עבור לתוכן

מקום עבודה בקיץ- מישהו כבר התחיל או מצא?

Featured Replies

פורסם

בינתיים לא מצאתי עדיין...

שמעתי עכשיו בחדשות שפתחו בלשכות עבודה משהו לעזור לנוער למצוא עבודה, מישהו שמע או ניסה?

אולי מישהו יודע איפה כדאי לחפש? אני בן 16 וחצי, וספרו מה מצבכם בעניין.

ואם מישהו מכיר עבודות באזור נהריה מעלות שיגיד גם:)

• תגובות 41
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עוד לא התחלתי לחפש.

אגב, גם אני מנהריה ואני אישית מתכוון לחפש בקניון או בטיילת [כמובן שאם אמצא עבודה באיזו מעבדת מחשבים (למרות שהסיכויים קלושים), זה יהיה בעדיפות ראשונה]. אני ממליץ גם לך לחפש שם כי שם יש הכי הרבה בתי עסק(=מקומות עבודה) .

ולגבי העניין עם הלשכות עבודה, לא שמעתי על זה...

פורסם

אם מישהו גר באיזור של גבול רמת גן\בני ברק, או שפשוט אין לו בעיה להגיע לבני ברק, אני יכול להציע לו עבודה כמלצר עם תנאים מצויינים. לפרטים, תשלחו לי לפרטי. בבקשה, רק לרציניים בלבד ולאלה שרוצים לעבוד כל יום(ראשון עד חמישי) בערב.

פורסם

גנן.... :-\

80 שקל לשבוע עבודה (פעמיים בשבוע, כל פעם שעתיים, כל שעה 20 שקל).

פורסם

ע. מדריך בקייטנת מחשבים.

בדיוק התקשר אלי המעסיק לבוא ביום ראשון הקרוב בשביל לקבוע פרטים.

פורסם

סוכן שיווק בחברת פגסוס, עובד בחנות של סטימצקי ומדגים את העט האלקטרוני של החברה, PC Notes Taker, המיקום: דיוטי פרי.

כן כן, בהחלט כיף, רק חבל שאי אפשר לקנות שמה.

השכר: 21 ש"ח לשעה, 45 שקל החזרים לאוכל ליום, החזרי נסיעות בלי הגבלה - לפי קבלות.

הייתי אמור לקבל רכב - רק איזה אחד בחברה מכר אותו ולא הודיע... לא נורא...

אם היה מקום הייתי מוסיף פה כל אחד לרשימה, כרגע יש מליון מאתיים.

כל החבר'ה רוצים...

בכל אופן בהצלחה לכל מחפשי העבודה!

http://www.pegatech.com/Articles/Articles.asp?CategoryID=31

פורסם

אני יכול לעבוד בשתי מקומות אחד במעבדת מחשבים שאני ירוויח בערך 3500 ל26 ימי עבודה (זה כמו בית זונות אני עושה מה שבא לי).

ושתיים בחברת קירור שאני ירוויח 4300 אבל קורע תחת ממש ממש קורע ועובד כל יום עד שש ושמונה.

מה אתם אומרים לי כדי לי לקחת?

פורסם

אני גר בנתניה ומצאתי עבודה בפאוור סנטר

ויש בכל לשכת עבודה שעות מיוחדות לילדים

קישור למידע:

http://www.noal.co.il/igud/index.html

כדאי לך לעבוד המעבדת מחשבים אבל אתה תשתעמם אחרי שבוע וחצי

פורסם

אני הולך לפתוח בקיץ הזה, ב"ה, עסק עם עוד 2 חברים להגברה בימי הולדת (את יודעים הדי ג'יים שמתקלטים בימי הולדת- רק אנחנו איכותיים :)). בנוסף אני גם יתרגם סרטים בשביל סכום שאין לי עדיין מושג מה הוא יהיה

חופש נעים ;D

פורסם

חחח רק אלי מתחננים שאני יעבוד?

א. מאמן טניס שני מחזורים של קייטנה 20 ש"ח לשעה 4 וחצי שעות ביום כולל ארוחת 10 (LOL) (יום שישי 4 שעות)

ב. מזכירה ממין זכר במשרד של אמא שלי (משפיל משפיל אבל 5 שעות ביום של לשבת במזגן ולא לעשות כלום) 20 ש"ח לשעה ולא עובדים יום שישי

פורסם

אני יכול לעבוד בשתי מקומות אחד במעבדת מחשבים שאני ירוויח בערך 3500 ל26 ימי עבודה (זה כמו בית זונות אני עושה מה שבא לי).

ושתיים בחברת קירור שאני ירוויח 4300 אבל קורע תחת ממש ממש קורע ועובד כל יום עד שש ושמונה.

כך שבעצם זה 800 ש"ח לחודש בשביל לקרוע את התחת...

לא תודה..

פורסם

עובד בבזק (אמא :-*), שבועיים עבודה, מ-8 עד 2 (אני חושב), למי שמכיר זה ה"בזק" ליד הקניון הגדול. :P

נראה טוב,

רק צריך לקבל עוד פרטים - כמו מה לעשות שם!, אני גם מכיר כמה טכנאים שם, נקווה שנעשה קצת יחסי ציבור טובים :D אולי נרוויח משהו... (מלבד כסף) ;D

:bounce:

פורסם

בשני החופשים האחרונים עבדתי במשך כל החופש משבע וחצי עד חמש, קרעתי ת'תחת בשביל כ-3500 ש"ח בחודש. החופש הזה אני לא מתכוון לחזור על אותה טעות. בפרוש תיקח את העבודה הקלה.

פורסם

מצד אחד אני רוצה לעבוד, מצד שני זה חופש מהלימודים וצריך לנוח ולאגור כוחות לשנה החדשה, ומעוד צד אחד אני עצלן.

אני אולי יעבוד חצי משרה בבאג-סטור ביהוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים