עבור לתוכן

שינוי מהירות המאוורר של המעבד וחיבור מאווררים במארז

Featured Replies

פורסם

הרכבתי מחשב חדש ויש לי מספר שאלות:

1. המעבד בא עם מדבקה עם מספר על החלק העליון שלו, שמכסה כ- 20% ממנו. האם הייתי אמור להסיר אותה?

2. לפי הביוס הטמפ' של המעבד 23 מעלות עם קירור רגיל של אינטל. הבעיה היא שהוא עובד כל הזמן על 3000RPM. יש דרך לסדר שהוא יוריד את המהירות לפי הטמפרטורה?

בביוס האפשרות על enabled

3. יש לי במארז שני מאווררים, ורק חיבור אחד בלוח האם. איך אפשר לחבר את המאוורר השני? זה חיבור 3 פינים.

תודה

פורסם

הרכבתי מחשב חדש ויש לי מספר שאלות:

1. המעבד בא עם מדבקה עם מספר על החלק העליון שלו' date=' שמכסה כ- 20% ממנו. האם הייתי אמור להסיר אותה?

2. לפי הביוס הטמפ' של המעבד 23 מעלות עם קירור רגיל של אינטל. הבעיה היא שהוא עובד כל הזמן על 3000RPM. יש דרך לסדר שהוא יוריד את המהירות לפי הטמפרטורה?

בביוס האפשרות על enabled

3. יש לי במארז שני מאווררים, ורק חיבור אחד בלוח האם. איך אפשר לחבר את המאוורר השני? זה חיבור 3 פינים.

תודה

[/quote']

1כן היית אמור להוריד אותה ......

אם לא עשית כזאת כדאי שתעשה , לא בגדר חובה.

2 יש תוכנה שנקראת ספיד פאן היא חינמית וניתנת להורדה באתר בעזרה תוכל לשלוט במאוררים המחוברים ללוח בין היתר במאורר של המעבד

3אם אים לך חיבור 3 פינים בספק

תוכל לחבר את החוט האדום שיוצא מהמאורר לחיבור הצהוב במלוקס

ואת החוט השחור לשחור שליד הצהוב במלוקס

שים לב שעליו לא תוכל לשלוט מכוון שהוא מחובר ישירות לספק.

פורסם

1. המדבקה מודבקת על הצד עם המגעים או בחלק אשר עליו יושב הגוף קירור?

2. יש לוחות עם פונקציות מובנות לשליטה על המאווררים בBIOS, תן לנו דגם של הלוח שלך ואם קיימת אפשרות כזו ננחה אותך להפעיל אותה. בכל מקרה יש את התוכנה SpeedFan אשר מאפשרת שליטה על המאווררים.

3. אני מבין ששני המאווררים שיש לך במארז הם עם 3 פינים, אחד תחבר ללוח אם ואת השני תחבר לספק עם מתאם לחיבור מולקס לספק כוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים