עבור לתוכן

צורב ימהה 2100S סקזי עושה רעשים במהירות גבוהה האם זה טבעי?

Featured Replies

פורסם

רכשתי ימהה 2100 סקזי,הבעייה היא כאשר הדיסק נטען בהתחלה או כאשר הצורב עובד על מהירות גבוהה,נשמעים רעשים נוראים כמו של טרקטור.

לפעמים נדמה כאילו הצורב מתכונן להמראה ולעוף עם המארז :)

השאלה שלי האם זה טבעי?

יש לציין שבמהירות נמוכה כפול 8 או כפול 4 הכל בסדר ורק בהטענת הדיסק נשמעים הרעשים.

מה עושים? ???

פורסם

המממ הצורב מותקן היטב בתושבת שלו? כל הברגים מחוזקים? עקרונית, הצורבים של ימאהה ידועים בכך שהם מרעידים את המארז ומרעישים יחסית... כשהדיסק מגיע ל RPM יחסית גבוה אם לא מקסימלי, הוא מרעיד את כל הכונן. כנראה שהכונן לא מחוזק כמו שצריך במארז...

פורסם

תנסה להבריג את המארז לתוך הריצפה

פורסם
  • מחבר

כמובן שהצורב מחוזק עם כל הברגים והכונן יושב מצויין על התושבת (הפעולה הבאה זה יהיה רק ריתוך :) ).

השאלה היא האם כדי לגשת לחברה ולהחליף את הצורב?

האם הרעשים לא פוגעים באיכות הצריבה?

או שאני סתם פרנואיד פולני ???

פורסם

LOL !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ואחרי שתבריג את המארז לריצפה, שים עליו כמה יציקות של בטון, קצת טיח וצבע יפה. גם וילון לא יזיק במקרה הזה ;D ;D ;D

פורסם

ואז איך הוא יקח אותו למסיבות רשת??????

:lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

ואחרי שתבריג את המארז לריצפה, שים עליו כמה יציקות של בטון, קצת טיח וצבע יפה. גם וילון לא יזיק במקרה הזה ;D ;D ;D

גיל ...בתור זקן העדה בטח אתה ממליץ על וילון בצבע ב'ז.(הצבע האהוב עלינו..אתה יודע). :anim-jjd: :lol: :lol: :lol:

ועכשיו ברצינות..להחליף או שאים טעם :bash:

:2gunsfiring_v1:

פורסם

אין טעם......

תבדוק אצל חבר עם צורב זהה אם גם שלו מרעיש קצת (אפילו שלי מרעיש טיפה בזמן הצריבה או הקריאה)

אם שלו לא מרעיש גש לחנות ותבקש שיבדקו את העניין

פורסם

זה מאוד טיבעי לצורבים של ימאה הרעשים והרעידות

ובדגם 40*16*10 ide גם מאוד טיבעי דפיקת דיסקים

פורסם

לא ראיתי עוד דיסק אחד שנדפק ביאמהה 16*10*40 ide רק צריך לקנות דיסקים טובים ולא איזה חרא משכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים