פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים ראיתי שיש כמה סוגים SILVER GOLD וכו.הבנתי מ EBAY שמוכרים שם כרטיסי LIVE שי כביכול LIVE לאיזור אירופה ואחד אחר לאזורים אחרים האם זה נכון ?אם מישהו יכול לתת לי הסבר על השירות חבילות שיש וכו איפה אפשר לקנות האם באתר של MICROSOFT וכו .
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים עד כמה שידוע לי - מנוי SILVER ניתן בחינם לכולם (והוא כולל את כל מה שה-GOLD כולל חוץ ממשחק מרובה משתתפים על גבי רשת האינטרנט, שזה בעצם מהות ה-LIVE)...וכמו שניתן להסיק - מנוי ה-GOLD נותן את כל מה שה-SILVER נותן + מולטיפלייר באינטרנט.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר אחלה זה הבנתי.האם יש כרטיס לאירופה אחר לארה"ב או שקונים כרטיס אחד שיכול לעבוד בכל העולם ?איפה בכלל אפשר לקנות LIVE ? אפשרי דרך מיקרוסופט ? אולי דרך הקונסולה ?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מנויי LIVE GOLD הוא גלובלי. מה שמחולק לאיזורים זה כרטיסי MS Points לרכישת תוכן ב-Marketplace.המקום הכי זול שתמצא בו מנוי לייב הוא האתר הזה.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר איך הולכת ההרשמה זה מגיע עם קוד ופשוט אני מכניס את זה בדף ב XBOX ?האתר שנתת אמין הזמנת מהם יש לך ניסיון איתם ?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אתה משלם, בודק את האימייל, רואה את הקוד, מדליק את האקס בוקס, הולך ל-Marketplace, בוחר Redeem Code, מכניס את הקוד ושלום על ישראל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.