פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים שלום !רכשתי מחשב נייד של GIGABYTE מדגם 468 , ההתלבטות שלי היא , האם להתקין לו WINDOWS VISTA ULTIMATE או WINDOWS VISTA HOME PREMIUM ...המחשב מיועד להכל .תודה !
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים השאלה היא מה אתה רוצה שיהיה לך בויסטה אם זה רק משחקים סרטים או כל מני דברים כאלה יספיק לך HOME PREMIUMאבל אם תשאל אותי עדיף לך להישאר עם XP
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים קודם כל, עזוב את XP - היא מערכת מיושנת שאמנם היא עדיין פעילה עקב שם רע ופרסום שהיה לויסטה בתקופת ההשקה.מאז SP1 היא נהייתה יציבה ועוד יפה מאוד.ההבדל בין ULTIMATE ל HOME PREMIUM הוא, ULTIMATE EXTRAS שזה כמעט כלום, ושאת ULTIMATE ניתן להכניס לדומיין, וזהו בעצםאז פשוט תראה מה עדיף ותתקין שיהיה בהצלחה.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תלוי בשימושים שלך, לדעתי להרבה אנשים עדיפה ויסטה ביזנס.לביזנס יש מערכת של גיבויי, רימוט דסקטופ, shadow copy. לפרמיום יש מדיה סנטר
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים אני עובד עם שני מחשבים, על אחד ויסטה על השני XP.אין בכלל ספק, XP עדיפה!!!!נ.ב.אם אתה על הדרכים, דע לך שהמון נתבי אינטרנט אלחוטי מרחביים לא עובדים מול ויסטה כלל, ראה דוגמא קלאב הוטל אילת וקניון אילת שיצא לי לחוות זאת לאחרונה...
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תרכוש ויסטה ביזניס OEMהגירסה הזאת (וגם האולטימייט) מאפשרות לך לבצע שינמוך של המחשב לגירסאת XP PROוהכוונה שלי שתרכוש את הויסטה ובשלב הראשון תוכל להתקין XP, בעתיד אם תחליט שהXP לא מתאימה לך תוכל לעבור לויסטהאו להיפך, תוכל להתקין עכשיו את הויסטה ובעתיד לעבור לXP
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תגובה ל לא.יש לי ויסטה "הום פרימיום" ואני אומר לך שהישתמשתי בכלי הגיבוי ובשליטה מרחוק אז על מה אתה אומר לא?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים אתה יכול להתחבר לא יכולים להתחבר אליך.מה הכוונה בשורה המסומנת ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מה הכוונה בשורה המסומנת ?זה משהו אחר לגמרי, זה דורש מישהו בצד השני שמאשר את החיבור ומאשר "השתלטות" בפועל במקרה הצורך.זה אותו הדבר שיש במסנג'ר, מאפשר למישהו לראות מה הולך על המסך שלך ומאפשר לך להעביר אליו את השליטה במחשב.זה לא מאפשר לעשות Logon אמיתי מרחוק בשום צורה כלשהי.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים זה מה שאין בהום פרמיום, Remote Desktop שיתחברו אליך ממחשב אחר. [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.