פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר שמע יש בעיה זה כותב שחייב את הדיסק התקנה של הויסטה ואין לי אותודבר שני זה כותב שלאלו שיש להם SP1 גם זה מהווה בעיה....אתה בטוח שזה לא בעיה של דרייברים או משהו כזה?
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים התקנת תיקון כמובנת דורשת דיסק התקנה של מהע"פ בכל מקרה שלא יהיה.אם מותקן לך SP1 אז כמובן רצוי גם דיסק שמשולב עם SP1.אם קנית רישיון למערכת אז גם הדיסק אמור להיות אצלך בתוכו.
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר ואם לא קניתי רישיון ויש לי SP1?יש לי דיסק של הויסטה אבל בלי SP1 את הSP1 הורדתי דרך העדכונים....
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים מחבר טוב אז ככה:חזרתי היום מהצבא לחמשוש וחזרתי לבעיית המסכים הכחולים המעצבנים האאלהאז ככה עשיתי את ההתקנת תיקון היום כמו שאמרת לי בפעם שעברה והויא לא פתרה את הבעיה...מה אני עושה כדי להעלים את המסכים הכחולים האלה?
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים האם הויסטה חוקית? כי אם לא יש מצב שהעדכונים של הויסטה גורמים למסכים הכחולים...
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים מחבר לא הויסטה לא חוקית והעדכנים שאנעי מתיקןי הם רק עדכונים חשובים אתה רוצה להגיד לי שכל מיש שיש לו ויסטה לא חוקית יש לו מסכים כחוליןם?
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר הקפצה*למנהלי הפורום אני יודע שעדיין לא עברו 24 שעות אך אני בכל זאת מקפיץ מכיוון שאני עוד שעה נוסע ואחזור מאוחר בלילה ומחר אני חוזר לצבא אז אני לא יהיה בכלל בבית ואני חייב לסדר את הבעיה הזאת כמה שיותר מהראז נא להתחשב...תודההקפצה שוב מאותה הסיבה...חברה בבקשה תעזרו עד שאני בבית אני רוצה לפתור את זה כבר
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים לא הויסטה לא חוקית והעדכנים שאנעי מתיקןי הם רק עדכונים חשובים אתה רוצה להגיד לי שכל מיש שיש לו ויסטה לא חוקית יש לו מסכים כחוליןם?dudidu08 אסור לדון פה על תוכנות לא חוקיות. בפעם הבאה תקבל אזהרה.הדיון ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.