עבור לתוכן

משחקים קורסים ברזולוציה הכי גבוהה עם 4850hd ? ושאלה-מזה AA?

Featured Replies

פורסם

ביחס לשאר הכרטיסים שלך משום מה קורס...

תריץ 3DMARK כמה פעמים ותבדוק אם עדיין קורס...

אם כן - תממש אחריות

אם לא - תוכנת RIVA TUNER תפתור את הבעיה - בעת משחק היא מופעלת אוטומטית, מעלה מהירות מאוורר, ובסיום המשחק - מחזירה הגדות DEFAULT

פורסם
  • מחבר

ביחס לשאר הכרטיסים שלך משום מה קורס...

תריץ 3DMARK כמה פעמים ותבדוק אם עדיין קורס...

אם כן - תממש אחריות

אם לא - תוכנת RIVA TUNER תפתור את הבעיה - בעת משחק היא מופעלת אוטומטית, מעלה מהירות מאוורר, ובסיום המשחק - מחזירה הגדות DEFAULT

בלי ריבה טונר המשחק גם לא קורס.. אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל מעלה את מהירות המאוורר ל80 אחוז, השאלה היא על כמה להשים אותו שאני לא משחק?

והאם יש אופציה למאוורר אוטומטי בדרייברים של הקטליסט?

פורסם
  • מחבר

צריך תשובה, זה דחוף הודעה אחת למעלה..

פורסם

כמו שאמרתי - RIVA TUNER - תוכנה חינמית וקלה - תתקין ובזמן משחק היא תפעיל אוטומטית את המאוורר (גם אם על 100 אם צריך)

על איזה מהירות לשים ? תנסה - תעשה קפיצות של 5% כל פעם עד שתמצא יציבות...

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי - RIVA TUNER - תוכנה חינמית וקלה - תתקין ובזמן משחק היא תפעיל אוטומטית את המאוורר (גם אם על 100 אם צריך)

על איזה מהירות לשים ? תנסה - תעשה קפיצות של 5% כל פעם עד שתמצא יציבות...

אבל איך התוכנה תפעיל את המאוורר אוטומטית אם בדרייברים של הכרטיס מסך הוא נגיד מקובע על 50 אחוז?

הריבה טונר משחקת עם המאוורר בלי שאני ייגע בשום הגדרה כלומר רק צריך להפעיל את התוכנה?

התקנתי תתכונה אבל היא אפשר למזער אותה, היא פועלת גם כאשר אני לא רואה אותה? היא לא מופיעה על הסרגל כלים..

פורסם

קודם כל - במסך הראשי תלחץ על ה- COSTUMIZE האמצעי (תחתון) ותגדיר בתמונה הכי שמאלית - הגדרות FAN - רגיל/משחקים

במסך הראשי - בחר לשונית SETTINGS - תסדר שם את ההגדרות שיהיה אפשר להקטין

פורסם
  • מחבר

קודם כל - במסך הראשי תלחץ על ה- COSTUMIZE האמצעי (תחתון) ותגדיר בתמונה הכי שמאלית - הגדרות FAN - רגיל/משחקים

במסך הראשי - בחר לשונית SETTINGS - תסדר שם את ההגדרות שיהיה אפשר להקטין

מזה רגיל ומזה משחקים?

יש אפשרות לשים על auto? כלומר שיהיה גם לרגיל וגם למשחקים? או שעדיף להגדיר טמפרטורות קבועות כמו נגיד 100 למשחקים?

ובקשר לדרביירים של הקטליסט כמה שם אני צריך לקבוע מהירות? או שזה לא משנה ברגע שריבה טונר מותקנת על המחשב?

פורסם

אתה קובע הגדרות משלך - נניח רגיל זה - כמה שיש בהגדרות יצרן (אין לי מושג, 50% ?)

ומשחקים אתה קובע מהירות 100% (אני ממליץ פחות מ- 90% - ההפרשי רעש מאוד גדולים לעומת ספיקת האוויר)

פורסם
  • מחבר

אתה קובע הגדרות משלך - נניח רגיל זה - כמה שיש בהגדרות יצרן (אין לי מושג, 50% ?)

ומשחקים אתה קובע מהירות 100% (אני ממליץ פחות מ- 90% - ההפרשי רעש מאוד גדולים לעומת ספיקת האוויר)

אוקקי אז שמתי 100 אחוז למשחקים, ושאני לא משחק אני עושה לו מצב auto והוא עומד על 35 אחוז שאני לא משחק זה סבבה ככה?

ועוד דבר, למה אני בעצם צריך תריבה טונר אם אני יכול בעצמי להגדיר תמהירות של המאוורר דרך הקטליסט, כלומר לשים אותו על מאה במשחקים ונגיד 40 שאני לא משחק?

קיצור ההגדרות טובות ככה אחי שאני עושה לו מצב auto?(עם הריבה טונר)

אה ודרך אגב תודה רבה על עזרה!!

