פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אז ככה אתמול המחשב נתקע לי ונשאר קפוא .לאחר כמה דקות ביצעתי ריסטארט למחשב שעלה המחשב התמונה שהיתה בקיפאון לפני הריסטראט הופיעה שוב ,בלי אפשרות לעשות כלום במחשב כיביתי את המחשב הוצאתי בטרייה , חשמל , החלפתי ארדיסק של ויסטה וגם לאחר מכן התמונה של שולחן העבודה של הקיפאון נראה שוב רק לאחר שעה מרגע הכיבוי חזר המחשב לפעול אבל לא ניתן לבצע OC ברמה כי מינימאלית כל רכיבי החורה תקינים .אשמח לשמוע ממשהו שמבין !!!!!!!!!!!!!למה זה קרא ?ואיך חוזרים לבצע OC ) ? OC ברמה נמוכה 10% )
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים שנה כותרת בבקשה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0את הכותרת אתה יכול לשנות ע"י עריכת ההודעה הראשונה שלך בת'רד.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר מה אתה רוצה שאני יכתוב ?בראש הכותרת ?אני הרי לא מבין את הבעיה ?גם שקראתי את חוקי הפורום ,אין שום עברה על ה חוקים ,אז מה אתה רוצה שאני יעשה ?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אתה לא יודע את הבעיה, אז תתאר בכותרת את הסימפטום, משהו כמו "לא יכול לבצע OC אחרי תקיעת המחשב".
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר אתה לא יודע את הבעיה, אז תתאר בכותרת את הסימפטום, משהו כמו "לא יכול לבצע OC אחרי תקיעת המחשב".חבל שאתה נמשך "לטפל " ולא לעיקר מאוד לא רציני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.