פורסם 2003 ביוני 2422 שנים 1.שדרג מודם2.חבר את כל המחשבים בעלי כרטיסי הרשת לפורטים ותגדיר איי פי.3. חבר את המודם המשודרג או עם כבל ישר ליציאת ה uplink, או עם כבל מוצלב ליציאה רגילה(כמו הפורטים של המחשבים האחרים).
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר כנראה שאני לא יקנה SWITCHאז תגיד איך אני יכול לעשות את זה בלי הסוויטש יציב עם מודם משודרג ושיתוף אינטרנט?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים חבר את שני המחשבים עם כבל מוצלב.שדרג מודם.עכשיו יש לך שני מחשבים: אחד עם כרטיס רשת אחד, והשני עם שני כרטיסי רשת(אחד למודם, אחד לרשת הביתית)למודם הגדר אייפי 10.0.0.1לכרטיס הרשת באותו המחשב 10.0.0.2לכרטיס הרשת השלישי במחשב השני הגדר איי פי 10.0.0.3בדוק איי פי.אמור לעבוד....(השיתוף אינטרנט) אם לא עובד נסה לשתף אינטרנט ידנית ב XP(או בכל מערכת הפעלה אחרת.)
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים בהגדרות של החייגן תעשה internet connection sharingICSאני לא משתמש בזה כי אין לי רשת בבית :>עריכה: יש לך מזל שאני במצב רוח [;
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר אחי יש לי מודם אלקטל משודרג ואני ממש לא רוצה להחזיר אותו לחיוג על ידי חייגן....כאילו כבר עשיתי מ Alctal Speed Touch Homeאת - Alctal Speed Touch Pro
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.