פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים רכשתי ימהה 2100 סקזי,הבעייה היא כאשר הדיסק נטען בהתחלה או כאשר הצורב עובד על מהירות גבוהה,נשמעים רעשים נוראים כמו של טרקטור. לפעמים נדמה כאילו הצורב מתכונן להמראה ולעוף עם המארז השאלה שלי האם זה טבעי? יש לציין שבמהירות נמוכה כפול 8 או כפול 4 הכל בסדר ורק בהטענת הדיסק נשמעים הרעשים. מה עושים? ???
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים המממ הצורב מותקן היטב בתושבת שלו? כל הברגים מחוזקים? עקרונית, הצורבים של ימאהה ידועים בכך שהם מרעידים את המארז ומרעישים יחסית... כשהדיסק מגיע ל RPM יחסית גבוה אם לא מקסימלי, הוא מרעיד את כל הכונן. כנראה שהכונן לא מחוזק כמו שצריך במארז...
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מחבר כמובן שהצורב מחוזק עם כל הברגים והכונן יושב מצויין על התושבת (הפעולה הבאה זה יהיה רק ריתוך ). השאלה היא האם כדי לגשת לחברה ולהחליף את הצורב? האם הרעשים לא פוגעים באיכות הצריבה? או שאני סתם פרנואיד פולני ???
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים תנסה להבריג את המארז לתוך הריצפה LOL !!!!! :lol: :lol: ואחרי שתבריג את המארז לריצפה, שים עליו כמה יציקות של בטון, קצת טיח וצבע יפה. גם וילון לא יזיק במקרה הזה ;D ;D ;D
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים תנסה להבריג את המארז לתוך הריצפה ואז איך הוא יקח אותו למסיבות רשת?????? :lol:
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מחבר ואחרי שתבריג את המארז לריצפה, שים עליו כמה יציקות של בטון, קצת טיח וצבע יפה. גם וילון לא יזיק במקרה הזה ;D ;D ;D גיל ...בתור זקן העדה בטח אתה ממליץ על וילון בצבע ב'ז.(הצבע האהוב עלינו..אתה יודע). :anim-jjd: :lol: ועכשיו ברצינות..להחליף או שאים טעם :2gunsfiring_v1:
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים אין טעם......תבדוק אצל חבר עם צורב זהה אם גם שלו מרעיש קצת (אפילו שלי מרעיש טיפה בזמן הצריבה או הקריאה)אם שלו לא מרעיש גש לחנות ותבקש שיבדקו את העניין
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים זה מאוד טיבעי לצורבים של ימאה הרעשים והרעידות ובדגם 40*16*10 ide גם מאוד טיבעי דפיקת דיסקים
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים לא ראיתי עוד דיסק אחד שנדפק ביאמהה 16*10*40 ide רק צריך לקנות דיסקים טובים ולא איזה חרא משכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.