פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים חברה התקנתי לאחרונה ויסטה אולטימייט 32 ביטעכשיו היא עובדת מצויין עם רישיון והכלקורה לי לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב פתאום אני מקבל מסך כחול ל3 שניות בערך וכתוב בו כל מיני שטויות ואז זה עושה ריסט למחשב ורק אז עולה לי הווינדוס...עכשיו אם זה היה חד פעמי לא הייתי שואל פה אבל זה כבר קרה לי איזה 3 פעמים....מה עושים?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים לפני שחלונות עולה תלחץ F8 ותבחר באפשרות של לא לעשות אתחול במקרה של בעיה. אחרכך תכתוב פה מה כתוב במסך הכחול.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר איך זה באנגלית?אגב אם אני יעשה PRINT SCREEN כיהיה את המסך הכחול זה יצלם לי את המסך? או שאני חייב לכתוב פה את כל מה שכתוב במסך הכחול כי זה הרבה....
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים זה לא.אם יש לך מצלמה הכי טוב.אם לא מספיק שתרשום מה השגיאה ואת כל המספרים ואם כתוב שם של קובץ אז גם זה
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר טוב שמע אחי זה קורה לי לאחרונה הרבה פעמים אז הנה צילמתי לך את המסך: [ עכשיו תגיד לי כדי לצלם את המסך עם המצלמה עשיתי באפשרות של אל תעשה ריסט כשהמחשב לא עולה עכשיו איך מבטלים את האפשרות הזאת|? כי עכשיו כשאני לוחץ F8 אין לי אפשר ריסט כשהמחשב לא עולה כאילו עדין יש את האפשרות של אל תעשה ריסט כשהמחשב לא עולה.... ומה הבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אתה מבטל את זה דרך advanced system settings.לא שיש צורך לבטל, עדיף שישאר דלוק שתדע אם יש בעיה.מותקן לך אלכוהול או דיימון טולס? אם כן, תסיר אותם ותתקין את הגרסה הכי חדשה שיצאה.אם לא, תריץ בדיקת זכרון (יש לך בסטארטאפ) ותן לה לרוץ שעה או שעתיים. אם יש אפילו שגיעה אחת אז יש לך בעיה בזכרונות.הבעיה היא או דרייבר בעייתי או תקלת חומרה.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר אז ככה מותקן אצלי דמון טולס.... לויסטה.... אתה יכול לתת לי לינק לגרסא הכי חדשה???ואז זה אמור להפיתר אחרי שנתקין דמון טולס הכי חדש?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אם אני לא טועה זאתי הגירסה האחרונה:http://www.disc-tools.com/download/daemonאתה יכול לנסות וליראות בעצמך.... (ואם אני לא טועה תסיר גירסאות קודמות).
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר הבנתי אני מקווה שהוא תואם לויסטה עכשיו לא צריכה להיות בעיה?תן לי רק הדרכה בכל זאת איך אני עושה בדיקת זיכרון ליתר ביטחון.... לוודאות שאין שגיאות ובעיות בזיכרון...עריכה: התקנתי עכשיו את הגרסא שנתת לי וזה בדיוק מה שהיה לי לפני כן....
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר אין לי שם בדיקת זיכרון יש לי 3 אשפריות של כניסה למצב בטוחויש עוד כמה סעיפים אבל אין שום קשר לבדיקת זיכרון....וזה ממש מדאיג אותי מכיוון שעכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי המסך הכחול הזה ורק ריסט מסדר את זה....מה עושים?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים יש כמה דרכים להריץ אותו, תנסה את זה:http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/test-your-computers-memory-using-windows-vista-memory-diagnostic-tool/
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר אחי הרצתי את הבדיקה הזאת וזה רשם לי שהכל תקין ולא אותרו תקלות... או שגיאותאבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול והמעצבן הזה בכל פעם שאני מדליק את המחשב....מה הלאה?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר וזה יפתר? מה אי אפשר להפעיל דמון טולס אצלי במחשב?מה יהיה לי במקום? עם מה אני אפתח ISO??ואגב מאיפה הביטחון הזה שדווקא תוכנת הדמון טולס היא זו שיוצרת את הבעיה אחי?מה זה יכול להיות כל תוכנה אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.