פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים המחשב לא מזהה לי כניסת USB של עכבריםכל כניסות USB תקינות כולל הכניסות של המפצל USBאך המחשב לא מזהה לי עכברים ניסיתי לשים 3 עככברים . מה עושים ?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים יש אפשרות בביוס לכבות את בקר ה- USB אז תגש לביוס ותבדוק אם במקרה בקר ה- USB לא מכובה.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר איפה בביוס ? כי כל התקני הUSB האחרים שאני מכניס (למעט עכברים) עובדים בסדר גמור
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים בדקת שלא מתחבא חתול במחשב?כשאתה מחבר את העכבר, לך למנהל התקנים ותראה אם מופיע סימן שאלה או שהוא בכלל לא קולט אותו.אם מופיע סימן שאלה אז תנסה למחוק את החיבור וגם את ההתקן של הבקר USB, ולהפעיל מחדש את המחשב.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים הביוס זו לא רשימה ארוכה, לא יקרה כלום אם תחפש לבד. יש גרסאות ביוס עם אפשרות ספציפית לאפשר\לא לאפשר עכברי USB.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר בדקתי בביוס כל הUSB היו מופעלות למעט מקלדת ועכבר (המקלדת עובדת בלי שום קשר) הפכתי אותםך גם ל enable ולמרות זאת הוא לא קולט את העכבר .לגבי השאלה במנהל התקנים הוא בכלל לא מזהה שיש עכבר (בלי סימן שאלה צהוב)העכבר עצמו עובד בדקתי במחשב אחר ..
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר מקפיץבדקתי במנהל התקהנים כשאני מחבר ומנתק התקני USB למינהםכאשר אני מחבר ומנתק את העכבר הוא קולט חיבור של רכיב כלשהו אך לא מזהה שזה עכבר לאותו חיברו חיברתי זיכרון נייד והוא קלט אותו ורשם לי שהמחשב זיהה חומרה חדשה אך כאשר אני מחבר ע כבר הוא לא מזההמקררה מוזר לחלוטין מה עושים ?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים תנסה לנתק את החשמל לגמרי מהמחש תנתק את התקע מהספק ואת תחבר את העכבראחרי זה תדליק את המחשב תראה אם עובדיש מחשבים שמחברים להפם עכברים בין אם זה יואסבי או בכניסה הרגילה וזה פשוט לא עובד עד שלא מכבים את המחשב לגמרי
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר ניסיתי להסיר את התקני הUSB אך אני מגיע לשלב שאיני מסיר את התקןם המקלדת ואני לא יכול להמשיך יותר אז אני עושה ריסט(מהכפתור למחשב) מה שרוא זה שאני מחבר את העכבר הוא קולט התקן לכמה שניות והעכבר זז לי ואז כרגיל הוא ממשיך לא לזהות את העכבר ..הורדתי גם את התכונה SIW ולא ראיתי בעיות מיוחדות.ניסיתי להתקין שוב את הדרייברים של הUSB מהדיסק של הלוח אם אך הוא לא נותן לי את האפשרות כי הם כבר מותקנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.