עבור לתוכן

dead space מישהו משחק בזה?

Featured Replies

פורסם

הקטעים של ZERO-G ובלי אטמוספירה בהחלט מושקעים.

• תגובות 130
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי עכשיו חצי שעה, נחמד מאוד !

אני מחכה לקטעים שאני יותר אתמצה בחפצים ואגיע לחנויות ודברים כאלו, זה ניראה לי יותר כיף..

אבל המערכת קרבות מציקה ! יש לי MOUSE LAG ממש מרגיז, קשה לכוון !

הגרפיקה לא משהו אבל חפיף..

אבל הסואנד ! מדהים ! זה המשחק שאני הכי מרגיש את ה 5.1 שלי ! פשוט מדהים !

פורסם

יש GF6800GS זה נראה שזה מספיק בשביל להריץ את המשחק אבל http://www.systemrequirementslab.com

אומרים לי שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק.

נראה לי שהוא אמור להית גבולי...

פורסם

טוב המשחק הזה באמת מדהים.

מהתרשמות ראשונית זה מרגיש מזעזע, אבל מתרגלים מהר מאוד... אמרתי לעצמי שאני מוחק את המשחק הזה אבל אני כבר ב CHAPTER 3 ואין מצב שאני לא מסיים את המשחק

יש מקש [CTRL] שמראה לאן צריך ללכת שזה בכלל מקל על כל המשחקיות למי שלא אוהב לשבור את הראש

הנשקים כיפים מאוד ויש GORE בכמויות (אפשר להוציא גפיים מהמקום ויש שפריצים של דם אם אין לכם את הגרסה המצונזרת) ובכלל יש הרבה סצנות אכזריות... וזה באמת מייחד את המשחק, אני דיי בהתחלה ויש לי בקושי 3 נשקים אבל הנשק הזה שיורה דיסקית כזאת שחותכת, פשוט קטלני

פורסם

רגע רגע... הגרסה המצונזרת?

לא שמתי לב שהזכירו הבדלי גרסאות כאלה עד עכשיו, וזה די חשוב לדעת

פורסם

מקש הSPACE יורה באופן אחר ממצב הירי הראשוני.

תבדוק שוב שהכפתורים אצלך מוגדרים כמו שצריך...

עריכה:

אני מקווה שאתה משאיר את הכפתור הימני לחוץ ורק אז לוחץ על השמאלי או לחילופין , מוודא שהCAPS דלוק ורק אז לוחץ על הכפתור השמאלי

בדיוק ככה עשיתי, החרא הזה לא יורה בשום מצב עם שום כפתור...

פורסם

רגע רגע... הגרסה המצונזרת?

לא שמתי לב שהזכירו הבדלי גרסאות כאלה עד עכשיו, וזה די חשוב לדעת

הגרסה שניתן למצוא בחנויות היא מצונזרת, הגרסה שניתן למצוא ב "חנויות" היא לא מצונזרת

המבין יבין

פורסם

הגרסה שניתן למצוא בחנויות היא מצונזרת, הגרסה שניתן למצוא ב "חנויות" היא לא מצונזרת

המבין יבין

אני הבנתי שזה רק ב3 מדינות יש בעיה עם רמת הפירוט של האלימות במשחק אבל הגירסה האירופאית והאמריקאית לא מצונזרות...

פורסם

בוא נגיד שיהיה לך הרבה יותר קשה להשיג את הגרסה המצונזרת מאשר את הרגילה.

פורסם

אווקי, הצלחתי לסדר את זה, מפה לשם..התקדמתי קצת ולא ממש הבנתי מה לעשות פה, אז אם אפשר עזרה בזה..

העלתי תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אווקי, הצלחתי לסדר את זה, מפה לשם..התקדמתי קצת ולא ממש הבנתי מה לעשות פה, אז אם אפשר עזרה בזה..

העלתי תמונה.

לך ימינה לכיוון הרמפה ותזיז עם הטלקינסיס את הדבר העגול הגדול הזה שם שמאלה (יש סמל כחול של קינסיס - כל פעם שאתה רואה אותו זה אומר שאתה צריך להשתמש בכוח שלך)

פורסם

אמנם לא מפחיד כמו שחשבתי שיהיה אבל עדיין אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בהם עד כה מהז'אנר...

יש ל את הגירסת PS3 כך שאני לא נתקל בבעיות תזוזה או עכבר.

מאוד מומלץ לקונסולות לטעמי.

פורסם

ניסיתי לשחק אותו עם GAMEPAD, זה הרגיש אפילו פחות נוח.

פורסם

על איזה מקשים נמצא אצלכם הקפיצה ? (בזמן שאין כוח משיכה)

אני מנסה לקפוץ עם CTRL ולא מצליח בלאט...

פורסם

אתה צריך לכוון עם נשק (לא משנה איזה) ואז ללחוץ על CTRL ואתה מגיע לשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים