עבור לתוכן

OC ראשון לE6300, צריך עזרה להתחיל

Featured Replies

פורסם

חבר תעשה עוד בדיקת מאמץ עם התוכנה הזאת היא חזקה פי כמה מOCCT וSM (בודקת גם זכרונות) ושים לב לטמפ כי יהיה שינוי מתוכנות אחרות

http://www.ultimate-filez.com/files/IntelBurnTest.zip

כשאתה פותח את התוכנה תקיש Y אחרי זה 1 (לבדיקה מירבית) ואחרי זה 10 (מבחן ארוך)

• תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא צריך עכשיו עוד בדיקה בשביל לראות שהמערכת לא יציבה בגלל הזכרונות, אני יודע שהבעיה היא הזכרונות,

השאלה היא איך אני פותר את הבעיה איתם, אחרי שאפתור את הבעיה איתם אז אבדוק עם התוכנה הזאת

פורסם

בקשר לזכרונות אני לא אגיב כי בזה אני מבין פחות.

אבל בקשר לג'מפרים על הלוח, זה אותו OC, אין הבדל. איתו אתה לא תגיע לפחות ולא ליותר. מה שכן אין לך את הכיוון העדין, כשאתה עם ג'מפרים יש לך מספר קטן של מדרגות וזהו, בביוס יש לך כיוון יותר עדין.

כשהג'מפרים במצב רגיל, לא שינת כלום, הלוח יקשיב לביוס, ויעשה את הOC לפי הביוס. אם תשנה בג'מפרים, הלוח יקשיב לג'מפרים ויתעלם מהOC שעשית בביוס.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר,

אם ככה אז אני לא אגע בג'אמפרים על הלוח כי עברתי כבר את הגבול של הג'אמפרים (400Mhz) ;D אני עומד כבר על 456Mhz

פורסם

שכח מהג'מפרים.

1.9V לא ייתן כמעט שינוי ביכולות OC. תתחיל לתת 2.0V שנחשב בטוח יחסית.

תתחיל במבחנים מ- 810, וככה תתקדם בקפיצות של 10 - 820,830,840 ..

ככה תדע איפה אתה נתקע, ומהו המקסימום של הזכרונות.

2.1V ו 2.2V יכולים להביא שיפור ביכולות, אבל השימוש בהם הוא לשיקולך בלבד.

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות לעשות קפיצות של 10 בזכרונות, הדרך היחידה שאני יכול לשנות את המהירות שלהם זה לשנות את המחלק,

אבל אני אנסה להעלות ל2.0V ולראות אם המחשב עולה בכלל, כמו שאמרתי, נכון לעכשיו כאשר אני נוגע במתחים של הזכונות הוא לא עולה

פורסם

Kingston 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 זה הזכרונות שלך, זה סבבה של זכרונות, אבל תגיד, יש מצב שחם להם?

תיגע בהם, הם לוהטים? או שהם סבבה? יש עליהם קירור? מאוורר? משו?

פורסם
  • מחבר

אחרי שאמרת את זה בדקתי את העניין, נגעתי בהם בזמן שהמחשב דלוק, והם באמת היו חמים

אני לא יודע איך לבדוק מה הטמפ' שלהם אבל השוותי בערך מול החופ של הכרטיס מסך שהיא עומדת על 47 מעלות, והם היו מרגישים יותר חמים ב10 מעלות בערך....

פורסם

תראה, שים עליהם מאוורר או משו, לא יזיק, תראה איך זה ישתנה... :P ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים