עבור לתוכן

חוות דעת על סוני VAIO דגם SR190

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר התייעצויות כאן בפורום החלטתי להזמין את המחשב המדובר מבאתר של סוני וכפי שהבטחתי אני אתן את חוות דעתי עליו.

המפרט שלו הוא:

VGN-SR190 Configure-to-Order

Customization Details

* Microsoft® Office Home and Student Edition 2007

* No Fresh Start

* Photo Standard

* 160 GB SATA Hard Disk Drive [5400 rpm]

* Black DLNA / SU08-IRX4280

* Standard Capacity Lithium-ion Battery (BPS13A/B)

* Video Standard

* No Engraving

* QuickBooks Simple Start

* No Gift Box

* Wireless LAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology

* ATI Mobility Radeon HD 3470

* Intel® Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz)

* VGN-SR190(0563)

* DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive

* 13.3" WXGA (XBRITE-ECO technology)

* Windows® Live OneCare 90-Day Trial

* Night Black

* Microsoft® Windows Vista® Home Premium 32-bit

* 2 GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx1)

במחיר של 1500 דולר כולל אופיס 2007, עכבר לייזר BT, תיק מעטפה ו 3 שנות אחריות מורחבת.

קודם כל אני אומר שמבחינתי המחשב הוא בדיוק מה שאני צריך מבחינת גודל ומשקל, הסתובבתי איתו חודש בארה"ב על הגב בנוסף לציוד יומיומי ולא סבלתי.

המחשב נראה טוב ומעוצב בקפידה ואפילו די ארגונומי יחסית לנייד בזכות המקשים המופרדים. הפד לעומת זאת לא נוח משום שאין הפרדה בינו לבין ה palm rest אך הוא מדויק ומגיב טוב.

ביצועים - לא יצא לי עדיין לשחק במחשב וגם לא ייצא לי הרבה אבל בשימושים של סרטים וריבוי משימות הוא עומד יפה מאוד, הציון של ויסטה הוא 4.6.

התחממות - המחשב עצמו נשאר בטמפרטורות סבירות (לא מדדתי) אך המאוורר עובד באופן קבוע ופולט די הרבה חום.

מסך - המסך ברור מאוד גם בשמש, למרות שהוא מבריק ההשתקפויות לא נוראות, הרזולוציה שלו גבוהה מדי ולכן יכול להיות קשה לפעמים לקרוא כתב קטן.

זמן סוללה - כשלוש שעות + במצב balance.

יתרונות:

מסך מצוין, מקלדת נוחה, ביצועים, נראה טוב, החיבורים והיציאות ממוקמים באופן הגיוני ונוח, אפשר להניח אותו על הברכיים.

חסרונות:

אין יציאת וידאו דיגיטלית למרות שסוני מתהדרים בלוגו של HDNA.

הפד מתפספס לעיתים קרובות.

מפוצץ בתוכנות של סוני, אני לא יודע אילו מיותרות ואילו לא אבל הכמות מטורפת (מעל ל 20 תוכנות) מצריך עבודת מחקר לגבי מה ניתן להסיר ועוד עבודה פשוט להסיר.

בסה"כ אני מאוד מרוצה והייתי ממליץ עליו לאחרים.

אם יש למישהו שאלות נוספות אתם מוזמנים לפנות אלי.

עמית

פורסם

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9050279&type=product&id=1218012519873#tabbed-customerreviews

כנס לקישור. מחשב זול יותר עם כרטיס מסך טוב יותר בהרבה (שים לב שזה לא 9800GS אלא 9800GT, יש שם טעות). נ.ב.:סוני חברה טובה אבל הם גובים מחירים עצומים...

הוא כבר קנה את המחשב ::)

ללא קשר, הדגם שאתה מציע לא קרוב בכלל להיות באותה קטגוריה של מחשבים ולא מיועד לאותם צרכים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים