עבור לתוכן

האם שווה? הצעת מחיר ב1,990 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אחותי הגדולה אוטוטו עוברת לדירה משלה וכן מתחילה לימודים במכללה.

לכן, היא צריכה לפטופ.

השימושים הכי "מעפנים" שיש - אופיס(אני עדיין מתלבט אם לקנות רגיל או כבר להתקין לה אופן אופיס), אינטרנט אלחוטי ואולי טיפה מוזיקה - זהו.

קיבלתי לפני כמה זמן מ"נועה מחשבים" "מבצע":

המחשב הבא:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4100ב1,990 ש"ח.

האם שווה מבחינת Bang for Buck? האם יספק לצרכים של אחותי?

אם לא - אנא הביאו הצעות טובות יותר ומתאימות יותר :)

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

מהו התקציב?

פורסם

זה מחשב עם המעבד הכי גרוע והצ'יפסט הכי גרוע שאפשר למצוא היום. זו הסיבה למחיר.

לשימושים המוצהרים הוא מן הסתם יספיק. כי גם מחשב בן 6 יספיק לשימושים האלה.

פורסם
  • מחבר

מהו התקציב?

כמה שפחות?

QttP - זה גרוע בהשוואה לדברים אחרים הקיימים היום או גרוע באופן כללי - יעשה בעיות, לא יחזיק יותר מכמה חלונות פתוחים וכו'?

או בקיצור - במחיר הזה, שווה?

פורסם

Qttp, אני מסכים איתך מלבד לשימוש אחד.

לנו יש בבית טושיבה עם מעבד סלרון שהגיע עם Vista Home Edition והמחשב איטי בצורה קיצונית.

גם אחרי שמורידים את כל האפקטים (המעט שיש ב-Home) הוא עדין מזעזע ואני לא ממליץ לאף אחד לקנות מחשב כזה ולהשתמש בויסטה.

Judas Iscariot, המלצתי כאן לכמה אנשים שביקשו מחשב בתקציב של עד 3,000 על Lenovo שמוכרים ב-office depot ב-2,500 ש"ח.

לדעתי הרבה יותר מתאים ומשתלם.

פורסם

יש לי מחשב נייד ,כבר 3 שנים, ה-ר-ב-ה פחות חזק מהמחשב המוצע ואני מסתדר איתו מעולה.

(מדובר על Celeron 1.5 ,512MB RAM, HD 40GB)

בניגוד לאחותך אני משתמש גם בממשקי תיכנות (IDE) דיי כבדים כגון Visual Studio, Eclipse.

יש לציין שקיבלתי אותו עם XP

בהחלט קניה טובה, הדבר היחיד שכן הייתי בודק זה עלות הרחבת האחריות.

ניידים נוטים להתקלקל יותר ותיקונם יקר.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל אחותי התחילה לנג'ס לי למצוא לה לפטופ ממש עוד שנייה(מתחילה ללמוד מחר).

Judas Iscariot, המלצתי כאן לכמה אנשים שביקשו מחשב בתקציב של עד 3,000 על Lenovo שמוכרים ב-office depot ב-2,500 ש"ח.

לדעתי הרבה יותר מתאים ומשתלם.

חיפשתי את המחשב המדובר באתר של אופיס דיפו ולא מצאתי(אגב, אתר מזעזע) - אתה יכול לכוון אותי קצת יותר טוב?

יש לי מחשב נייד ,כבר 3 שנים, ה-ר-ב-ה פחות חזק מהמחשב המוצע ואני מסתדר איתו מעולה.

(מדובר על Celeron 1.5 ,512MB RAM, HD 40GB)

בניגוד לאחותך אני משתמש גם בממשקי תיכנות (IDE) דיי כבדים כגון Visual Studio, Eclipse.

יש לציין שקיבלתי אותו עם XP

בהחלט קניה טובה, הדבר היחיד שכן הייתי בודק זה עלות הרחבת האחריות.

ניידים נוטים להתקלקל יותר ותיקונם יקר.

הדבר היחיד שמונע ממני כרגע לקנות את הפוג'יסטו סימנס אספרימו הזה(שעולה פחות מ2,000) הוא עניין מערכת ההפעלה... מבחינת חוזק החומרה אני משוכנע לחלוטין שהיא חזקה מספיק בשביל כל הצרכים של אחותי ואף הרבה יותר מכך... השאלה היא האם היא חזקה מספיק בשביל ויסטה זוללת המשאבים-ללא-הצדקה...

האם יש ניידים שמוכרים אותם עם XP?

פורסם

אתה יכול לראות דיון על המחשב המדובר של לנובו כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370641.0

קחו בחשבון שמחשב של 15.4" הוא לא מאד ידידותי לסחיבה ללימודים על בסיס קבוע כך שאם זו הכוונה כדאי לחשוב שנית.

פורסם
  • מחבר

למה לא? בגלל הגודל והמשקל? זה דווקא נראה די נוח וקטן יחסית ל17''...

פורסם

למה לא? בגלל הגודל והמשקל? זה דווקא נראה די נוח וקטן יחסית ל17''...

כן, אתה צודק לחלוטין. בהשוואה ל-17" זה באמת נוח וקטן :smile1:

17" זה מפלצת שמעטי סגולה עומדים במשימה של להסתובב איתה על בסיס יומיומי. 15.4" זה סתם כבד ולא נוח, אם כי יש כאלה שמסתדרים עם זה. אני מציינת את זה פשוט בגלל שאני מכירה הרבה מאד סטודנטים שקנו מחשבי 15.4" שכרגע משמשים כדסקטופ. לסטודנטים עדיף לקנות 14.1" ומטה לדעתי ואם מדובר בהוצאה גדולה מידי (אין לפטופים כאלה ב-2000 ש"ח, רק Netbooks) עדיף לפעמים לשקול דסקטופ.

פורסם
  • מחבר

כרגע שלחתי לאחותי את ההודעה הבאה:

"את מתכוונת לקחת את הלפטופ כל יום למכללה?"

היא ענתה

"לא"

אז שאלתי

"אז הוא יישב בעיקר בדירה ויגיח ממנה רק פה ושם?"

היא ענתה

"כן".

אז...

זה

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000OeW7yuVtjfRMWD9g5BEue3V:12bbi68k5?id=sp5-4037289

מתאים?

פורסם

כן. אם המבצע קיים, זה המחשב הכי מוצלח במחיר שאני מכירה כרגע.

פורסם

למען האמת כמה שישמע מצחיק ולא הגיוני בלה בלה בלה,הVISTA רץ על הסימנס ומכרתי לא מעט כאלו,גם בדקתי כמה כאלו שהגיעו עם הרוכשים שהגיעו לשאול על הפעלה של דברים מסוימים.

רץ די טוב ולא איטי כמו שאומרים :\

אבל כמובן הR61 עדיף עליו לגמרי

פורסם
  • מחבר

סורי על ההקפצה, אבל אני עושה כאן Public Service קטן:

דיברתי עם מרכז ההזמנות של אופיס דיפו, נגמר להם הR61E במרכז ההזמנות.

נשאר אחד בסניף קריית אונו ואחד בסניף רחובות וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים