עבור לתוכן

ניתוקים לא מוסברים מספק האינטרנט ( 014 ) דרך"בזק"

Featured Replies

פורסם

כל כמה זמן, לא זמן קבווע, לפעמים 5 דקות, לפעמים שעתיים, לפעמים גם אחרי שעות מתרחש ניתוק תקשורת ומופיע מחדש חלון ההתחבות ( חייגן ) המתחיל לספור שניות אחורה ( מ-10 עד 0 ) ומחייג שוב בעצמו. נברתי בתוך כל התוכנות, אף אחת, כולל המערכת, לא מוגדרת להוריד עידכונים אוטומטית לבד אחריהם עלולה לבוא אולי הפעלה מחדש. שאלתי טלפונית גם את "תמיכה" של הספק, שם שוללים התערבות כלשהי בתקשורת, למרות שפעם ( לפני שנים ) באמת היו מנתקים מנויים אשר היו ב"חוסר פעילות" ממומשכת כדי לשחרר רוחב פס תקשורת, אך לפי טענתם מזמן הפסיקו עם שיטה זו ( המיועדת "לדלל" מחוברים ).

לעתים לילה שלם אין ניתוק, לפעמים - כל חמש דקות.

מה יכולה להיות סיבה לכך ואיפה לחפש את הגורם ?

תודה מראש עבור כל תגובה רצינית.

פורסם

לי זה גם קורה בשלושת הימים האחרונים.

אני דיי מיואש כי אצלי המודם זקוק לריסט.

גם אני בבזק בנלאומי.

פורסם
  • מחבר

אני על חבילת 2.5 MB/שניה, המהירות בסדר ( בדקתי - גם בהורדה =310-315 Kbs, וגם בהעלה ). הבעיה היחידה שלי עם 014 הם הניתוקים.

פורסם

אני על 5MB/0.5K.

האמת שאצלי זו גם המגרעה היחדיה, שהתחילה רק השבוע.

פורסם

ואני עוד חשבתי שהבעיה היא רק אצלי...

אינטרנט 5 מגה של בזק בינלאומי \ הוט ובשבוע האחרון התחיל להתנתק כל איזה שעה לפעמים יותר לפעמים פחות..

פורסם

העניין הוא, שאפילו עכשיו, כשהתכוונתי לכתוב באתר (בשעה שאין עומס), הוא שוב מתנתק.

בממוצע כל פחות משעה.

פורסם

אצלי אותה הבעיה!

אני משתמש בראווטר Asus שהם הביעו לי ובויסטה בצד יש תאייקון של האינטרנט ושפתאום הוא הופך ללא מחובר ואין אינטרנט!בשביל לפתור את הבעיה אני מנתק אותו מהחשבל ל10 שניות ומחזיר....הבעיה אצלי כבר חודשיים פלוס וכל הזמן אני בשיחות עם בזק ומה לא!הם כל הזמן טוענים שהקו חיבור תקין לגמריי ושאני אמור לגלוש! אני מתכוון לדרוש מהם להביא מישו שיבדוק מה קורה כי זה בלתי ניסבל!כל הזמן אני מנסה להוריד דברים קם בבוקר וקולט שכל הזמן הזה הוא לא מחובר לאינטרנט בכלל :s07:

פורסם

זה ממש עונש, לעשות ריסט במודם כדי לגלוש.

ואני סובל מזה עוד פחות משבוע...

פורסם

גם אני סבלתי מזה יש לי 3 הורדה/300 העלאה אני בהוט ו012

סבלתי מזה 4 חודשים ומה לא ניסיתי לעשות אז היה לי מודם כבלים מוטורולה 4101 הטכנאי בא והחליף לי לחדש ופלא כל הבעיות נפתרו

פורסם

אצלי windows update סידר את הבעיות האלו..

פורסם

אני מניח שהבעיה שכיחה, אלא שאנו לא מייחסים לה חשיבות רבה.

לפחות לא רובנו.

פורסם
  • מחבר

מישהו לא מוכר לי תוען כי הוא עובד "בזק" ומציע לי להתקין ראוטר.

ראשית כל למה לא עונה לי דרך כאן או במייל אלא שולח לי מסרים מהצד.

שנית כל - אני לא מעוניין בראוטר, לא מעוניין בכלל בשינוי מצב ההתחברות, ולא רוצה להיות מחובר 24/7, כי יש לי די עבודה במחשב גם בלי להיות מחובר ומעוננן דווקה בחייגן ולהתחבר רק כשאני זקוק.

המייל שלי adyelat@gmail.com ונא לא לשוח לי מסרים דרך כתובת אליה לא עונים.

הוא ביקש גם פרטים אישיים, אך זה די מצחיק, כי כאלה אני בטח לא נותן דרך האינטרנט או דרך טלפון לאדם לא מוכר.

פורסם

גם לי יש את הניתוקים הנ"ל והם התחילו שוב בשבוע שבועיים האחרונים, מה עושים עם השטות הזאת ?

גם 014.

פורסם

אצלי גם התחיל בשבוע האחרון, אם לא אתר מסויים אליו צריך לעשות log in כל פעם שמשנים IP, לא הייתי שם לב (מחובר עם ראוטר).

גם 014 ב-ADSL.

פורסם

מישהו קיבל מהחברה הסבר הגיוני למגיפה שהחלה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים