פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612106,00.html הכרתי את האנשים האלה... פשוט עצוב
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר הבית הכי שקט בעולם. הכול טוב, חיים מאושרים, עוד אתמול הם שיחקו עם הילדים ועשו הכול נורמאלי לחלוטין, הכרתי יותר את האישה, לא היה מגיע לה כזה עונש על כלום
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אותי מטריד שהשכן לא התקשר למשטרה. ובעדותו לא היתה לו אינטראקציה עם השוטרים. כאילו הוא מנותק מהעולם ומהסביבה - כמו כל כך הרבה אנשים בישראל...
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים תראו, אולי פשוט ראיתי יותר מדי סרטים, אבל משהו פה נראה לי מסריח.משפחה צעירה ומאושרת, 2 ילדים קטנים, הכל מצויין ופתאום כולם ירויים. אה כן, וההורים במקרה שוטרים שניהם.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר אולי באמת יותר מידי סרטים.אני רק יודע שהוא פתאום איבד את השפיות שלו וירה בכולם.הרצח אירע מוקדם מאד בבוקר. וד"א גם שאר המשפחה שלהם קשורה למשטרה .
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים תראו, אולי פשוט ראיתי יותר מדי סרטים, אבל משהו פה נראה לי מסריח.משפחה צעירה ומאושרת, 2 ילדים קטנים, הכל מצויין ופתאום כולם ירויים. אה כן, וההורים במקרה שוטרים שניהם.מעניין.. אז מה אתה טוען בעצם, שהחלק האחרון של סילה אצלם?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים תראו, אולי פשוט ראיתי יותר מדי סרטים, אבל משהו פה נראה לי מסריח.משפחה צעירה ומאושרת, 2 ילדים קטנים, הכל מצויין ופתאום כולם ירויים. אה כן, וההורים במקרה שוטרים שניהם.אני דיי מסכים איתך פה.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מעניין.. אז מה אתה טוען בעצם' date=' שהחלק האחרון של סילה אצלם?[/quote']וואי, הרגת אותי ^^בכל מקרה, באמת תמוה המקרה, אבל לא נראה לי שיש מקום לתיאוריות קונספירציה סגנון מקס פיין P:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.