פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים לא יודע אם זה לפה או לאקטואליה אבל שיהיה...לאחרונה (שזה ממצא את רוב החיים שלי) מצאתי את עצמי משועמם ובחוסר מעש, אם למישהו יש המלצות לסדרות חדשות או לעונות חדשות לסדרות טובות אז בבקשה ממכם, תעזרו לי!בין הסדרות שאני אוהב ישנם:smallvilleeverybody hates Chrisdirty sexy moneyhow i met you motherDexterprison break (למרות שהעונה החדשה פשוט זבל!)heroes (כנ"ל)30 rockeli stone (למי שלא מכיר סדרה ממולצת בחום!)lifemy name is earlsouth parkThe.Big.Bang.Theorythe officeTwo.and.a.Half.Men...
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים Terminator: The Sarah Connor ChroniclesHouseThe Ultimate FighterIt's Always Sunny In PhiladelphiaThe Daily Show with Jon Stewart
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים אני גם רואה את רוב הסדרות שרשמת ויש לך את Entourage סדרה נחמדה יש את ארי גולד אחד המצחיקים תוריד את 4 העונות תעשה מרתון
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים Coupling אם אתה שולט באנגלית טוב כי זה ממש לא עובר בתרגום.רק זה לא עובר בתרגום?חצי מהתירגומים שעושים בארץ הורסים את הפואנטות של הבדיחות- שלא לדבר על עיוות מוחלט של כוונת הדובר...
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים ^ בהחלט לא רק זו. זו פשוט סדרה שאין שום טעם לראות אם לא שולטים טוב מאד בשפה בעוד שיש כאלו שתבין את הפואנטה שלהן גם עם שליטה חלקית ותרגום לקוי. במקרה הזה זה לא היה עוזר גם אם התרגום היה ברמה הגבוהה ביותר.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אבל הם בחופשה עכשו...בכול אופן, אם לא ראית, אז יש גם את "REAPER", "PSYCH", "EUREKA", "DR. WHO" ו"TORCHWOOD" שלפי דעתי שוות צפייה...
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים House הסדרה הכי טובה בטלויזיה נקודה. גם העונה השלישית של הירוס אחלה. פוי! העונה הראשונה הייתה סבבה... השניה... מתחו את העלילה במערוך אבל ניחא... השלישית היא כבר מחזור של מחזור... ישבנו 3 אנשים לראות את 3 הפרקים הראשונים, הפסקנו באמצע הפרק השני אחרי שראינו שאנחנו חוזים את כל מהלך הפרק (הרצנו קדימה) וחזינו גם את כל מה שיבוא בפרק השלישי, הסדרה כבר לא מקורית, לא חדשנית וסתם רוכבת על גל של הייפ. אבל זאת דעתי... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.