עבור לתוכן

בעיה בזיהוי מחשבים ברשת קיבוצית לאחר חיבור ראוטר..

Featured Replies

פורסם

היי

אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט!

כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה!

לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית..

אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב..

מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות?

אנה עזרו לי בבקשה...

פורסם

תחבר את חיבור רשת של הקיבוץ לאחת ממבואות הLAN של הנתב ותבטל בו את ה-DHCP. ככה המחשבים שלך ברשת יקבלו כתובת בתוך הרשת הכללית של הקיבוץ ותוכל לשתף אותם ואיתם ברשת.

אישית אני לא הייתי עושה את זה, בצורה הזאת כל מי שמחובר לרשת בקיבוץ יכול להכנס לשיתופים שלך בנוסף לכך שזה גן עדן לוירוסים.

פורסם
  • מחבר

תחבר את חיבור רשת של הקיבוץ לאחת ממבואות הLAN של הנתב ותבטל בו את ה-DHCP. ככה המחשבים שלך ברשת יקבלו כתובת בתוך הרשת הכללית של הקיבוץ ותוכל לשתף אותם ואיתם ברשת.

אישית אני לא הייתי עושה את זה, בצורה הזאת כל מי שמחובר לרשת בקיבוץ יכול להכנס לשיתופים שלך בנוסף לכך שזה גן עדן לוירוסים.

תודה אני כבר יבדוק לגביי השיתוף זה בסדר זה חברי וזה כל הרעיון חחחה

פורסם
  • מחבר

זה לא נתן לי כלום גם לא אינטרנט וגם לא רשת מה אפשר עוד לעשות??

פורסם

יכול להיות שחיבור אחד יתן לך רק כתובת אחת.

תנסה לחבר כמו שאמרתי, אבל רק תחבר עוד מחשב אחד בלבד ותבדוק אם יש אינטרנט והכל. אחרי זה תנסה לחבר עוד אחד.

בכל מקרה תעלה לפה צילום מסך של הפלט מהפקודה ipconfig /all (התחל -> הפעלה -> לרשום CMD ולהקיש את הפקודה במסך השחור) כאשר המחשב מחובר כמו בהתחלה (ישירות לשקע אני מניח).

פורסם
  • מחבר

ok

כבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים