פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים בעיה עם הדפדפן MOZILLA FIREFOXעד עכשיו הייה לי MAXTHON 2 אי פעלה בלי בעיות בכלל רק איטית ביותרהFRIFOX פועל מהיר ביותררררררררררראבל יש בעיות פה ושם בכול מיני אתרים שחבוים לי האתר לא מסודר טובאיך אפשר לפתור את זה ??ועם לא אין איזה דפדפן נורמלי בלי כול הבעיות האלו אבל מהירררר
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים גבר, נראה לי יש לך בעיה עם המקלדת. איזה כפתור תקוע.אולי בגלל זה הדפדפן לא עובד מהר?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים האתרים "שלא מסודרים" זה פשוט אי תמיכה בדפדפן...ולכן אתה רואה אותם בצורה כזו...ואם אתה רוצה..למרות שזה לא בדיוק פתרון תתקין IE TAB שיאפשר לך לעבור בין הדפדפנים (IE וFIREFOX) בתוך הלשוניות בFIREFOX..
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר אז סבבה עם יש משהו לא בסדר אני היכנס לExplorer הרגיל מה זה משנה לא אחיי?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים תתקין IE TAB, זה הרבה יותר נוח שאם יש בעיה אתה לוחץ על כפתור וזה מעביר את האתר למנוע השני.במקום להפעיל עוד פיכספלורר ולהתחיל העתק הדבקויש גם אופציה לקבוע שאתרים מסויימים יעבדו תמיד על המנוע של IE.ככה שאחרי הגדרה פעם אחת, אתה יכול להמשיך לדפדף באתר בלי לעבור כל פעם לIE אפילו עם הכפתור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.