פורסם

עם ההגדרות אי אפשר לעזור לך - אתה צריך לנסות לבד ולבדוק (100% בטוח לא תהיה בעיה, אבל זה רועש - ממליץ 85-90%) בגלל שהכרטיס שלך משום מה מתחמם יותר משל אחרים...

המלצתי על RIVA TUNER כי אני עובד איתה והיא ממש קלה ונוחה - (יש לי NVIDIA אבל לוח אם לא של NVIDIA אז יש לי בעיית תאימות ואין לי שליטה נורמלית על המאוורר דרך הדרייבר המקורי)

הכרטיס האחרון של ATI שהיה לי היה X1900XT לפני כמה שנים... ואני כבר לא זוכר מה יש ב- CATALYST... מה גם שהוספתי עליו קירור זלמן עם בקר טמפ' ולא השתמשתי בניטור ה- RPM שלו...

בקיצור ולעניין, אם לא הצלחת עם ה- CATALYST ואף אחד פה לא עוזר עם זה (כנראה שאין פתרון אחר) - אז לך על ה- RIVA TUNER שהמלצתי

:xyxthumbs:

פורסם

לדעתי, אפשר להשתמש ב-CCC. לא חייבים לשם כך את ה-riva tuner. הגרסה האחרונה של ה-CCC כוללת שליטה ידנית על המאוורר.

ניתן להכין שני פרופילים: אחד לעבודה "משרדית", גלישה באינטרנט וכו'. השני יהיה למשחקים, ובו כמובן מהירות המאוורר תהיה גבוהה יותר.

כמו שרשמתי קודם, אני בכלל ממליץ לעבוד במוד אוטומטי ולא במוד ידני. החשש שלי הוא שתשכח להחליף פרופילים לפני משחקים, מה שיגרום לקריסת המשחק עקב התחממות יתר, כפי שכבר קרה לך, ולנזק מצטבר לכרטיס (אורך החיים שלו יתקצר).

אם לא תסמן שליטה ידנית במאוורר ב-CCC, הדרייבר יעלה בעצמו את מהירות המאוורר בזמן עבודה מאומצת. החיסרון: הכרטיס יהיה כל הזמן (IDLE ו-LOAD) בסביבות ה-80 מעלות. זה לא אמור לגרום נזק לכרטיס עצמו, אבל זה כן יעלה את הטמפרטורה הכללית בתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

לדעתי, אפשר להשתמש ב-CCC. לא חייבים לשם כך את ה-riva tuner. הגרסה האחרונה של ה-CCC כוללת שליטה ידנית על המאוורר.

ניתן להכין שני פרופילים: אחד לעבודה "משרדית", גלישה באינטרנט וכו'. השני יהיה למשחקים, ובו כמובן מהירות המאוורר תהיה גבוהה יותר.

כמו שרשמתי קודם, אני בכלל ממליץ לעבוד במוד אוטומטי ולא במוד ידני. החשש שלי הוא שתשכח להחליף פרופילים לפני משחקים, מה שיגרום לקריסת המשחק עקב התחממות יתר, כפי שכבר קרה לך, ולנזק מצטבר לכרטיס (אורך החיים שלו יתקצר).

אם לא תסמן שליטה ידנית במאוורר ב-CCC, הדרייבר יעלה בעצמו את מהירות המאוורר בזמן עבודה מאומצת. החיסרון: הכרטיס יהיה כל הזמן (IDLE ו-LOAD) בסביבות ה-80 מעלות. זה לא אמור לגרום נזק לכרטיס עצמו, אבל זה כן יעלה את הטמפרטורה הכללית בתוך המארז.

איך אני עושה מודים בקטליסט? כלומר מוד למשחקים ומוד לעבודה כללית?

פורסם

זה נקרא profiles.

ב-CCC יש TAB שנקרא Profiles. כשאתה בוחר אותו, אתה יכול להיכנס ל-profile manager ולשמור שם את ההגדרות הנוכחיות כפרופיל.

כך תוכל לשמור מספר פרופילים, עם מהירות מאוורר שונה לכל אחד.

אתה יכול לבחור שם אלו הגדרות ישמרו בפרופיל, או פשוט לסמן לו לשמור את כל ההגדרות הנוכחיות.

הפעלת פרופילים:

יש לך כל מיני אופציות (לא השתמשתי בכולן, אבל קראתי שהן אפשריות):

1. דרך ה-CCC, ע"י אפשרות ב-TAB ה-profiles

2. דרך ה-system tray

3. שיוך פרופיל לאפליקציות (כמו משחקים), כך שהפרופיל מופעל אוטומטית כשהמשחק מופעל. מעניין אם זה באמת עובד כמו שצריך...

4. קיצור דרך על שולחן העבודה.

נסה לשחק עם זה קצת, זה לא מסובך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים