עבור לתוכן

מקום עבודה בקיץ- מישהו כבר התחיל או מצא?

Featured Replies

פורסם

אני מטפל בעצי בונסאי במשתלה מיוחדת (באמת!)

אני משקה אותם, גוזם את שורשיהם בצורה קבועה, נותן להם ברזל , מנקה את עליהם מאבק ומקבל 15 שקל לשעה, 5 שעות ביום.

:nixweiss:

• תגובות 41
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצד אחד אני רוצה לעבוד, מצד שני זה חופש מהלימודים וצריך לנוח ולאגור כוחות לשנה החדשה, ומעוד צד אחד אני עצלן.

אני אולי יעבוד חצי משרה בבאג-סטור ביהוד...

לאגור כוחות בשביל שנה בביצפר...

אחח... יבוא יום ולא תאמין שאמרת כזה דבר...

פורסם

והוא יבוא יותר מוקדם ממה שאתה חושב :-\

פורסם

גובה כספים בבריכה.

אבל בריכה ממש ריקה אז אני מקבל כסף בשביל לשחות ולראות כוסיות.

פורסם

well I got a job, I can't tell you what it is, but I can tell you I make 350 NIS a month +50 NIS for the likelihood of having canser by the age of 30 and +20 NIS when I go on an operation for the chance of being taken down by an enemy sniper. ain't life's a bitch?

פורסם

well I got a job, I can't tell you what it is, but I can tell you I make 350 NIS a month +50 NIS for the likelihood of having canser by the age of 30 and +20 NIS when I go on an operation for the chance of being taken down by an enemy sniper. ain't life's a bitch?

WTF?!

מה זה? :nixweiss:

פורסם

אני עוד לא התחלתי לחפש.

אגב, גם אני מנהריה ואני אישית מתכוון לחפש בקניון או בטיילת [כמובן שאם אמצא עבודה באיזו מעבדת מחשבים (למרות שהסיכויים קלושים), זה יהיה בעדיפות ראשונה]. אני ממליץ גם לך לחפש שם כי שם יש הכי הרבה בתי עסק(=מקומות עבודה) .

ולגבי העניין עם הלשכות עבודה, לא שמעתי על זה...

אחי, אם אין לך קשרים בעיר הזאת, עבודה גם לא תיהיה לך.

לפני שבוע חילקתי פליירים לאיזה מסעדה באיילון, 50 שקל לבערך 4 שעות.. נעזוב את זה שראיתי את הכסף השחור הזה רק אחרי שבוע, והזעתי ממקומות שלא ידעתי שקיימים... היה די כיף. עם עוד 2 חברים הסתובבנו כל היום בצמתים ובחופים, אח"כ עלינו למסעדה לארוחה.

היום ההורים נתנו לי 100 שקל על כיסוח הדשא (לא ביקשתי, אבל אני גם לא מתכנן לסרב לכסף).

מחר אני מתרים עם עוד חבר לאגודה נגד סמים או משו כזה, 25% ממה שמתרימים הולך אלינו, ובשנתיים שעברו חבר שלי התרים ואמר שהוא קיבל בערך 500 שקל כל פעם.

אז אם יצטרפו ל150 שקל שיש לי גם ככה עוד בערך 100-150 שקל, סמכו עליי שאני קונה לי נרגילה סורית מתברגת עם כד יפה מהסרטים, מפצל לשתי צינורות וטבק וגחלים שיספיקו לי לחצי חודש בערך (אנחנו מעשנים על בסיס יומי).

Izikd - ידידנו BDB בצבא.

פורסם

פששש אחי מסודר אתה...

נ.ב = חח איזה סטלן ;D

פורסם

אתה מוזמן לחפש אותי כמעט כל יום עם עוד לפחות חבר אחד ברמפות, מול השלט הענק.

אגב, אני עובד עכשיו רק בשביל הנרגילה, בשביל יציאות וכו' ההורים שלי נותנים לי תמיד כמה שאני צריך, ואין לי צרכים ורצונות מיוחדים לבגדים של דיזל או כל המותגים הערסוואטים האחרים.

פורסם

Ewingum קיבלתי ג'וב כמו שלך לחופש ;D

מדריך בקייטנת מחשבים למשך חודש\ 5 ימים בשבוע\ 4 שעות ביום\ 700 ש"ח לשבוע.

פורסם

WTF?!

מה זה? :nixweiss:

אני משער שצבא..... ;D

פורסם

מחר אני מתרים עם עוד חבר לאגודה נגד סמים או משו כזה, 25% ממה שמתרימים הולך אלינו, ובשנתיים שעברו חבר שלי התרים ואמר שהוא קיבל בערך 500 שקל כל פעם.

רק אני עשיתי את זה 3-5 פעמים בשנה, כל שנה, בהתנדבות?

פורסם

זה בטח עוד אחד מהארגונים האלה ששום אגורה לא מגיעה למי שצריך...

כי הם מקבלים 25% וזה שמעלהם מקבל 25% וככה הלאה.. :-\

פורסם

כנראה.

אני התרמתי כבר שלוש פעמים בהתנדבות, נמאס.

חוץ מזה, נותנים כסף? לוקחים בלי הרבה שאלות. לא איכפת לי מה יעשו עם הכסף שנתרים, מצידי שילכו להזריק לעצמם אופיום דרום אפריקאי שגדל בגרוזיה דרך האשכים.

פורסם

אני עוד לא התחלתי לחפש.

אגב, גם אני מנהריה ואני אישית מתכוון לחפש בקניון או בטיילת [כמובן שאם אמצא עבודה באיזו מעבדת מחשבים (למרות שהסיכויים קלושים), זה יהיה בעדיפות ראשונה]. אני ממליץ גם לך לחפש שם כי שם יש הכי הרבה בתי עסק(=מקומות עבודה) .

ולגבי העניין עם הלשכות עבודה, לא שמעתי על זה...

מאיפה אתה בנהריה? גם אני מנהריה... איזו כיתה אתה? חטיבה? עליונה?

באיזה רחוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים