עבור לתוכן

dead space מישהו משחק בזה?

Featured Replies

פורסם

זה מגניב והכל, רק שבקושי אפשר לשחק עם הפאקינג עכבר מרוב שהוא זז בצורה מוזרה :s07:

• תגובות 130
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מגניב והכל, רק שבקושי אפשר לשחק עם הפאקינג עכבר מרוב שהוא זז בצורה מוזרה :s07:

הרזולוציה הראשונית של המשחק היא 800X600 והעכבר זז ממש מוזר. תשנה לרזולוציה ברירת מחדל אצלך במחשב כגון

מה שיש לך על שולחן העבודה והעכבר יזוז יותר טוב וכמובן גם תגביר את הרגישות שלו במאפיינים.

חוץ מהעכבר אני חייב להגיד שאני ממש נהנה מהמשחק! ממש מרתק אותי וכיף לשחק!

אין ספק שאחד המשחקים החזקים ביותר ששיחקתי בזמן האחרון

ותגידו זה רק אצלי או שהטעינה והמשחק נטענים\שומרים וזזים מאוד מהר?

פורסם

הבעיות עם העכבר נגרמות בגלל ה- VSync. תכבו את ה- Vsync וזה יתוקן.

פורסם

הבעיות עם העכבר נגרמות בגלל ה- VSync. תכבו את ה- Vsync וזה יתוקן.

אצלי עדיין המצלמה, העכבר, מה שלא יהיה... זז דיי לאט, וקשה לשלוט בזה, אבל בסדר לא נורא סביל...

בקשר למשהו אחר, זה רק אני או שגם אצלכם המשחק בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים והכל ורזולוציה של 1920X1200 והמשחק רק על 100-150 FPS

נראה לי משהו פה לא כ"כ בסדר...רואים יחסית טוב, אבל הגרפיקה (לפחות אצלי) נראת לא ממש משהו..וגם הכל נראה לי מעט גדול כזה ולא ממש מדויק ומחודד (עם הפילטרים) .

אגב, אם אפשר לפרסם Benchmarks של המשחק על כל מיני כרטיסי מסך שונים זה יהיה מצוין :)

פורסם

:hi:

משחק מפחיד ומלחיץ,מלחיץ בעיקר בגלל שהתנועה מסורבלת ואתה נלחם רוב הזמן להניע את הדמות ימינה ושמאלה..

כנראה שחליפת חלל גורמת לך לזוז כמו ממוטה שתקעו לה שיהב3 בתחת.

חוץ מזה אטמוספירה טובה וזה מרענן שצריכים לירות להם בגפיים,ולא 3 יריות לא מכוונות רנדומליות.

תהנה.

הנה לינק למשחק ב30$

http://cgi.ebay.com/Dead-Space-PC-DVD-Game-Brand-New-Everything-in-English_W0QQitemZ150305885253QQcmdZViewItem?hash=item150305885253&_trkparms=72%3A1205%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

תהנו.

המשחק הזה חזק ביותר!!!

ממש אהבתי את המשחקיות והגרפיקה והאפקטים מאוד יפים.

אני באמת דיי נבהל מדיי פעם וזה לא מפריע לי כלכך... כנראה שהתגברתי מאז DOOM3 שלא יכלתי

לשחק בו!

ואני לא מבין מה אמרו על זה שהשליטה גרועה היא בכלל לא גרועה ואפילו דיי נוחה אבל מה שכן מפריע זה

שלמרות שהזזתי את המד של העכבר הוא עדיין בקושי זז בגלל המצלמה הכבדה הזאת...

ממליץ בחום!

המצלמה לא "כבדה",המשחק פשוט תוכנן לקונסולה וכרגיל עבר המרה לא איכותית..יחד עם זה הוא נעים לי.

פורסם

משחק פשוט אדיר. אלו בדיוק המשחקים שצריכים לעשות יותר בתעשייה. כותר ראשון, מקורי וחדשני, בלי שום קשר לסדרה קיימת, עם סינגל-פלייר אולטרא-מושקע וסיפור מצוין. עדיף שישקיעו בסינגל עד הסוף מאשר יבזבזו כוחות על פיתוח מולטיפלייר בינוני ונשכח, כמו ברוב המשחקים כיום.

פורסם

שיחקתי כבר שעתיים+\-

משחק ענק, פשוט ענק.

ממזמן לא היה לי משחק שגרם לי לאנדרנלין ולחץ בזמן משחק..כ"כ אינטנסיבי ואווירה עמוקה.

פשוט תענוג.

פורסם

גיימספוט נתנו לו 90, ולא ציינו שהשליטה בעייתית.

פורסם

אבל הם אמרו שמקרוב לא נוח לירות, רואים את זה גם בסטונים.

פורסם

השליטה בסדר גמור אחרי שמתרגלים אליה וממפים כמה מקשים מחדש.

הכיוון עם האקדח איטי, שזה בעיקרון בעיה טכנית.

אבל באופן אירוני, ה"סירבול" של הדמות בזמן ירי רק מוסיף לגיימפלי...כל קרב נהיה מותח.

זה מוזר, אבל זה אשכרה משפר את המשחקיות, מבלי שהמתכנתים התכוונו לזה בכלל.

פורסם

משחק פשוט אדיר. אלו בדיוק המשחקים שצריכים לעשות יותר בתעשייה. כותר ראשון, מקורי וחדשני, בלי שום קשר לסדרה קיימת, עם סינגל-פלייר אולטרא-מושקע וסיפור מצוין. עדיף שישקיעו בסינגל עד הסוף מאשר יבזבזו כוחות על פיתוח מולטיפלייר בינוני ונשכח, כמו ברוב המשחקים כיום.

צודק בהחלט!

פורסם

לא מצליח להתרגל לקטע שהשחקן תקוע בצד זה עושה לי כאב ראש..

יש דרך לשנות?

פורסם

כנ"ל

המשחק טוב אבל השליטה ממש מעצבנת...

פורסם

איך קופצים במשחק ?

בדקתי במקשים, אם אני לא טועה זה קונטרול ימיני מראה לי, אבל זה לא עובד, ולחצתי על כל שאר המקלדת וגם זה לא עזר...

פורסם

המשחק ממש נראה טוב וחדשני.

מישהו נתקל בבעית שינוי מקשי התזוזה? משום מה הוא לא מקבל את מקשי החצים עם המספרים/חצים רגיליםלתזוזה.. למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים