פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אני כיתה ט' (עולה לכיתה י') והציונים שלי בתעודה הם:מקצוע ציון התנהגותמתמטיקה 100 מעולה אאנגלית 100 מעולה אערבית 90 טוב מאוד בביולוגיה 100 מעולה בתנ"ך 95 טוב מאוד בספרות 100 מעולה אהבעה 90 טוב מאוד אהיסטוריה 100 מעולה אאזרחות 100 מעולה אלימודי הסביבה 95 טוב מאוד אחינוך גופני 100 מעולה אמחשבים 100 מעולה אכפי שאתם רואים יש לי תעודה טובה מאוד מכיון שאני בליגה בכדורסל וחובה לכל מי שבליגה תעודת מצטיין כי עם לא הוא עף מהליגה אפילו שהוא הכי טוב בעולם בכדורסל.ככה הציונים האלו היו לי מכיתה ג'-ט'...אבל אל תראו אותי כזה חרשן חנון אני ההפך אני גם לומד וגם מקובל בבית ספר...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים DARK DRAGON , יה חרשןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ! ;Dחחח אחי אני פשוט משקיע אבל אני שוב אומר אני לא חרשן כל הזמן לומד מתי שצריך אני לומד וכל השאר אני עם חברים והעיסוקים השונים שלי.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מה אני יעשה שפה מגעילה אבל העיקר שאני עם חברים שלי ומציק למורה כל הזמן זה סבבה...ושוב אני לומד מתי שצריך חוץ מזה אני לא עושה כלום ואני חרשן כאשר יש מבחנים ועבודות ולאחר מכן אני בכלל לא לומד עם לא צריך...שוב אני לא חנון וכל בית הספר ובתי ספר אחרים חברים שלי אז אל תיראו אותי ככה...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים ככה זה נראהשלא לדבר על זה שהרי אתה לא תגיד אני חנון אני מסכןאתה תגיד ההפך ;D
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים זה שייש ציונים גבוהים זה לא אומר שאני חנון אתה לא מכיר אותי אז ככה שאין לך בדיוק איך להגיד איך זה נראה זה פשוט רצנון ללמוד ולהוציא ציונים כמו שצריך כיוון שעם לא הייתי ככה לומד לא הייתי בליגה של הכדורסל בגלל זה כל השנים אני לומד מבין?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו.הבנאדם מצטיין בלימודים ומגיע לו כל הכבוד על זה!!מה אתם קוראים לו "חנון" בגלל שהוא מוציא ציונים טובים בלימודים? תרדו ממנו חבר'ה...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר כיאילו, ראסמי.הוא רוצה לחרוש? שיחרוש.אם הוא אומר שהוא לומד רק כשצריך, אני מאמין לו. גם אני עשיתי ככה, כל הכבוד לו.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אשכרה, יש לך ציונים טובים אז סבבה, אתה לא צריך להצטדק...אני מכיר מישהו שממש ממש חורש וזה עצוב כי הוא עושה הכל בשביל ציונים פחות כי אכפת לו מהחומר, אבל... ללמוד בבית, זה חוקי לא ? 8)
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים באיזה קבוצה ובית ספר אתה? (DARK DRAGON)אה והציונים שלי הם (לכיתה ח' עולה לט'):מתתימטיקה א1 100אנגלית א1 90מדעים 100חנ"ג 95לשון 100הבעה 100הסטוריה 100ספרות 60תנ"ך 55מחשבים 100ערבית 100אפילו שהציונים שלי טובים אני לא לומד בכלל מתימטיקה אני די טוב והחומר מאוד קל לי אפילו זכיתי בתחרות ארצית מטעם בית הספר אנגלית אני יודע טוב מהמחשב הסטוריה אני יודע מידע כללי ספרות ותנ"ך אני לא לומד ותמיד מבריז משיעורים אז אני לא יודע כלום הבעה ולשון אני פשוט יודע (זה מקצועות כאלה שאם יש לך את זה אתה לא צריך ללמוד) מחשבים זה קל חינוך גופני אני די טוב וערבית בהתחלה היה לי מאוד קשה ויום אחד למדתי הרבה מהבסיס (האותיות ומילים בסיסיות) ועכשיו אני יודע די טוב.אני לא מבין מה הקטע של אלה שלא רוצים ללמוד תחרשו בבגרויות תקבלו ציונים מאוד טובים ואחרי זה לא תצתרכו ללמוד יותר חוץ מלימודים באוניברסיטה בגרות קובעת חלק גדול מהחיים.גם לדעתי לא צריך ללמד דברים בלשון שלא תורמים אבל במתימטיקה למשל אני בטוח שאנשים אגילים שלא עוסקים בזה לא משתמשים אף פעם בפירוק לגורמים מטריציות או מגזרות ובכל זאת מלמדים זאת כי זה גם תורם לפיתוח החשיבה לפי דעתי צריך ללמד זאת בצורה שמפתחת יותר את החשיבה ולא בצורה של תרגול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.