עבור לתוכן

המחשב לא מזהה לי עכברים

Featured Replies

פורסם

המחשב לא מזהה לי כניסת USB של עכברים

כל כניסות USB תקינות כולל הכניסות של המפצל USBאך המחשב לא מזהה לי עכברים

ניסיתי לשים 3 עככברים . מה עושים ?

פורסם

יש אפשרות בביוס לכבות את בקר ה- USB אז תגש לביוס ותבדוק אם במקרה בקר ה- USB לא מכובה.

פורסם
  • מחבר

איפה בביוס ?

כי כל התקני הUSB האחרים שאני מכניס (למעט עכברים) עובדים בסדר גמור

פורסם

בדקת שלא מתחבא חתול במחשב?

כשאתה מחבר את העכבר, לך למנהל התקנים ותראה אם מופיע סימן שאלה או שהוא בכלל לא קולט אותו.

אם מופיע סימן שאלה אז תנסה למחוק את החיבור וגם את ההתקן של הבקר USB, ולהפעיל מחדש את המחשב.

פורסם

הביוס זו לא רשימה ארוכה, לא יקרה כלום אם תחפש לבד. יש גרסאות ביוס עם אפשרות ספציפית לאפשר\לא לאפשר עכברי USB.

פורסם
  • מחבר

בדקתי בביוס כל הUSB היו מופעלות למעט מקלדת ועכבר (המקלדת עובדת בלי שום קשר) הפכתי אותםך גם ל enable ולמרות זאת הוא לא קולט את העכבר .

לגבי השאלה במנהל התקנים הוא בכלל לא מזהה שיש עכבר (בלי סימן שאלה צהוב)

העכבר עצמו עובד בדקתי במחשב אחר ..

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

בדקתי במנהל התקהנים כשאני מחבר ומנתק התקני USB למינהם

כאשר אני מחבר ומנתק את העכבר הוא קולט חיבור של רכיב כלשהו אך לא מזהה שזה עכבר

לאותו חיברו חיברתי זיכרון נייד והוא קלט אותו ורשם לי שהמחשב זיהה חומרה חדשה אך כאשר אני מחבר ע כבר הוא לא מזהה

מקררה מוזר לחלוטין

מה עושים ?

פורסם

מחק את התקני הUSB והתקן מחדש.

פורסם

תנסה לנתק את החשמל לגמרי מהמחש תנתק את התקע מהספק ואת תחבר את העכבר

אחרי זה תדליק את המחשב תראה אם עובד

יש מחשבים שמחברים להפם עכברים בין אם זה יואסבי או בכניסה הרגילה וזה פשוט לא עובד עד שלא מכבים את המחשב לגמרי

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להסיר את התקני הUSB אך אני מגיע לשלב שאיני מסיר את התקןם המקלדת ואני לא יכול להמשיך יותר אז אני עושה ריסט(מהכפתור למחשב)

מה שרוא זה שאני מחבר את העכבר הוא קולט התקן לכמה שניות והעכבר זז לי ואז כרגיל הוא ממשיך לא לזהות את העכבר ..

הורדתי גם את התכונה SIW ולא ראיתי בעיות מיוחדות.

ניסיתי להתקין שוב את הדרייברים של הUSB מהדיסק של הלוח אם אך הוא לא נותן לי את האפשרות כי הם כבר מותקנים.

פורסם
  • מחבר

מקפיץץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים