פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אהלן חבר'ה.אני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי שלי מ 1GB ל2 או ל4, ואני מתלבט בין האפשרויות הבאות:1) 2x1GB Kingston HyperX CL4 - מחיר: 3502) שני סטיקים של 2GB Kingston Value - מחיר: 340שניהם DDR2 800.יש לי מעבד אינטל dualcore 3 ג'יגה, ולוח-האם שלי תומך עד DDR2 800.כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש ב overclocking.מה אני מפסיד אם אני קונה את ה value? אני יודע שאין לו קירור, אבל האם אני אצטרך קירור בלי OC ?זה נראה די משתלם לחסוך 10 ש"ח ולקבל עוד 2 ג'יגה...חוצמזה, הרי גם אם הביצועים של ה value יותר נמוכים, לא נראה לי שהם נמוכים עד כדי 50%.מה אתם אומרים?תודה מראש, יוני
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר טוב, קניתי את ה Kingston Value 4GB.אני מתכוון לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לויסטה, כדי שאני אוכל באמת להשתמש בכל ה-4GB, שהרי ה-XP תומכת רק ב-3 ומשהו.השאלה היא, האם בינתיים אפשר להתקין את הכרטיסים ולשדרג ל-4GB, וה-XP פשוט תשתמש בכמה שהיא יכולה, או שזה יכול גם לגרום לבעיות ועדיף בינתיים להתקין רק סטיק אחד של 2GB?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים שים את ה-4 כבר עכשיו.אין עם זה בעיה.שים לב שאתה צריך לעבור למערכת 64 ביט. לא חשוב אם זה ויסטה או XP.(אם תתקין ויסטה 32, המחשב עדיין ישתמש רק ב-3.25GB)
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר שים לב שאתה צריך לעבור למערכת 64 ביט. לא חשוב אם זה ויסטה או XP.איך אני עושה את זה?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים איך? - ובכן, אתה קונה מערכת הפעלה שעל האריזה רשום 64bit.כי יש ויסטה 32bit, והיא לא תאפשר לך לנצל את כל ה-4GB. ויש גם XP 64bit שכן תנצל, אבל לא מומלצת.לפרטים נוספים- פורום ווינדוס.בנוגע לשאלה האחרונה שלך: "השאלה היא, האם בינתיים אפשר להתקין את הכרטיסים ולשדרג ל-4GB, וה-XP פשוט תשתמש בכמה שהיא יכולה, או שזה יכול גם לגרום לבעיות ועדיף בינתיים להתקין רק סטיק אחד של 2GB?"התשובה בסטיקי: http://www.jup.co.il/files/fb70e07513.png
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.