עבור לתוכן

האובנטו שהפך לקובנטו.. איך אני חוזר לאובנטו?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התחלתי לקוט איך אני מתחיל לעבוד באמת באובנטו והתחלתי "לזרוק" דברים לסיינטיפיק להתקין וכנראה שלא יודע מה קרה גרמתי למערכת להתקין KDE 4 ועל ידי זה הפכתי את המערכת לקובנטו. לכל האלו שא יודעים מה שמבדיל בין המערכות זה שאובנטו עם גנום וקובנטו עובדת על KDE.

כרגע אני לא רואה פיתרון איך מחזירים ת'גלגל לאחרו או משהו דומה ואני כבר מתכונן לפירמוט לצערי.

אם מישהו מגאוני הלינוקס כאן יודע איך פותרים ת'בעיה אני אודה לו מאוד! :yelclap:

ערב טוב וחג שמח! ;)

פורסם

כשאתה עושה לוגין ל X אתה יכול לקבוע שם ב session אם אתה רוצה שהוא יעלה kde או gnome...

פורסם

sudo apt-get remove kubuntu-desktop
sudo apt-get install ubuntu-desktop

ורק אז CTRL+ALT+BACKSPACE

רק אחרי שהסרת את קובונטו והתקנת את אובנטו תעשה ריסט אחרת תישאר בלי סביבה גרפית

פורסם
  • מחבר

טוב, אני חייב לומר שניסיתי 3 פעמים וזה התהליך שהלך..

*הדלקתי ת'מחשב..

*הפעלתי אובנטו

*אחרי זה שיניתי בהגדרות מצד שמאל (זה גרסא עברית) את ההגדרות שהגנום יפעל במקום ה-KDE.

*הקשתי את השם משתמש של השם של הרוט שלי ואת הסיסמה ואז אנטר..

*הוא אמר לי שיש בעיה או משהו ופתח לי תיבה קטנה בפינה בצד שמאל שאני יכול לכתוב בה שורות קוד וכמו שאמרתם הקשתי את הקוד של הסודו... ואז אינסטאל וכו' וכו'..

*אחרי זה הוא רצה את הסיסמה של הרוט שלי ואז הקשתי את הסימה ואז את המשך הקוד- שורה שניה..

*אחרי זה לחצתי קונטרול אלט באק ספייס ואז הוא הביא אותי למסך שחור עם כיתוב לבן ואז זרמתי ולחצתי אנטר אנטר ואז הוא לא החזיר אותי למסך פתיחה אז התחלתי את המחשב ונכנסתי כרגיל וה-KDE נשאר.

*עשיתי לוג-אוט וחזרתי למסך פתיחה ואז שוב פעם שיניתי את ההגדרות וחזרתי על התהליך בלופ 3 פעמים וזה לא עבד לי..

איפה טעיתי?! :nixweiss:

פורסם

למה אתה מנסה להתחבר עם רוט?

פורסם

"*הוא אמר לי שיש בעיה או משהו ופתח לי תיבה קטנה בפינה בצד שמאל שאני יכול לכתוב בה שורות קוד " מעולה... אולי תגיד מה הבעיה או משהו ?

הוא לא מתחבר עם רוט, הוא סתם מתלבל במינוחים.

פורסם

קצת קשה לנחש בלי לוגים או משהו

תנסה לעשות

cat /var/log/Xorg.0.log >> log

ולהעלות את זה לפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים