עבור לתוכן

וירוס חדש ( לפחות אצלי )

Featured Replies

פורסם

אוקיי משהו ממש מוזר .

אתם עושים ריסטרט למחשב . הוא מסיים לעלות . פתאום משום מקום הוא מתחיל להריץ תמונות של הומואים ( אני לא צוחק ) שממש עושים את זה על הדסקטופ שלך ... משהו מטורף . הוא מסיים להריץ כמה תמונות ואח"כ מעלה את הREAL ONR PLAYER ומריץ סרטון גם לא ממש מעניין על חיי האנשים שנוסעים בכיוון השני של הכביש ( אם אתם מבינים ... ) .

באמא שלי שעוד לא ראיתי וירוס מגעיל כזה . ועוד ה-NORTON שלי ( מעודכן יומית ) לא עלה עליו .

אחרי כמה דקות הוא מסיים להראות לי כ- 20 תמונות וסרטון והעסק נרגע . עד אז אי אפשר אפילו להיכנס ל-TASK MANAGER כדי לבטל אותו כי הוא איך אומרים - ON TOP ככה שאי אפשר לראות כלום חוץ מהתמונות ...

מישהו נתקל בדבר הזה ???

פורסם

LOL :lol:

וירוס מקורי..

בכל אופן, אם יש לך XP (לא ציינת זאת):

Start >> Run >> msconfig

ותעיף משם כל מה שנראה לך חשוד.

פורסם
  • מחבר

win 2000 ... אבל אני יודע שכן יש איזושהיא אופ-ציה להוריד תוכנות STARTUP במערכת ...

מישהו יודע איך ?

פורסם

Start >> Run >> msconfig

פורסם
  • מחבר

Holy :

יש לי WINDOWS 2000 . אין פה msconfig .

אבל אני זוכר שכן יש תוכנה שעוזרת לנהל את התוכנות של ה STARTUP .

פורסם

תבדוק ב-Reigstry:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

פורסם

אוקיי משהו ממש מוזר .

אתם עושים ריסטרט למחשב . הוא מסיים לעלות . פתאום משום מקום הוא מתחיל להריץ תמונות של הומואים ( אני לא צוחק ) שממש עושים את זה על הדסקטופ שלך ... משהו מטורף . הוא מסיים להריץ כמה תמונות ואח"כ מעלה את הREAL ONR PLAYER ומריץ סרטון גם לא ממש מעניין על חיי האנשים שנוסעים בכיוון השני של הכביש ( אם אתם מבינים ... ) .

באמא שלי שעוד לא ראיתי וירוס מגעיל כזה . ועוד ה-NORTON שלי ( מעודכן יומית ) לא עלה עליו .

אחרי כמה דקות הוא מסיים להראות לי כ- 20 תמונות וסרטון והעסק נרגע . עד אז אי אפשר אפילו להיכנס ל-TASK MANAGER כדי לבטל אותו כי הוא איך אומרים - ON TOP ככה שאי אפשר לראות כלום חוץ מהתמונות ...

מישהו נתקל בדבר הזה ???

אני מקווה שאמא שלך לא משתמשת במחשב שלך :-X, למרות שזה יכול להיות ממש מצחיק, היא תחשוב שיש לך נטיות...

בעיקרון ענו לך מעלי אבל יש לי שאלה אחרת: איזה קבצים חשודים הורדת באחרונה?

פורסם

אבל אני זוכר שכן יש תוכנה שעוזרת לנהל את התוכנות של ה STARTUP .

למי שמעוניין: StartPro

פורסם
  • מחבר

טוב אז הסיטואציה היתה כזאת : אני לא הייתי בבית , אח שלי עושה ריסטרט למחשב ומתחיל להזיל ריר ... סתם ת'אמת הוא ממש נגעל אבל ישר הבין שזה וירוס מתוחכם . עכשיו ניסיתי להתחקות אחרי הקובץ שהוא מפעיל לשקופיות קוראים לזה : GAYSLIDE.EXE כמובן שאי אפשר למצוא אותו במחשב , כל פעם שהוא צריך אותו הוא בונה אותו או שהוא מסתיר אותו ממש טוב .

תודה על התוכנה PORSCHER .

אני מוריד כ"כ הרבה שטויות שאין כח להתחיל לחשוב מאיפה זה בא ...

פורסם

Spybot it!

(תוכנה נגד ספייוור ודומיהם, תוריד מהמאגר של האתר)

פורסם

סתם כמה תוספות למה שכבר נכתב -

- אתה יכול להוריד מ http://www.techadvice.com/win2000/m/msconfig_w2k.htm את msconfig כדי לעבוד איתו בW2K.

- התוכנה הזו היא לא וירוס, היא סתם עוד אחת מהspyware/dialer/nagware או כל שם אחר שנדבקות לאתחול של המחשב שלך בעיקר כדי לעצבן.

- תוריד את spybot וגם את adaware - שתיהן מצויינות, וכל אחת מהן מזהה כמה דברים שהשניה לא מזהה. שים לב שאתה מעדכן אותן (כמו עדכון של אנטיוירוס) אחרי שאתה מתקין אותן, אחרת הן לא יזהו הכל.

פורסם
  • מחבר

זהו הוירוס ירד .

לא כזה מתוחכם כמו שחשבתי . שורה שמשתמשת באקפלורר ומעלה pic slide . השתמשתי בתוכנה שמראה את כל הדברים שעולים בstartup .

תודה אנשים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים