עבור לתוכן

איך לקנפג סימנס SL2 141 למודם בלבד?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי עכשיו את המודם RTA1320 שמחובר ללינקסיז WRT54GL, והרוטל (שהובא לי פני כמה חודשים כתחליף ל B-FOCUS) מתחיל לעשות בעיות, לוקח לנורית POWER להתייצב כ20 דקות או יותר, אחרי זה אבל זה יציב.

מנגד הביאו לי, בלי שלא בקשתי שום דבר, את המודם-נתב סימנס כמתנה.

עכשיו אני רוצה להשתמש בו רק כמודם שיחובר ללינקסיז ולנטרל את ה WIRELESS בו.

יש למישהו מושג איך לעשות את זה?

רב תודות...

פורסם

אם אתה מאפס אותו הוא יפעל כbridge ואתה יכול לנטרל לו את האלחוטי בממשק שלו בקטגוריית wireless.

פורסם
  • מחבר

אגב הסימנס עוד באריזה, אף פעם לא השתמשתי בו, כך שיש עדיין צורך באיפוס?

ואיפוס באמצעות לחיצה על איזשהו כפתור ריסט במשך כחצי דקה?

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב, ה RTA1320 שהובא לי רק לפני כמה חודשים נדפק לגמרי, נורית POWER לא מפסיקה להבהב באדום.

אז הוצאתי את הסימנס מהאריזה, חיברתי ישר למחשב, נראה שהכתובת שלו היא 10.0.0.138 משום מה, ביטלתי את ה enable wireless network, חיברתי ב LAN1 את הסימנס ללינקסיז, ונראה שזה עובד כמודם בלבד.

שתי שאלות: האם יש דרך להיכנס לממשק של הסימנס כשהוא מחובר ללינקסיז, או שצריך כל פעם לחבר אותו ישר למחשב?

האם ביטול ה enable wireless network מבטל לחלוטין את השידור של הסימנס (הלינקסיז כבר משדר, לא רוצה יותר מידי קרינה ליד הראש שלי :) ) ?

ובנוסף, הסימנס כמודם בלבד הוא יציב, או שמוטב בכל זאת ללכת לבזקסטור ולבקש מהם שיתנו לי מודם במקום RTA1320...?

תודה...

פורסם

RTA 1320 זה חרא דיי רציני של dynalink הידועה לשמצה.

הסימנס הוא לא סימנס אלא dynalink עם מדבקה אחרת אבל יש סיכוי של 1:1000 שהוא יעבוד טוב.

אין דרך לגשת לממשק שלו כאשר אהוא עובד במצב bridge.

מה שעשית מבטל את השידור האלחוטי שלו - אתה גם יכול לראות שמנורת WLAN אצלו לא דולקת ואתה כמובן לא רואה את הרשת שלו.

פורסם
  • מחבר

על פניו 1:1000 הוא מספיק טוב...

טוב בכל זאת אבקש מבזק שיספקו לי מודם במקום הרוטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים