עבור לתוכן

asus p5q deluxe מזהה לבד CL4

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את הלוח הנ"ל ASUS P5Q DELUXE ואני רוצה לדעת עם גם שם אני הצתרך להזין את סוג הזיכרות והמהירות שלו ב OC כמו שהיה לי בלוח הישן ?

במידה וכן איזה לוח יכול להתאים לי יש לי זכרונות של :OCZ DDR2 PC2-6400 / 800 MHz / Reaper HPC Edition / 4GB Dual Channel / CAS 4

יש לי שתי קיטים כאלה ואני רוצה שהלוח יקבל אותם ללא OC יש לוח כזה ?

פורסם

אין דבר כזה לוח שבנוי רק לCL5 כי CL הוא אחד מהתזמונים של הזיכרון. ישנה בעיה ידועה שלוחות-אם לא מזהים כמו שצריך זכרונות. לפעמים זכרונות של 1066 מגהרץ מזוהים כ-800 מגהרץ. אין כאן בעיה בזכרונות ואין כאן בעיה בלוח.

כשאתה מחבר זיכרון יש זיהוי אוטומטי של הרכיב, ואף אחד לא מבטיח שהכל יזוהה כמו שצריך- אז יש לגשת לביוס ולהגדיר את הנתונים כמו שרוצים. ואני חושב שהלוח שלך בסדר גמור ואתה לא צריך להחליף אותו. אבל זו רק דעתי.

ודרך אגב- אם הזיכרון הוא CL4 והלוח מזהה CL5. אם תשנה לCL4, זה לא אוברקלוק. זו בסה"כ הגדרה נכונה של נתונים.

פורסם
  • מחבר

איפה יש לי את האפשרות לשנות את זה ?

פורסם
  • מחבר

את התזמונים? אני הסברתי לך בדיון בפורום תמיכה טכנית ואתה אמרת שעשית זאת בהצלחה. אז למה אתה שואל שוב?

* http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368280.msg3182052#msg3182052

אהה אוקיי וזה לא נקרא OC הרי אני משנה את המתח את התדר ואת הCL ?

פורסם

אוברקלוק זה לגרום לרכיב לעבוד במהירות שהיא גבוהה מהמהירות שהוא נועד לעבוד בה. אז אם הזיכרון הוא 1066 והוא זוהה כ-800, זה לא יהיה אוברקלוק להחזיר אותו למסלולו במהירות 1066.

פורסם
  • מחבר

אוברקלוק זה לגרום לרכיב לעבוד במהירות שהיא גבוהה מהמהירות שהוא נועד לעבוד בה. אז אם הזיכרון הוא 1066 והוא זוהה כ-800, זה לא יהיה אוברקלוק להחזיר אותו למסלולו במהירות 1066.

אוקיי שמתי לב שאין בביוס אפשרות של 800MHZ אלה 800 ו....אז כן יש פה OC קטן ;)

פורסם

אני אמרתי לך בדיון בתמיכה טכנית שכנראה הגדרת משהו לא נכון, ניסיתי לעזור לך לבטל את הOC ואתה הסטת את הנושא..

אני מציע שתחזור לדיון בתמיכה טכנית ותבקש הסבר כיצד מבטלים את הOC. למרות שזה OC ממש קטן ושלא משפיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים