עבור לתוכן

Far Cry 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אבל הסברתי לכם כבר את זה. יכול להיות שעם AA אתם חורגים מהגבול ה-VRAM. במקרה הזה גם אם יש לכם כרטיס מסך מעוד 20 שנה בעתיד עדין תקבלו FPS בריצפה בגלל ה-BUS לזיכרון הראשי.

אם אתם לא מבינים את העיקרון, אז אתם במצב קשה. זה כמו שמישהו לא יבין למה וינדוס לא זז למרות שיש לו קואד קור, אז מה אם זה רק אם 256mb זיכרון ראשי.

• תגובות 588
  • צפיות 71.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני בתחילת המשחק עדיין ונראה דיי מאכזב...ואתם מוסיפים אכזבה עם התגובות חחח :kopfpatsch:

אולי אני לא ימשיך לשחק וזהו !!

פורסם

ודאי, סובל אני לא כי אני פשוט לא משחק עם AA,

אבל בכל זאת... יש לי XP 32BIT ו50FPS ממוצע תחת VHIGH 1600X1200 כשאני שם את הAA על 2 הFPS צונח מטה עד 8-9 פשוט משהו מוזר...

זה לא שאתה מפסיד משהו ::)

פורסם

אבל הסברתי לכם כבר את זה. יכול להיות שעם AA אתם חורגים מהגבול ה-VRAM. במקרה הזה גם אם יש לכם כרטיס מסך מעוד 20 שנה בעתיד עדין תקבלו FPS בריצפה בגלל ה-BUS לזיכרון הראשי.

אם אתם לא מבינים את העיקרון, אז אתם במצב קשה. זה כמו שמישהו לא יבין למה וינדוס לא זז למרות שיש לו קואד קור, אז מה אם זה רק אם 256mb זיכרון ראשי.

אתה יכול לעזור לנו אז ? קצת לפרט מה לעשות בנידון ?

פורסם

מזהה את ה4 ג'יגה זיכרון והתיקוןם הזה שהבאת הוא ל XP בילבד לא?

מה אני אמור לעשות זה ממש לא הגיוני שאני לא יכול לשחק עם המפרט שלי על גבוה הדרייברים שיש לי הם הכי עדכניים שיש

פורסם

מזהה את ה4 ג'יגה זיכרון והתיקוןם הזה שהבאת הוא ל XP בילבד לא?

מה אני אמור לעשות זה ממש לא הגיוני שאני לא יכול לשחק עם המפרט שלי על גבוה הדרייברים שיש לי הם הכי עדכניים שיש

לקח לי טיפת זמן להבין. :silly:

זה לא שאתה מפסיד משהו ::)

הגזמת מעט,בכל משחק זה יפה לראות תמונה חלקה.

פורסם

להבין מה?

פורסם

עזוב ידידי , על איזה רזולציה אתה משחק? וAA ?

פורסם

הגזמת מעט,בכל משחק זה יפה לראות תמונה חלקה.

משחקיות>גראפיקה

מסקנה: משחקיות חרא = הגראפיקה היפה לא תורמת לשום דבר

פורסם

לך זה ח-ר-א,אבל לשני זה יכול להיות משחק טוב. [כל אחד וטעמו]

פורסם

אני משחק על 1680-1050 ועם אני משחק עם AA אז המשחק בקושי זז משהו ממש מוזר לא יודע למה וזה משגע אותי אני עכשיו חושב שאולי הכרטיס לא טוב או משהו כזה כי לפי המבחניםפ ב3DMARK06 הכול היה טוב מה זה יכול להיות?

פורסם

אתה שם לב שאלו עם ATI יש להם יותר בעיות במשחק הזה? כנראה דרייברים .

יש לך אפשרות לשחק ברזולציה יותר גבוהה? תשים יותר ככה יראה יותר חלק [גם בלי AA]

פורסם

אין לי

פורסם

יש למשהו מושג מתי יגיע המשחק לבאג? :nixweiss:

פורסם

מזה התיקון הזה ל4 ג'יגה באקספי שאתם מדברים עליו? מישהו יכול להסביר לי או להביא לי לינק??

תודה רבה מראש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים