עבור לתוכן

האם יש היום מתחרה ל-Asus MW221C בתג מחיר של עד 1300-1400 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני בונה מפרט למחשב חדש ובין השאר מתכנן לקנות מסך 22" במחיר שהוא בסביבות ה-1300-1400 ש"ח.

קראתי את הכתבה הארוכה (והמצויינת) העושה השוואה בין מסכי 22" (מסכי 22 אינץ' - המחירים צונחים, והאיכות?) וההמלצה הייתה ללכת על ה-asus.

השאלה היא האם מאז שנכתבה הכתבה אתם ממליצים על מסכים אחרים שעולים עליו (אני לא מדבר על פרמטר ספציפי אלא כמובן על התרשמות כוללת), שוב, בהנחה ותג המחיר שלי הוא 1300-1400 ש"ח.

נוסף לכך, בהנחה וה-MW221C הוא עדיין הכי מומלץ, עד כמה מורגשת העובדה שהמסך עצמו "מבריק"? האם העובדה שקיים חלון באחד הקירות שמצדדיו או מאחוריו תרגום לסנוור בגלל האור האחורי/צדדי, או שזה פרט זניח?

תודה רבה על העזרה והייעוץ.

דימה

פורסם

אני קניתי אותו ב1370....באייבורי חחח

בכל מקרה המסך מעולה, בגלל שהוא מבריק קצת קשה להתרכז במשחק לדוגמא אם יש אורות חזקים בחדר, ובעיקר אם הם משתקפים על המסך.

אבל סה"כ המסך מעולה.

יש עוד מסכים טובים לא פחות בתווך המחירים שלך כמו SAMSUNG 2243/2253.

פורסם
  • מחבר

תודה. האמת שקשה לי להאמין שאני אעבוד עם אורות חזקים מעל המחשב, מקסימום תהנה מנורה על השולחן (ואז היא לא תשתקף).

מה שיותר מטריד אותי זה חלון שיש על הקיר מימין לשולחן מחשב -

האם באור יום רגיל תהיה השתקפות חזקה שתפריע בעבודה הרגילה עם המחשב -אינטרנט/אופיס/תיכנות ואפילו משחקים, או לא?

שוב תודה.

פורסם

עם אופיס/תכנות לא נראה לי שתהיה בעיה משום שרואים את ההשתקפות בעיקר בצבעים חשוכים.

כאשר אני עובד עם וורד לדוגמא אני בכלל לא רואה השתקפות, גם באורות הכי חזקים, אך כפי שאמרתי קודם בעיקרון רואים השקפות ולפעמים זה מפריע אז אני פשוט מכבה את האור. יש את הדגמים שציינתי למעלה תבדוק אם אחד מהם אינו מבריק.

פורסם

סבבה שאתם אומרים מסך מעולה ומביאים לינק, תנו לינקים לביקורות והשוואות לעומת מסכים אחרים.

פורסם

קודם כול אין שום סיבה לקחת את ה lg הזה יקר ולא שוו את הכסף....

אם יש לך כרטיס מסך יחסית חזק (מעל 4870 260)ואתה רוצה לשחק משחקים ברזולוציה טבעית t220p יהיה שווה לך כי הוא תומך ברזולוציה של 1920 על 1200

אם אין לך כרטיס מסך ממש חזק למשחקים ברזולוציה כזאת עדיף את ה asus בתנאי שאין לך מקור אור חזק שיעשה הישתקפות גבוהה...

אם אתה רוצה לחסוך קצת יש ב foxpc 2253 ב 1120 ואם אתה גר בעפולה במקרה או קרוב יותר 1050 שקל מאוד שווה....לי יש אותו ואין לי איתו בעיות...

הוא מומלץ...

רק תיתן שימושים וכרטיס מסך..!

פורסם

שוב, כל אחד ממליץ על מסכים שהוא מכיר ויש לו אותם בבית. האסוס מומלץ בכמה וכמה ביקורות מקיפות, ואפילו זכה בביקורת של האתר הזה כמסך הכי מומלץ. אם מישהו טוען משהו מסוים שהוא יותר טוב, תראו הוכחות, לא רק על סמך ניסיון אישי.

פורסם

שאלה על המסך : האם הוא יעבוד טוב עם כרטיס fx5200 לצורך סרטים עבודה עם וורד וגלישה ? בחדר בלי בעיית חלון ואור ליד ?

האם בטוח להזמין מאייבורי אותו ?

פורסם

האם בטוח להזמין מאייבורי אותו ?

אני מציע לך שתריץ חיפוש בפורום לגבי זה.

לגבי סרטים, אתה מתכוון לקידוד או צפיה? בעיקרון בכללי עדיף כרטיסים מסדרת HD של ATI, אבל בקשר לזה עדיף להתייעץ בפורום המתאים.

פורסם

צפייה בלבד. באיזה פורום ? זה פורום מסכים לא ?

פורסם

בכרטיסי מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים