פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים שבת שלום לכל הגולשיםניסיתי להתקין Linux ubuntu ואני מקבל שגיאה שאומרתNo root file system is defined.Please correct this from the partitioning menu.מה אני עושה במצב כזה? :-[תודה לעוזרים
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אתה מחלק את הדיסק ידנית?כשאתה מחלק את הדיסק אתה בוחר גם mount pointאתה חייב לפחות מחיצה אחת שה MP שלה הוא /
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר אתה מחלק את הדיסק ידנית?כשאתה מחלק את הדיסק אתה בוחר גם mount pointאתה חייב לפחות מחיצה אחת שה MP שלה הוא /אוקיי בחרתי את זה והתחלתי להתקיןאבל אחרי 94% הוא כתב לי את השגיאה הבאה:Executing 'grub-install (hd0)' failed.This is a fatal error.אחרי שאני בוחר אוקיי אז הוא מפעיל את המערכת מהדיסקמה אני עושה במצב כזה? :s05:
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים כעיקרון בכל מצב אתה אמור להיכנס לגוגל ולהעתיק לשם את השגיאה יש שם הסברים הרבה יותר טובים, אבל אם כבר אתה פה לפי מה שהבתי מגוגל יש שתי פתרונות: 1. מה גודל ה SWAP שיצרת? תנסה להקטין אותו עד 1GB. 2. ויסטה לא אוהבת שיתוף, תנסה ליצור מחיצה חדשה מויסטה ועליה תתקין לינוקס. (לפני זה תנסה את שלב 1 ותעדכן פה).
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר כעיקרון בכל מצב אתה אמור להיכנס לגוגל ולהעתיק לשם את השגיאה יש שם הסברים הרבה יותר טובים, אבל אם כבר אתה פה לפי מה שהבתי מגוגל יש שתי פתרונות: 1. מה גודל ה SWAP שיצרת? תנסה להקטין אותו עד 1GB. 2. ויסטה לא אוהבת שיתוף, תנסה ליצור מחיצה חדשה מויסטה ועליה תתקין לינוקס. (לפני זה תנסה את שלב 1 ותעדכן פה). דבר איתי בעדינות כי אני דיי חדש בלינוקס חחח יש לי חבר שאומר "Google IT", ומאז אני כל פעם מחפש בגוגל את הבעיה לפני שאני פונה לאחד הפורומים חיפשתי בגוגל ושום פיתרון לא עזר לי.. או שפשוט לא הבנתי נכון מה שהם רוצים להגיד. חוץ מזה, אני לא מתקין את הלינוקס במחשב של הוויסטה יש לי עוד מחשב לידי עם XP, יש לו מחיצה אחת של XP עם 20 ג'יגה ועוד מחיצה אחת עם 50 ג'יגה תוכל להסביר מה זה SWAP שהתכוונת אליו?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אמרתי לך שחייב להיות לפחות MP אחד שהוא /בנוסף אליו חייבת להיות עוד מחיצה של SWAP.SWAP זה משהוא כמו זיכרון וירטואלי או ה pagefile שיש בחלונות. מומלץ להגדיר SWAP כפול מהזיכרון שיש לך עד 1GB (אם יש לך 256MB =>SWAP 512אם יש לך 512MB אז SWAP 1GB, ואם יש לך 1GB או יותר ואתה לא מתכוון להריץ רנדרינד רציני או חישובים מאוד מאוד כבדים מספיק להגדיר SWAP כ 1GB).תנסה שוב ותיצור שתי מחיצות אחת ל ROOT (/) והשנייה ל SWAP.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר סליחה על התגובה המאוחרת אבל הצלחתי תודה על ההסבר עכשיו להתחיל ללמוד קצת לינוקס חח המון תודות שיהיה המשך שבוע טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.