עבור לתוכן

מחשב נייד למשחקים 6000-8000

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מחשב נייד למשחקים

אני כבר נושא מהחיפוש הזה על פעם שאני מוצא מפרט טוב משהו אחר חסר

בעקרון אני מחפש מחשב שיבוא עם 3 שנים אחריות (עדיפות לעד בית הלקוח)

וכרטיס מסך שיהיה או HD3650 או 9300 ןמעלה

לא מעוניין בסדרה החלשה של ATI או הסדרה הבעייתית של NVIDIA

כמובן ששאר הרכיבים צריכים להיות חזקים בתהאם

לגבי צג אפשר מ 13 עד 15 אינצ'

תודה רבה לעוזרים !!

פורסם

http://www.pcmarket.ws/product.asp?id=1966

אם הוא זמין, אז הוא המחשב הטוב ביותר למשחקים, עם כרטיס המסך החזק ביותר שתמצא בתקציב.

לפי נתונים מסוימים, הוא כבד מאוד (מעל 3 קילו). אם זה נכון, זה חיסרון גדול אם אתה חושב לנייד אותו.

פורסם

מחזק!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אבל אני מעדיף הלתרחק מטושיבה יש לי נסיון גרוע איתם

גם החשב צריך להיות נייד

מה דעתכם על T500 ?

מגיע עם כרטיס HD650 ומעבד של P8400

שלוש שנים אחריות

?

פורסם

מחשב מצויין. כמובן שכרטיס המסך הרבה (הרבה) פחות חזק. יש יתרון גדול בזה שמדובר בכרטיס היברידי.

פורסם

מה הבעיה עם ACER 5930G?

זול יותר ואני מאמין שהP7350 לא רחוק בביצועי מעבד מהP8400

פורסם
  • מחבר

מחשב מצויין. כמובן שכרטיס המסך הרבה (הרבה) פחות חזק. יש יתרון גדול בזה שמדובר בכרטיס היברידי.

מה זאת אומרת כרטיס היברדי ?

מה הבעיה עם ACER 5930G?

זול יותר ואני מאמין שהP7350 לא רחוק בביצועי מעבד מהP8400

ACER מגיע רק עם שנה אחריות ויש לו יחסית מפרט מפוצץ אבל אני מחפש גם שם טוב שיעמוד מאוחרי זה

פורסם

היה לי את הP1 200MHZ MMX הראשון שלהם (בזמנו יורוקום טיפלה בהם) הם קיימים מספיק זמן תאמין לי :).

ניופאן נותנת 2 שנות אחריות במחיר של 480ש"ח שניתן לחדש במהלך כול שנת האחריות ככה שאתה ממש לא מוגבל.

פורסם

כרטיס היברידי הכוונה שניתן להחליף במהירות בין שימוש בכרטיס מסך מובנה לכרטיס מסך נפרד. היתרון כאן הוא שניתן לקנות מחשב עם כרטיס מסך חזק יחסית מבלי להתפשר על חיי הסוללה. כשרוצים לעשות בו שימוש משרדי ניתן לעבור לכרטיס מסך מובנה ולחסוך הרבה מאד זמן סוללה.

ה-Acer וה-T500 הם מחשבים שונים לגמרי מקטגוריות שונות. ה-T500 הוא מחשב מרמה עסקית וה-Acer 5930G הוא מחשב מרמה צרכנית, הדבר הזה מתבטא במחיר בצורה ברורה. מבחינת כרטיסי המסך הם פחות או יותר מקבילים וההבדל במעבדים אכן לא כלכך גדול, המפרט של ה-Acer לא מפוצץ בהשוואה לזה של ה-T500. ההבדלים במחיר לא נובעים מהמפרט אם כי מהאיכות הכללית.

ללא התייחסות לעלות, ה-T500 נותן הרבה יותר מכל הבחינות (איכות בניה עסקית, כרטיס מסך היברידי, חיי סוללה טובים יותר, אחריות של שלוש שנים כלולה במחיר - למרות שניתן להרחיב באייסר, trackpoint, מסך מאט ועוד). ה-Acer נותן HDMI (ל-T500 יש רק Display Port) ותמורה מאד טובה למחיר. זו החלטה שלך האם האיכות שווה את ההשקעה הנוספת במחיר או לא.

פורסם

/

פורסם

ה-T500 ביבוא סדיר צריך לתת 3 שנות אחריות. אם אתה רואה שנת אחריות אחת זה יבוא מקביל ולא בהכרח אחריות של היבואן הרשמי, כדאי לבדוק.

סדרת E6 לא ממש רלוונטית לצרכים כאן, היא לא זמינה עם כרטיס מסך ברמה של גיימינג.

פורסם

/

פורסם

ה quadro לא טוב למשחקים ??

ממש לא.

פורסם

/

פורסם

PcMaster,

Quadro זו סדרה, לא שם של כרטיס מסויים. בסדרה הזו יש כרטיסים חזקים וחלשים. הכרטיס שנמצא ב-E6xxx הוא חלש למדי ופשוט לא מתקרב לרמת הביצועים של הכרטיס שנמצא ב-T500, אז לא הם לא מקבילים מהבחינה הזו. ל-E6xxx אין יכולות היברידיות של כרטיס המסך.

אתה מוזמן לעיין בסטיקי בנוגע לכרטיסי מסך למידע נוסף:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194614.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים