עבור לתוכן

Core 2 Quad Q9550 או Phenom Quad-Core 9950

Featured Replies

פורסם

במקרה כזה יש רק מילה אחת להגיד... FANBOY. ואם לא שמת לב, האתרים האלו (ביקורות וכו') לא (לפחות לא כולם) מקבלים כסף מאינטל ככה שאין להם סיבה סתם להגיד שהם יותר טובים במה שהם.

• תגובות 42
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה אומר שאני פאנבוי של איי אם די :)? אם הייתי fanboy באמת אז לא היה לי ספק לגבי זה שאני הולך לקנות AMD ::)

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין המחשב שהיה לך למחשב שאתה רוצה לקנות....

תבדוק מה הכי טוב בתקציב שלך ותקנה. כשאתה עובד עם המחשב לא מעניין אותך אם זה אינטל או AMD, העיקר הביצועים.

אני עדיין לא מבין למה זה צעד לא קל...

פורסם

21EC שים לב שבדיון בפורום מפרטים, אמרתי לך שבדיוק ככה אנשים הופכים להיות "פאנבויז", כלומר סומכים רק על חברה אחת ולא מוכנים להרפות.

אם לא תנסה לא תדע, עובדה שאם אתה משווה בין שני המעבדים, אינטל הרבה יותר חזק והוא שווה את 500 הש"ח הללו.

אם אתה חושב שאתה שהפנום יספק אותך, לך עליו אין לי מה להגיד לך.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני אמשיך לבדוק אם כדאי בסוף לקנות את המעבד של אינטל.

פורסם

ברצינות אני מתכוון שלמרות שראיתי כל מיני ביקורות וכאלה אני עדיין לא מרגיש שאני במאה אחוז סומך על אינטל שהם באמת טובים יותר.

לדעתי התחושות בטן שלך לא נכונות, אולי פשוט אכלת משהו מקולקל.

פורסם

Wow mad MS Paint skills! you should show that piece of art to the people at Porsche.

פורסם

כנראה שאני אמשיך לבדוק אם כדאי בסוף לקנות את המעבד של אינטל.

מה בדיוק יש לך לבדוק עוד?

Q9XXX של אינטל כבר בשוק כמה זמן ואין בעיות איתם, כמעט בכל אתר בעולם תראה המלצות עליהם בטווח מחיר הזה.

אתה יכול לחכות ךפנרין רק תקח בחשבון שזה יקח עוד כמה חודשים, וגם לוח האם והזיכרונות יהיו יותר יקרים (שלא לדבר על זה שהם עוד לא נבדקו כמעט בצורה אוביקטיבית ועלולים לאכזב בסוף)

פורסם
  • מחבר

mofo תודה :)

intelon החלטתי בסוף שאני אקנה את המעבד Q9550 של אינטל.

עכשיו אני צריך לבחור לוח אם של אסוס שאני אקנה.

פורסם

שוב אתה מקובע על מוצר של יצרן מסוים? :screwy:

לא רק אסוס טובים, אתה יודע...

אם תציין תקציב נוכל לעזור לך.

פורסם

בשביל זה יש לו דיון בפורום מפרטים בנושא.

פורסם

21EC אתה שוב בוחר להתעלם ממה שאנו מציעים לך? הרי נכנסת לפורומים של HWZONE כדי שיעזרו לך להחליט לא? אתה מנסה לדחוק את כל מה שאנחנו רושמים לך, שואל את אותן השאלון שוב ושוב, ופועל בעיקר עפ"י "מה שנראה לך" או לחילופין העדפה חזקה לחברה אחת לכל מרכיב.

אני כבר ראיתי בדיון שבפורום מפרטים שאתה לא כ"כ מבין את העוצמה של החלקים ולא יודע לחלק נכון את כספך בדיוק כפי שרצית לקחת מעבד חלש יותר כי אתה סומך יותר עליו, וכרטיס מסך שבכלל אפילו פאנבויים של אנוידיה לא יקנו אותו (אני מדבר על GTX280) ולכן אני ניסיתי להסביר לך את כל העובדות החשובות ואת השיקולים כדי שתבין יותר ממה המחשב שלך העתידי שלך יורכב.

בפורום מפרטים נתתי לך המון הסברים ומפרט מעולה שיהיה מעל ומעבר לשימושיך, שישרת אותך להרבה שנים. סירבת להקשיב לי לגבי המעבד לכן הפנתי אותך לפורום הזה ועכשיו אתה מתכוון להתווכח על כל שאר החלקים? אני אהיה מופתע אם יהיה פה מישהו, שמבין בחומרה כמובן, שגיד שהמפרט שהבאתי לך שם לא טוב.

בתור אחד שייעץ לכ"כ הרבה אנשים פה, תאמין לי אני שאני יודע אילו דגמים אמינים ומומלצים הביצועים שלהם ולא רק "על הנייר".

אתה יכול להתעלם מכל ההסברים, המפרטים וההצעות שננתי לך, רק שתדע שלא נראה לי שיהיו פה הרבה כאלה שיגידו לך מה כדאי יותר ויהיה להם את הכח להמשיך את הדיונים הללו לעוד מספר עמודים כדי להסביר לך ולענות על שאלותיך, להביא לך כל מני עדויות לכך שהחלק הזה והחלק הזה איכותי/חזק יותר,שאומנם אתה לא מבין, אבל אתה אפילו לא מנסה להבין אותם.

כפי שאמרתי עוד מקודם, במידה ויש לך בעיה כלשהיא עם חלק מסויים, אין בעיה שתשאל אבל אין צורך לחזור על אותן השאלון שוב ושוב כמו "אבל תדר המעבד גדול/נמוך מ...". תעבור על הדיון הזה, תעבור על הדיון בפורום מפרטים, תקרא הכל ותנסה להפנים את מה שהסברנו לך.

אל תחשוב שאני מתלונן פה, הרי אני לא חייב להגיב בכלל, אבל אני כן רוצה שתקרא בעיון את מה שהאנשים רושמים לך, יש הרבה שיודעים על מה הם מדברים.

פורסם

ממש לפי הזמנה בXBITLABS עשו מאמר שמראה את מה ניתן להשוות למה. ואתה תראה שהפנום למרבה הצער בדור הנוכחי לא משתווה למרובעי הליבה של אינטל..

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q9400.html

הזכרת מיקודם שפנום הוא מרובע ליבה אמיתי וזה נכון. הבעיה היא שהליטוגרפיה בשימוש נכון להיום לא מאפשרת לAMD לשים BUFFER משמעותי יותר, והדבר מגביל את ביצועי המעבדים. לפי מה שקראתי הם אמורים לפתור את הבעיה בדור הבא של המעבדים, שיעשה שימוש בליטוגרפיה של 45 ו32 ננומטר. ואז אנחנו נראה להערכתי את הפוטניאל של האריכטקטורה של AMD מתממש. לפי השמועות המעבדים החדשים אמורים לצאת בערך בתחילת נובמבר. אני הייתי מחכה להם. אבל אם ממש בוער לך מחשב, הקוואדים של INTEL הרבה יותר חזקים וזאת תוכל לראות בלינק שהצגתי לעיל

HTH

g0vner_x3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים