פורסם 2008 באוקטובר 2116 שנים שלום רביש לי כרגע ראוטר LinkSys Wrt54gl שמחייג בעזרת מודם ECI 270PRובחודש האחרון יש לי ניתוקים של האיטנרנט ובביטורנט כל עוד ההורדות הם מטראקר פרטי אז נדיר יותר שהאינטרנט נתקעצימצמתי את החיבורים ל 100 גלובאלי ו 50 לטורנט בודדאבל אני לא חושב שזו הבעיה למה בעבר זה עבד מעולהעכשיו אני לא יכול להוריד מטראקרים פתוחיםהראוטר הזה נחשב למעולה אז אני חושב שזה המודם הישןאין אפשרות שהראוטר יחייג בעצמו לאינטרנט בלי עזרת המודם ?ויש לי ביית ראוטר של אסוס שבזק מחלקת הוא יהיה עדיף על הראוטר שלי ? או שיש אפשרות שהוא יחייג לאינטרנט במקום ה ECI הישן ?תודה מראש על העזרהעידן.
פורסם 2008 באוקטובר 2116 שנים למה נראה לך שזה הנתב אם היתה תקופה שבה הכל עבד בסדר ופתאום עכשיו לא ? - עדיף שתשנה כותרת כי זה לא העניין.ה 270pr עושה את העבודה יפה מאוד, אלא אם כן הוא תקול הוא לא הבעיה. נסה להוריד את מהירות ההעלאה ל 10 ובדוק מהן התוצאות.בנוסף בדוק אם הבעיה חוזרת כאשר אין תנועה אינטנסיבית (או תנועה מסוג אחר - למשל HTTP רגיל, העלאת קבצים וכו..) , ואת ה duration של החיבור לאינטרנט - אולי משום מה יש בעיית תשתית - אולי המודם מאבד סנכרון למשל?ובשביל שאף אחד לא יטעה (או יוטעה ע"י אחרים....) - ה wrt54GL עומד בשימושים כאלה בצורה יפה מאוד.
פורסם 2008 באוקטובר 2116 שנים מחבר למה נראה לך שזה הנתב אם היתה תקופה שבה הכל עבד בסדר ופתאום עכשיו לא ? - עדיף שתשנה כותרת כי זה לא העניין.ה 270pr עושה את העבודה יפה מאוד, אלא אם כן הוא תקול הוא לא הבעיה. נסה להוריד את מהירות ההעלאה ל 10 ובדוק מהן התוצאות.בנוסף בדוק אם הבעיה חוזרת כאשר אין תנועה אינטנסיבית (או תנועה מסוג אחר - למשל HTTP רגיל, העלאת קבצים וכו..) , ואת ה duration של החיבור לאינטרנט - אולי משום מה יש בעיית תשתית - אולי המודם מאבד סנכרון למשל?ובשביל שאף אחד לא יטעה (או יוטעה ע"י אחרים....) - ה wrt54GL עומד בשימושים כאלה בצורה יפה מאוד. אוקיי הבנתייש אפשרות בנתב של הלינקסיס שהוא יחייג בעצמו ?אם לאיש אפשרות שאני משתמש בנתב של אסוס שקיבלתי מבזק בתור מודם שיחייג בשביל הלינקסיסאם כן איך ?תודה מראש !
פורסם 2008 באוקטובר 2116 שנים חלק מהתפקיד של נתבים ביתיים הוא שהם מתחברים במקום המשתמש לאינטרנט.... לא הבנתי את השאלה.אם הכוונה היא שהנתב יתחבר לאינטרנט לא המודם - אז לא. אם הנתב של אסוס לא יכול לתפקד גם כמודם (רק כמודם) אז לא, אלא אם כן יש לו מודם מובנה ומשרשרים את שני הנתבים וזה לא הגיוני ולא מומלץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.