עבור לתוכן

LinkSys Wrt54gl + eci 270pr לא עומדים בעומס ?!

Featured Replies

פורסם

שלום רב

יש לי כרגע ראוטר LinkSys Wrt54gl שמחייג בעזרת מודם ECI 270PR

ובחודש האחרון יש לי ניתוקים של האיטנרנט ובביטורנט כל עוד ההורדות הם מטראקר פרטי אז נדיר יותר שהאינטרנט נתקע

צימצמתי את החיבורים ל 100 גלובאלי ו 50 לטורנט בודד

אבל אני לא חושב שזו הבעיה למה בעבר זה עבד מעולה

עכשיו אני לא יכול להוריד מטראקרים פתוחים

הראוטר הזה נחשב למעולה אז אני חושב שזה המודם הישן

אין אפשרות שהראוטר יחייג בעצמו לאינטרנט בלי עזרת המודם ?

ויש לי ביית ראוטר של אסוס שבזק מחלקת הוא יהיה עדיף על הראוטר שלי ? או שיש אפשרות שהוא יחייג לאינטרנט במקום ה ECI הישן ?

תודה מראש על העזרה

עידן.

פורסם

למה נראה לך שזה הנתב אם היתה תקופה שבה הכל עבד בסדר ופתאום עכשיו לא ? - עדיף שתשנה כותרת כי זה לא העניין.

ה 270pr עושה את העבודה יפה מאוד, אלא אם כן הוא תקול הוא לא הבעיה.

נסה להוריד את מהירות ההעלאה ל 10 ובדוק מהן התוצאות.

בנוסף בדוק אם הבעיה חוזרת כאשר אין תנועה אינטנסיבית (או תנועה מסוג אחר - למשל HTTP רגיל, העלאת קבצים וכו..) , ואת ה duration של החיבור לאינטרנט - אולי משום מה יש בעיית תשתית - אולי המודם מאבד סנכרון למשל?

ובשביל שאף אחד לא יטעה (או יוטעה ע"י אחרים....) - ה wrt54GL עומד בשימושים כאלה בצורה יפה מאוד.

פורסם
  • מחבר

למה נראה לך שזה הנתב אם היתה תקופה שבה הכל עבד בסדר ופתאום עכשיו לא ? - עדיף שתשנה כותרת כי זה לא העניין.

ה 270pr עושה את העבודה יפה מאוד, אלא אם כן הוא תקול הוא לא הבעיה.

נסה להוריד את מהירות ההעלאה ל 10 ובדוק מהן התוצאות.

בנוסף בדוק אם הבעיה חוזרת כאשר אין תנועה אינטנסיבית (או תנועה מסוג אחר - למשל HTTP רגיל, העלאת קבצים וכו..) , ואת ה duration של החיבור לאינטרנט - אולי משום מה יש בעיית תשתית - אולי המודם מאבד סנכרון למשל?

ובשביל שאף אחד לא יטעה (או יוטעה ע"י אחרים....) - ה wrt54GL עומד בשימושים כאלה בצורה יפה מאוד.

אוקיי הבנתי

יש אפשרות בנתב של הלינקסיס שהוא יחייג בעצמו ?

אם לא

יש אפשרות שאני משתמש בנתב של אסוס שקיבלתי מבזק בתור מודם שיחייג בשביל הלינקסיס

אם כן

איך ?

תודה מראש !

פורסם

חלק מהתפקיד של נתבים ביתיים הוא שהם מתחברים במקום המשתמש לאינטרנט.... לא הבנתי את השאלה.

אם הכוונה היא שהנתב יתחבר לאינטרנט לא המודם - אז לא.

אם הנתב של אסוס לא יכול לתפקד גם כמודם (רק כמודם) אז לא, אלא אם כן יש לו מודם מובנה ומשרשרים את שני הנתבים וזה לא הגיוני ולא מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים