היו רובוטים בWOLF3D? לא היו, כך שהקונספט של מפלצות זה משהו שהכניסו לRTCW.

פורסם

כתוב שם הרבה דברים לא נכונים...

WOLFENSTEIN הוא משחק של ID, כל הזכויות שמורות ל ID (חברה פרטית) לכן כל מקום שמוזכר בו ACTIVISION לא נכון. ACTIVISION משמשים רק כמפיצים ומדובר המשחק האחרון של ID שיופץ על ידי ACTIVISION.

דבר שני המשחק לא יכול להשתמש במנוע של COD4, המשחק מפותח על ידי RAVEN אבל בשיתוף מלא עם ID מה שאומר מנוע גרפי של ID (לפי כל האיזכורים מדובר ב D3 עם הרבה מאוד שינויים).

בקיצור אולי הסיפו שסיפרו שם נכון אבל כל המידע התכני לא. עד היום רוב המשחקים של RAVEN היו בסיסיים יחסית אבל מאוד טובים, בנוסף יש להם הרבה ניסיון עם כל המנועים של ID חוץ מ TECH5.

המשחקים הבאים של RAVEN כמו Singularity לא ישתמשו במנועים של ID, עוד לא ברור לאיזה מנוע הם עוברים, חלק אומרים UE חלק אומרים שמנועים של IW (יותר הגיוני).

פורסם

אין כמו RTCW

אני זוכר בחזרה מהלימודים בחורף משחק את זה על פול ווליום,משחק חזק!

פורסם
  • מחבר

לא, הבסיס זה WW2 SHOOTER

בRTCW אתה נלחם ברובוטים רק כשאתה מגיע לLAB שזה יותר מחצי משחק...

ותגיד לי איפה היו רובוטים בWOLF3D? לא היו, כך שהקונספט של מפלצות זה משהו שהכניסו לRTCW.

שיחקת ב - WOLF3D בכלל ? היו בוסים רובוטים, האחרון היה היטלר בחליפת רובוט.

פורסם

זה היה היטלר עם מיניגאנים לא רובוט מחשמל עם תחת שיש עליו קוצי ברזל ::)

פורסם

זה רק שמועות אבל ID עוד לא אמרה שום דבר על המשחק הזה, למרות שזכור לי שכבר שנים מדברים על משחק ההמשך שיצא ל RTCW

ID עוד לא הגיבה בעניין פעם אחת, למעט אחד המפתחים שהתקיים איתו ראיון והוא בקושי מסר פרטים, ורק אמר שיש למה לצפות.

ID בלי שום קשר עסוקה מאוד עכשיו בלהוציא בקרוב את DOOM4 שהוא כבר בתהליכי סיום, אבל זה כבר עניין אחר.

פורסם

כתוב שם הרבה דברים לא נכונים...

WOLFENSTEIN הוא משחק של ID, כל הזכויות שמורות ל ID (חברה פרטית) לכן כל מקום שמוזכר בו ACTIVISION לא נכון. ACTIVISION משמשים רק כמפיצים ומדובר המשחק האחרון של ID שיופץ על ידי ACTIVISION.

דבר שני המשחק לא יכול להשתמש במנוע של COD4, המשחק מפותח על ידי RAVEN אבל בשיתוף מלא עם ID מה שאומר מנוע גרפי של ID (לפי כל האיזכורים מדובר ב D3 עם הרבה מאוד שינויים).

בקיצור אולי הסיפו שסיפרו שם נכון אבל כל המידע התכני לא. עד היום רוב המשחקים של RAVEN היו בסיסיים יחסית אבל מאוד טובים, בנוסף יש להם הרבה ניסיון עם כל המנועים של ID חוץ מ TECH5.

המשחקים הבאים של RAVEN כמו Singularity לא ישתמשו במנועים של ID, עוד לא ברור לאיזה מנוע הם עוברים, חלק אומרים UE חלק אומרים שמנועים של IW (יותר הגיוני).

Acti הפיצה את CW וגם את DOOM וQuake הזכויות לשלושת הIPים האלה שייכים לה ולא ולID.

זאת אחת הסיבות למה ID גם זנחה את סדרת DOOM, היו לה המון סכסוכים עם Activision במשך השנים עוד מהתקופה של QE3.

כרגע לא נראה צפוי שייצא עוד משחק מהסדרות הללו שכולל פיתוח ישיר ע"י איד.

פורסם

בשבילי זה אחד המשחקים הבודדים שכמה שישפרו אותו וישפצרו אותו, אף גרסה לא תגיע לרמה של המקור :)

פורסם
  • מחבר

זה רק שמועות אבל ID עוד לא אמרה שום דבר על המשחק הזה, למרות שזכור לי שכבר שנים מדברים על משחק ההמשך שיצא ל RTCW

ID עוד לא הגיבה בעניין פעם אחת, למעט אחד המפתחים שהתקיים איתו ראיון והוא בקושי מסר פרטים, ורק אמר שיש למה לצפות.

ID בלי שום קשר עסוקה מאוד עכשיו בלהוציא בקרוב את DOOM4 שהוא כבר בתהליכי סיום, אבל זה כבר עניין אחר.

DOOM4 בתהליכי סיום ? ממש לא נראה לי.

פורסם

Acti הפיצה את CW וגם את DOOM וQuake הזכויות לשלושת הIPים האלה שייכים לה ולא ולID.

זאת אחת הסיבות למה ID גם זנחה את סדרת DOOM, היו לה המון סכסוכים עם Activision במשך השנים עוד מהתקופה של QE3.

כרגע לא נראה צפוי שייצא עוד משחק מהסדרות הללו שכולל פיתוח ישיר ע"י איד.

ל ACTIVISION יש זכויות יוצרים רק על IP שיוצאים מחברות שבבעלותה, אין לה זכויות יוצרים על משחקים של חברות פרטיות שמשתמשים בה כמפיצה. באותה מידה יש ל ID הסכם עם VALVE להפצה דרך STEAM (הם הודיעו ש RAGE לא יהיה זמין ב STEAM בגלל הגודל של המשחק).

ID מפתחים את D4 כך ששוב מה שאתה אומר לא נכון.

בקיצור תבדוק עוד בנושא ותיראה שהזכויות על המשחקים האלה בידי ID כמו שהזכויות על HL בידי VALVE (עובדה הם החליפו מפיצה ולא היה להם בעיה להמשיך בפיתוח משחקים חדשים מהסידרה).

בנוסף ID עובדים עם RAVEN עוד לפני ש RAVEN הפכו לסטודיו של ACTIVISION ראה Heretic ו Hexen (הופצו על ידי GT Interactive שבבעלות אטארי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים