פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים בדקתי עם speedfanכתוב לי CPU - 85c יש להבה לידGPU-83c גם פהinternal temp + remote temp - 43chd0 - 40cלפי המדריך הגברתי את הטמפ' של המאוורר עד הסוף הוא עובד כרגע על 3500 rpm.מה הבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים 1. תוודא שכל המאווררים עובדים.2. תנקה אבק מהמאווררים.3. תשפר זרימת אוויר במארז - רצוי שיהיו לך לפחות 3 מאווררים במארז: אחד בדופן המארז מול המעבד שתפקידו לזרוק אוויר קר על הקירור של המעבד, אחד בחלק האחורי של המארז שתפקידו להוציא אוויר חם מהמארז ואחד בחלק הקידמי של המארז, מול הדיסק הקשיח.4. תרענן משחה תרמית של המעבד ושל המעבד הגרפי.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר 1.עובדים2.ניקיתי3.יש לי מאוור של המעבד,של הספק,ואחד מתחת לספק,אם אני לא טועה יש גם אחד מקדימה.4.אני ינסהיש למישהו עוד עצות?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים 3. תשפר זרימת אוויר במארז - רצוי שיהיו לך לפחות 3 מאווררים במארז: אחד בדופן המארז מול המעבד שתפקידו לזרוק אוויר קר על הקירור של המעבד, אחד בחלק האחורי של המארז שתפקידו להוציא אוויר חם מהמארז ואחד בחלק הקידמי של המארז, מול הדיסק הקשיח.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אני מוסיף ואומר, שלא משנה כמה מאוררים יסתובבו בפנים, זה לא ירד מטמפ' החדר.כלומר, חדר חם עם חימום או בגלל מיקום, ישפיע ישירות על טמפ' המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.