פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים שלום לכולם,יש לי רעש יחסית חזק מהמאווררים, המאוורר שעושה את רוב הרעש הוא המאוורר בפרונטנעזרתי במדריך שבנעוץ לגבי התוכנה speedfan והצלחתי להוריד את מהירות המאוורר ע"י התוכנה.רציתי לדעת האם ניתן לכוון דרך הביוס שמהירות המאוורר תשתנה ע"פ הטמפרטורה/צורך - ללא תוכנה צד שלישי?יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3גירסת ביוס F8כשניכנסתי לשם להגדרות המאוורר יש לי כך:fan speed control methodא. autoב. Intel QSTג. Legacyד. Disable וגם fan speed control mode:autovoltagepwmאני כיוונתי לlegacy ו pwmוspeedfan מדווח על ירידה מכ 2000RPM ל 980 RPM רק במאורר של ה CPUאך כאמור רוב הרעש בא מה system fan - בפרונטכיצד אני יכול לכוון את הביוס שישלוט גם על זה - לפי הצורך, ללא תוכנה כמו speedfan, אם בכלל ניתן.בתודה.
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מה שהגדרת הוא לגבי המאוורר של המעבד..תבדוק אם יש לך אופציות אחרות שמתייחסות למאווררים שמחוברים בחיבור 3 פינים על גבי הלוח אם..
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר אוקיי אבדוק שוב,בכל מקרה רציתי גם לדעת איך אני מגדיר לתוכנה (למקרה שזה לא יעבוד דרך הביוס) Speedfanשתווסת את המהירויות אוטומטית ע"פ הטמפרטורה,(ברגע שאני עושה automatic speed fan המהירות היא תמיד הגבוה ביותר והיא לא יורדת...)
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים תעיין במדריך שוב יש שם הסבר לגבי האופציות השונות של הגדרות לRPM של המאוורים (נשלט PWM/הגדרה RPM מקסימלי וכו)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.